The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.08.2012, 20:08
rw88 napisał(a):Wyświetl post
Zwróć uwagę, że rozmawialiśmy cały czas o stanie naszej piłki do dnia dzisiejszego. I w tym miałem rację, ostatnie pięć lat to nasz progres. A że dziś nastąpił dzień odwrotu od progresu - inna sprawa, inna dyskusja, nowy rozdział naszej piłki. Masz szczęście, bo w poprzedniej dyskusji poległbyś z kretesem, teraz już dyskusje zakończysz, bo miałeś szczęście, że akurat dziś nastąpił odwrót w naszej piłce.

Niemniej jednak dzisiejszy dzień zmienia tylko spojrzenie na progres / regres naszej piłki. Twoje absolutnie bezmyślne spojrzenie na ranking UEFA dalej jest faktem, co potwierdzają argumenty o Szkotach.

Swoją drogą mam nadzieje, że dzisiejszy dzień będzie pierwszym dniem naszych klęsk w piłce, a następne przyjdą jesienią, przed wyborami - to będzie jedyna szansa na większe zmiany w naszej piłce.
Ale ja wręcz przeciwnie, od zawsze twierdzę że ranking nie jest żadną wykładnią na której możesz opierać tezę że wybrana federacja osiąga progres lub regres!

A wy własnie w koło macieju ze jest progres bo punktujemy , bo awans Polski itp itd
A Ranking nie służy po prostu do tego. Bliżej wykreśliłem już jego zastosowanie w wcześniejszym poście.

wis997 napisał(a):Wyświetl post
nie pisze tutaj często, ale Dariook czy Ty już możesz się zamknąć?czy Ty jesteś dzieckiem z gimnazjum? chyba, że tak to kontynuuj zabawę
Weż mnie po prostu zignoruj i twój problem zniknie jak za pociągnięciem magicznej różdzki.
Ale swoje uwagi odnośnie mojej osoby proponuję zachować dla siebie.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 02.08.2012 o godz. 20:14.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów