![]() |
Polskie kluby w europejskich pucharach. Sezon 2012/2013
Nowy sezon, nowy temat.
Na początek świeże informacje dla Wrocławian: Cytat:
|
Losowanie średnie. Mogło być łatwiej, mogło być trudniej, ale Śląsk powinien spokojnie awansować do kolejnej rundy.
|
Lodowanie typu jeśli o czymkolwiek marzysz to takiego rywala trzeba zjeść na śniadanie
|
|
Amica sobie Mur Chiński zwiedzi :lol:
|
Lech jest rozstawiony we wszystkich rundach, Legia w 2 i 3, Ruch tylko w 2 (Liga Europejska)
Śląsk ma rozstawienie tylko w drugiej rundzie, więc nie będzie miał lekko jak przejdzie dalej. Poczekajmy kogo wylosuje Ruch i Legia. |
Cytat:
Na Rumaku w stepie pojeżdżą, popolują z sokołem, w jurcie się wyśpią, same atrakcje. Turystycznie na taką wycieczkę kupę kasy by wydali. |
Ta Podgorica martwi mnie, czarnogórski futbol nie jest słaby. Reprezentacja grała chyba nawet w barażach do EURO. Ja przeczuwam kolejną kompromitacje, tym razem z naszej strony. :p
Gwiaździsty- post roku jak dla mnie.:D |
Niech Śląsk awansuje do IV rundy el. LM To już będzie sukces dla klubu
Ps. Błąd w temacie - sezon ; ) |
Wiem wiem - już "dawno" poszła prośba do modów o poprawkę literówki.
Co do Śląska - bez jaj - czy Czarnogóra jest mocna czy słaba to nie ma znaczenia bo wtopa z nimi to będzie porównywalna skala do Valerengi albo może i nawet przebije :) |
Cytat:
Oblookaj stadion typów: http://www.fc-zhetisu.kz/userfiles/ccc.jpg http://imagecache.soccerway.com/venues/600x450/3668.jpg |
Jeśli stadion nie ma ogrodzenia to chłopacy od podawania piłek będą mieli sporo roboty :D
|
Niemożliwe , żeby UEFA dopuściła taki obiekt.Pewnie mecz odbędzię się na innym stadionie w stolicy np.
|
Organizuje wyjazd na Amikorza... nadłożymy trochę trasy, za to przelot nad Mount Everestem gratis :lol:
|
Cytat:
Jak Murawski za mocno kopnie piłkę, to będą jej tygodniami szukać po Mongolskich stepach ;) Sam wyjazd, z turystycznego punktu widzenia, ciekawy. |
Czyżby Legia popłynęła by z San Marino? :lol: Pięknie by było :D
P.s Żarty żartami niech ciułają te punkty do rankingu |
Legia dobrze sportowo i dobrze kibicowsko, Ruch wcale nie może być pewny zwycięstwa z Macedończykami, szczególnie że rewanż ma na wyjeździe. W tej drugiej parze spodziewałbym się niespodzianki.
|
Cytat:
To nie może być prawda :haha::haha::haha: |
Nie dość że amika, to jeszcze SMART ^_^
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Poszli na całość. Nazwa klubu na koszulce.
|
W lidze tego nie zobaczymy a szkoda.
Ogolnie fajny w.... ich wzial raz za koszulki, dwa za kwoty ktore dostaja od sponsorow. To sie ceni, Amika wraca do korzeni. |
Haha widze ze prawdziwa nazwa klubu wraca na koszulki:D
|
Kibice Amici mówią, ze im zazdrościmy pucharów. Za kszty chonoru nie mają. Jakoś Śląsk, Pogoń buntowali się aby schańbić się kupnem licencji a kibice Lecha bez żadnych skrupulów przypisują sobie sukcesy Amici i myślą, że to ich ''wielki'' Lech. I widać im to nie wadzi wcale, że są Amicą.
|
Już widzę, że to będzie dobry sezon :D
|
Kibice Lecha Poznań oburzeni
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,77156,t...l?ticaid=1ec07 spóźnili się o kilka lat z wyrazami oburzenia ... hipokryci |
Cytat:
- Wspaniały dzień dla wszystkich kibiców. Czuje się jakbym cegłą w ryj dostał i to dwa razy. Z dumą i tradycją wracamy do korzeni... jeszcze tylko tych kruków czy tam innych wron nam brakuje. Czy tylko mi się wydaje czy zarząd zaraz po przejęciu Lecha obiecywał że marka Amica na koszulkach Kolejorza nigdy nie zagości? – zastanawia się Karol. HAHAHAHAHA |
Jak ja nienawidzę Amici Wronki! Oby im sie trafił taki Wojciechowki co rozwali ten sztuczny twór.
|
jesli Lech wygra dziś 4-0 to na daaaleki (pod Chińską granice) rewanż nie musi już leciec, może oddac walkowerem 3-0 a i tak awansuje
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl