The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
MichaelMyers
Senior Member

Od: 01.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.08.2012, 22:19
michael napisał(a):Wyświetl post
Czego wy oczekujecie, jeżeli z czterech podstawowych obrońców, którzy w znacznej mierze przyczynili się do MP, w meczu ze Szwedami na murawie nie było ani jednego? Przecież obrona Śląska jest totalnie niezgrana i bardzo przypomina mi naszą obronę z zeszłego sezonu. Po cichu liczyłem na jakiś korner czy wolnego, fartowne zwycięstwo ale jednak rzeczywistość zweryfikowała poziom Śląska. Trudno się mówi, nie pierwsza i zapewne nie ostatnia bolesna porażka polskiego klubu w europie.

Legia i Lech pokażą różnice? Nie wiem w czym.
Drużyny równie w słabej formie jak WKS, tyle że grają z jeszcze gorszymi kelnerami. 2-2 Legii na Łotwie i 2-1 w dwumeczu z Azerami mówią same za siebie.
Slask juz rok temu z Rapidem pokazal jak nie umie grac w pilke a legia dwa razy go pokonala, nie panikuj, mowie ci ,ze to Lenczyk i duet Pawelec Grodzicki, jak nie Pietrasiak to takie wynalazki sobie powstawial do skladu
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów