|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
w takim wypadku mamy już LE
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Wniosek prosty-kibicujemy Legii, a nie Amice
Ach jakie to życie przewrotne....![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
A nie wystarczy wygrać w finale?
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Przecież te zasady działają od wielu lat, a co sezon te same głupie pytania. Nigdy w życiu nie będę Legii kibicował nigdy.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja na dzień dobry skupiłbym się na kibicowaniu Wiśle aby awansowała do finału. Zresztą jako Kibic Białej Gwiazdy nie będę kalkulował za kogo mam trzymać kciuki, więc w ewentualnym finale bez względu na rywala liczę na zwycięstwo. Nawet jeśli sam nasz udział będzie gwarantował grę w LE.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Jeżeli się nie mylę to Wisła i Zagłębie zdobyły najwięcej punktów wiosną w Ekstraklasie,czołówka je regularnie i zgodnie gubi a strata do Śląska i Polonii (kolejno 4 i 3 miejsce) to zaledwie 6 punktów.Tak więc jeżeli Biała Gwiazda utrzymam formę to awans do pucharów wcale nie będzie uzależniony tylko od zwycięstwa w PP.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
pewnie , nawet Liga mistrzow
(balonik) |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
A tam balonik, mnie szlag trafiał jak widziałem co się dzieję z Wisłą na jesieni z tym mimo wszystko dość silnym składem personalnym - powinniśmy mieć spokojnie koło 7 miejsca, a przy odrobinie szczęścia walczyć o pierwszą piątkę, no ale grali jak grali. Teraz Małecki dał bardzo dużo i możemy spokojnie powalczyc w lidze o puchary. Przy takich wynikach Lecha czy Polonii, a nawet Śląska jest to możliwe. Wszystko w naszych nogach. Albo będziemy kontynuować passę, albo nie - to jest piłka, ale nikt mi nie wmówi, że np. nasz następny mecz z Lechią jest nie do wygrania.
Z resztą niewydrukowana tabela weszło, która i tak jest wydrukowana (m. in. nieprzyznanie nam żadnych pkt za Pogoń bo ktoś narysował pijacką linię spalonego i udawał, że go nie było) pokazuje, że powinniśmy być wyżej. Z resztą ona ewidentnie wskazuje, że sędziowie mylą się na naszą niekorzyść zdecydowanie najwięcej spośród wszystkich polskich drużyn w tym sezonie. Inna sprawa - nie wiem czy ktoś zauważył, że na początku sezonu Legia znowu miała po nas przeciwników? Nie twierdzę, że to rzutuje na naszą sytuację w tabeli, bo nie rzutuje, ale przed sezonem mówiono, że jesteśmy jedną z najsilniejszych drużyn i stawiano nas w roli jednego z faworytów do trofeum a właśnie wtedy był planowany terminarz. Przypadek? Nie. Mendy z Warszawy. Legia wygrywa 3:0 i roztkliwiają się jaka to ona nie ą ę, Wisła gra świetny mecz - lecą dwa słowa na C+. Praktycznie zawsze gdy pada zwycięska bramka dla Wisły w ostatniej minucie w TV słychać "Wisła miała szczęście," a jak Legia zrobi to samo to leci śpiewka pt. "Legia pokazała charakter". Z resztą tak od lat już jest, ale i tak nienawidzę tej warszawskiej kliki i chociażby miało nam to zapewnić LE mam nadzieję z całego serca, że Legia tego mistrza nie zdobędzie. Mam nadzieję, że znowu będzie płacz ale jak to, taka najlepsiejsza drużyna i tak dalej. Same gwiazdy! Takie szkolenie ! Taka organizacja ! No jak to?! Ljuboja! Radovic! Furman! JAK TO?!Ludzie się tego naczytają, naoglądają i powtarzają w kółko jaka to Legia zorganizowana i w ogóle super. Jaki to przykład dla innych polskich klubów! (sic!) Fakty są jednak dla Legii brutalne - zdobywa ona ledwie dwa punkty w meczu. Wisła z roku 2009 z Brożkiem i Zieńczukiem by obecną Legię wsysła nosem nawet po całonocnym melanżu na grillu u Kosy i wysrała z poranna kackupą. A tu takie zachwyty i peany wszędzie! Dla porównania, gdy Wisła miała dwa punkty w meczu i zdobywała MP za Maskaanta to wszyscy mówili, że to papierowy mistrz. Precz z warszawską propagandą!
Ostatnio edytowane przez s1mone : 21.03.2013 o godz. 23:02.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Swoją drogą, chyba Wisła z sezonu 2010/2011 nawet nie miała tych 2 punktów na mecz. ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czyli to pewnie 2007.I tak, zgadzam się - Wisła Maskaanta = obecna Legia. Tylko o Wiśle mówiło się, że jest słaba, a nad Legią komentatorzy wprost się rozpływają. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Jest pół godziny do spotkania we Wrocławiu i w zasadzie już teraz możemy pogratulować WKS-owi awansu do finału. Wisła w tej chwili prezentuje taki poziom ,że można to zrobić z czystym sumieniem.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jak się pościeliło, tak się śpi.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ależ przyjaciele...
![]() ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Mógł byś rozwinąć? Bo nie za bardzo rozumiem.Wynik ten do tej pory nie jest dla mnie kompletnie żadnym zaskoczeniem. Teraz wypada wrócić o stronę lub dwie tego tematu, kiedy ktoś już widział nas w finale z Legią
)![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
I oczywiscie nie mam zamiaru kibicowac warszawiakom ,nawet gdyby ich domniemane MP mialo gwarantowac nam puchary. Obejdzie sie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
www.zlamacsport.blog.pl - sport w obiektywnej analizie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Na papierze to Legia pożera naszą ligę w całości .
Jak to mówią? -Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma... Do tego dochodzi pro warszawski iti i canal+. Efekt? FC Bollywood. Dla mnie Wisła Maaskanta grała bojaźliwy i mało widowiskowy futbol ( inna koncepcja sukcesu ). Widać że obecnia legła prezentuje się bardziej efektownie. Wisła - 30 56 44-29 Legia - 19 40 39-18
Ostatnio edytowane przez Dariook : 24.03.2013 o godz. 06:03.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pożera? przed tą kolejką, w której wygrała miał 37 w 18 meczach. Ty to nazywasz pożeraniem?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to będzie Śląsk - Wisła w półfinale
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Szanse na finał są wyrównane. Śląsk nie jest Barceloną aby się go bać. Dużo będzie zależało od szczęścia i dnia meczowego. Myślę że przy obecnej formie Małeckiego na pewno coś wpadnie. Ważne aby dobrze zagrać z tyłu na zero. Jak będzie, zobaczymy
Ostatnio edytowane przez Kryniu : 27.03.2013 o godz. 15:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Wiadomo o której gramy we Wrocławiu bo wychodzi że to mecz wyjazdowy sezonu będzie i trzeba licznie tam pojechac?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
trzeba mieć kartę kibica Śląska Wrocław na mecz we Wrocławiu, jeśli chce się iść na którąś z trybun WKSu ?
Przy okazji prosiłbym o podpowiedź jak jest z meczem ligowym w maju. W tamtym roku KK nie była wymagana dla osób spoza Wrocławia. Wie ktoś, czy w tym roku będzie tak samo na meczu z Wisłą ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]()
"...MY WIERZYMY W MISTRZOSTWO NASZEJ WISEŁKI..."
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Sędzią głównym środowego spotkania w ramach Pucharu Polski będzie - Paweł Pskit. W tym sezonie nie prowadził on spotkań z udziałem Wisły Kraków i Śląska Wrocław.
Jeżeli dobrze rozumiem regulamin żółtych kartek to w PP pauzuje się po dwóch kartkach w takim przypadku w Wiśle zagrożeni absencją w meczu rewanżowym są: Ivica Iliev, Kamil Kosowski,Cezary Wilk, Michał Szewczyk, Paweł Stolarski, Radosław Sobolewski. Natomiast w drużynie Śląska Wrocław na kartki uważać muszą: Piotr Ćwielong, Sebastian Mila, Mariusz Pawelec, Tadeusz Socha, Marek Wasiluk. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ma ktoś namiary na radiową transmisję dzisiejszego spotkania?
OK mam coś: http://www.prw.pl/articles/view/2799...s-wisla-krakow
Ostatnio edytowane przez Watts : 10.04.2013 o godz. 15:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jest mecz ze Śląskiem transmitowany w tv ?
EDIT DZIEKI WIELKIE ZA POMOC ![]()
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 10.04.2013 o godz. 17:14.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Tak, w TVN Turbo