The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2012, 17:21
Spokojnie, jest Kamiński, Szewczyk czy z konieczności Chrapek. Więc jest w kim wybierać.
.
Odpowiedz cytując
stalsanok1946
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 23.07.2012, 18:05
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Zauważ, że za czasów Valcxxa i Basałaja zaczęto ściągać młodych do drużyn juniorskich, ściągnięto trenera z Holandii, specjalistę od szkolenia młodzieży. Zgadnij kto go zwolnił?
Ale przecież o tym wszystkim napisałem w poprzednim poście.
Żadnego Witka Lisa nie zwolniono, dalej jest jego młodzieżowa siatka scoutingu (z tego co wiem działa prywatnie) i system szkoleniowy. To on optował za tym by Kolanko i Kamiński trenowali z pierwszą drużyną

jacekbum napisał(a):Wyświetl post
Bednarz to ochydny kłamca!!! kilka tygodni temu powiedział jezeli ktoś odejdzie to sprowadzimy w jego miejsce następce a dzisiaj wywiad dla skwk i on bredzi że dojdzie tylko lewy obrońca ,ja się pytam gdzie nastepca dla Małeckiego kłamie w tej sprawie i pewnie w wielu innych jak Cupiał może trzymac kogoś takiego w klubie ?kto tak klamie.Mógł zostawić Małeckiego bo zawsze to jeden skrzydłowy więcej w kadrze a on go posłał do Turcji a my zostaliśmy z Ilievem 70 minut i z Kirmem który chce ale mu nie wychodzi.
Ta kogo Ty chcesz by sprowadzili? Takiś ślepy i nie widzisz tego marazmu w jakim Wisła siedzi? Oszczędzamy już na poważnie i transferu gotówkowego raczej w tym okienku nie będzie (prawie to pewne). Słuchaj jakby była kasa to by każdy wydawał, a każdy nie wydaje bo kasy nie ma to normalne. Jak masz 100zł i idziesz na imprezę to idziesz to prze*ebać, a nie stracić 20zł na wjazd i stać pod ścianą oczekując jakie to miss i królewny parkiety zaraz Cię nie wyrwą. Podobnie jest z piłką, wydajesz to masz dobrych zawodników
Ostatnio edytowane przez stalsanok1946 : 23.07.2012 o godz. 18:13.
Lepiej zapobiegać niż leczyć
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 23.07.2012, 18:13
jacekbum napisał(a):Wyświetl post
Bednarz to ochydny kłamca!!! kilka tygodni temu powiedział jezeli ktoś odejdzie to sprowadzimy w jego miejsce następce a dzisiaj wywiad dla skwk i on bredzi że dojdzie tylko lewy obrońca ,ja się pytam gdzie nastepca dla Małeckiego kłamie w tej sprawie i pewnie w wielu innych jak Cupiał może trzymac kogoś takiego w klubie ?kto tak klamie.Mógł zostawić Małeckiego bo zawsze to jeden skrzydłowy więcej w kadrze a on go posłał do Turcji a my zostaliśmy z Ilievem 70 minut i z Kirmem który chce ale mu nie wychodzi.
Jacekbum, opanuj się i nie oczerniaj nam Prezesa!. Liczy się domknięty budżet. Cytując Probierza:
"... jeśli będzie okazja to sprzedamy, w zamian może uda się kogoś pozyskać ... mamy plany że jeżeli kogoś sprzedamy na pewno wiemy kogo ewentualnie kupimy"

Wiec jest jak w starym dowcipie - plotka głosi iż jak ktoś odejdzie to Jacek na pewno wie kogo sprowadzi na jego miejsce. A jak zagłębiasz się w detale to okazuje się ze nie 'na pewno' ale 'ewentualnie' i nie 'na jego miejsce' a na LO.

P.S.
Małeckiego nie mógł zostawić bo on chciał odejść.
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 23.07.2012, 19:51
Bo Bednarz to "ewentualnie kłamca", gdyż ewentualnie może nam powiedzieć absolutnie wszystko, nawet to że Wisła sprowadzi kogoś na miejsce Małeckiego, albo że ewentualnie mamy z jego wypożyczenia, ewentualnie jakąś dodatkowa kasę, lub ewentualnie jej nie mamy. Sofistyka, sofistyką ale fakty jednak są takie że jak już coś łysy zrobi to prawdopodobieństwo że to będzie coś dobrego dla Wisły duże nie jest.

Dobrze że chociaż te przykładowe 700 tysięcy poszło wcześniej na Meliksona, a nie na kolejnego Jirsaka, że w bramce jest Pareiko, a nie Miśkiewicz, a w ataku jednak za te 500 tyś jest Genkow, a nie jakiś pomysł łysego, czyli dziury w składzie mamy, ale paru względnie dobrych grajków również i może jednak na czołówkę tabeli starczy, bo nasza liga szczególnie wymagająca nie jest.

Do czego to doszło że cała nadzieja w Probierzu, ma mieć wynik sportowy ... i jeszcze biedaczysko tłumaczyć musi się za J.B., choć za siebie w sumie też, ale to inny wątek ..

PS. Swoją drogą to nawet poza LO nie bardzo wiadomo na jakie pozycje w drużynie Probierza są luki, bo niby jakim systemem grać będziemy !? 4-2-3-1, 4-4-2, czy może 4-2-2-2, lub 4-3-3 !?
Ostatnio edytowane przez milosz : 23.07.2012 o godz. 20:18.
Odpowiedz cytując
MichaelMyers
Senior Member

Od: 01.2012

Stary 23.07.2012, 20:43
Lukasz - problem w tym, że Probierz coś podobnego mówił zanim wypożyczyliśmy Małeckiego, a Wisła skasowała 700 tys euro za to wypożyczenie, z Wisły odeszło kilku podstawowych piłkarzy, a przyszli Sikorski czy Burliga, którzy w Piaście Gliwice siedzieli by na ławce.Kogo sprowadził Jacek za Lameya,Diaza i Małeckiego? Mowic sobie moze co chce, licza sie fakty.Fakty sa takie,ze poza Glowackim sciagnal tu szrot pierwsza klasa, na niektore pozycje w ogole nie mamy pilkarza.Skoro Bednarz z Probierzem uwazaja, ze moga sobie gadac cos czego pozniej nie realizuja, to niech sobie sami 15 tys karnetow kupia.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 23.07.2012 o godz. 20:55.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 23.07.2012, 21:00
Niech B załatwi tego LO i sp... na drzewo.
I niech się nie waży nikogo sprzedawać, no chyba że Jovanica czy innego Bruda.
Ostatnio edytowane przez arti : 23.07.2012 o godz. 21:05.
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 23.07.2012, 21:24
arti napisał(a):Wyświetl post
Niech B załatwi tego LO i sp... na drzewo.
I niech się nie waży nikogo sprzedawać, no chyba że Jovanica czy innego Bruda.
Popieram.
Wg mnie mamy, wbrew płaczkom forumowym, ekipę porównywalną z poprzednim rokiem a nawet lepszą ( pod warunkiem że kontuzje nas nie przetrzebią).
Żal tylko Bitona ale jeśli jeden z trzech gości wypali (Quioto, Sikorski, Boguski) to w ataku będzie podobnie ( jest jeszcze Kamiński może nie na dziś ale za rok ..).
Obrona (przy założeniu że kupimy wreszcie tego "solidnego" LO) mamy lepszą.
W pomocy to samo ale zamiast Jirsaka rozwojowy Chrapek i powrót Sobola.
Małeckiego nie żałuje. W najlepszej swojej formie byłby wzmocnieniem ale dziś ... nie sądzę. Może Turcja go czegoś nauczy.
Mnie też pisanie o sprzedaży Meleksa zaczyna wkurzać ... w zasadzie on jest kluczowym zawodnikiem. Nawet jak ma się w zanadrzu kogoś "zamiast" to jednak wkomponowanie nowego "kluczowego" trochę trwa ..
Ostatnio edytowane przez Grantar : 23.07.2012 o godz. 22:21.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 23.07.2012, 21:40
Nie rozumiem jojcenia co poniektórych. Jeśli to co mamy będzie zapierdzielać w każdym meczu od lini do lini i gryzło trawę to w cuglach wygrywamy ligę. Płaczecie po Pajlicu, Diazie czy Lameyu a może żal Wam Nuneza ?
Nie wiem w jakim stopniu brak tych gości wpłynie na grę zespołu. Wg mnie w ogóle i chyba daleki od prawdy nie jestem.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 23.07.2012, 21:40
Ależ zdziwienie...przecież to było JASNE i czytelne!

przypomnę nieśmiało post: #57970
28.06.2012, 21:57 w tymże temacie...:

LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
a wy dzieci dalej to samo.... to czekajcie na ruch łysego bo on jest alfa i decyduje na co i jakie pieniądze zostaną przeznaczone... na 90% nie bedzie nikogo w miejsce Małeckiego, a jak będzie to tylko figurant...
...

Nie chce mi się tutaj wypisywać i kontrować większości wypowiedzi bo nie mam czasu i już chęci na to niestety... Markus, wolfy i inni wiedzą o co chodzi ...

Tak więc proszę nie beczeć jak się okaże, że już nikt do nas nie przyjdzie, co może do końca nie jest pewne, ale OCZYWISTE

Pozdrawiam Was dzieciaczki... płaczcie dalej.

edit

Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Płaczecie po Pajlicu, Diazie czy Lameyu a może żal Wam Nuneza ?
.
akurat Diaz przydałby sie bardzo Baszczyńskiego też pół ligi objeżdżało w co 3 meczu i było ok :]
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 23.07.2012 o godz. 21:45.

Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 23.07.2012, 21:42
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Popieram.
Wg mnie mamy, wbrew płaczkom forumowym, ekipę porównywalną z poprzednim rokiem a nawet lepszą ( pod warunkiem że kontuzje nas nie przetrzebią).
Żal tylko Bitona ale jeśli jeden z trzech gości wypali (Quioto, Sikorski, Boguski) to w ataku będzie porównywalnie.
Obrona (przy założeniu że kupimy wreszcie tego solidnego LO) mamy lepszą.
W pomocy to samo ale zamiast Jirsaka rozwojowy Chrapek i powrót Sobola.
Małeckiego nie żałuje. W najlepszej swojej formie byłby wzmocnieniem ale dziś ... nie sądzę. Może Turcja go czegoś nauczy.
Mnie też pisanie o sprzedaży Meleksa zaczyna wkurzać ... w zasadzie on jest kluczowym zawodnikiem. Nawet jak ma się w zanadrzu kogoś "zamiast: to jednak wkomponowanie nowego "kluczowego" trochę trwa ..
Nawet nie chcę myśleć jakiego to orła B może mieć w zanadrzu za Meliksona... Najpewniej nikogo.
Podobnie LO - wychodzi na to, że Dudu albo... nikt. A pewnie skończy się Pietią i gadką, że oto załatwiono kolejnego, który rozumie co to znaczy Wisła itp. itd. żeby ukryć swoją nieudolność.
Odpowiedz cytując
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 23.07.2012, 21:57
Proponuje zmienić nazwę tematu na "płaczkolandia" bądź też "łysofobia" (pozdrawiam wolfy).

To co niektórzy tutaj wypisują przechodzi ludzkie pojęcie. Diaz, człowiek który w większości meczów kopał się po czole, nagle mógł zostać zbawieniem Wisły w obronie. Ja jebe

I widzę, że na forum Meliksona już sprzedano i płacz, że nie ma następcy
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 23.07.2012, 22:00
hunter napisał(a):Wyświetl post
Proponuje zmienić nazwę tematu na "płaczkolandia" bądź też "łysofobia" (pozdrawiam wolfy).

To co niektórzy tutaj wypisują przechodzi ludzkie pojęcie. Diaz, człowiek który w większości meczów kopał się po czole, nagle mógł zostać zbawieniem Wisły w obronie. Ja jebe

I widzę, że na forum Meliksona już sprzedano i płacz, że nie ma następcy
Eeee lepszy Bunoza na lewej Pi.Brożek też się kopał po czole...

Odpowiedz cytując
MichaelMyers
Senior Member

Stary 23.07.2012, 22:32
Tak wygramy lige w cuglach, Sikorskim z klubu kokosa, ktory do pustej bramki nie trafia, jakims wychudzonym Murzynem, i Genkovem, ktory ma forme przez miesiac na rok. Burliga z rezerw Ruchu na prawej obronie, od tego chlopaka nawet slaby Lamey byl o klase lepszy.Ten Diaz, ktory tak nie umial grac w pilke dostal zdaje sie kontrakt w Bundeslidze.

Jedynym powaznym pilkarzem sprowadzonzm przez Bednarza jest Glowacki, pod warunkiem,ze bedzie zdrowy.

szprotson ok, lige wygrali Slaskowi Keleman, Mila i Kazimierczak, ale sobie zobacz jak ci pozostali goscie wygladaja w europie typu Socha,Pawelec,Cetnarski,Gikiewicz, a Bednarz wlasnie takie wznalazki zbiera ktore szybko sie stana zbednvm balastem.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 23.07.2012 o godz. 22:47.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 23.07.2012, 22:35
ale popatrz jakim skladem lige rok temu wygral Wks...
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 23.07.2012, 22:58
Jak Maor zostanie to ligę wygramy...
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 23.07.2012, 23:04
MichaelMyers napisał(a):Wyświetl post
Lukasz - problem w tym, że Probierz coś podobnego mówił zanim wypożyczyliśmy Małeckiego, a Wisła skasowała 700 tys euro za to wypożyczenie, z Wisły odeszło kilku podstawowych piłkarzy, a przyszli Sikorski czy Burliga, którzy w Piaście Gliwice siedzieli by na ławce.Kogo sprowadził Jacek za Lameya,Diaza i Małeckiego? Mowic sobie moze co chce, licza sie fakty.Fakty sa takie,ze poza Glowackim sciagnal tu szrot pierwsza klasa, na niektore pozycje w ogole nie mamy pilkarza.Skoro Bednarz z Probierzem uwazaja, ze moga sobie gadac cos czego pozniej nie realizuja, to niech sobie sami 15 tys karnetow kupia.
Z Bednarzem jest jak z babą - gada to co jest akurat dla niego wygodne. Probierz zaś chce wierzyć i wierzy w to co usłyszy od Bednarza - nawet mówi jego zdaniami, które nota bene zupełnie nie pasują do jego stanowiska.

Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Nie rozumiem jojcenia co poniektórych. Jeśli to co mamy będzie zapierdzielać w każdym meczu od lini do lini i gryzło trawę to w cuglach wygrywamy ligę. Płaczecie po Pajlicu, Diazie czy Lameyu a może żal Wam Nuneza ? Nie wiem w jakim stopniu brak tych gości wpłynie na grę zespołu. Wg mnie w ogóle i chyba daleki od prawdy nie jestem.
Wydaje mi się iż nie wierzysz w to co mówisz - nie wpłynie, to znaczy że co w grze zespołu będzie takie samo?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 23.07.2012, 23:43
hunter napisał(a):Wyświetl post
A ja proponuję sprawdzić co znaczy słowo "fobia", bo to że jakiś jełop ukuł kiedyś termin "homofobia" jest średnim usprawiedliwieniem.

Marszałek - zobacz co Bełchatów wywalczył młodymi i zdolnymi w poprzednim sezonie.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 24.07.2012, 06:38
- problem w tym, że Probierz coś podobnego mówił zanim wypożyczyliśmy Małeckiego, a Wisła skasowała 700 tys euro za to wypożyczenie
te , klubowa księgowa , a ile zarabia sprzątaczka pracujca na 2 zmiane ? widziałes kwitki transferowe ?

jakims wychudzonym Murzynem,.
zapisze sobie to zdanie
jak Quioto zacznie strzelać bramki nie nie omieszka się wspomnieć , nie ma too jak polska mętalność
Ostatnio edytowane przez Karherop : 24.07.2012 o godz. 06:41.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 24.07.2012, 07:59
Właśnie klub na oficjalnej podał, ze testujemy młodego 30-letniego ... Duńczyków na pozycje LO. Stare dobre testowanie JB rulezz!
Ani on młody, nie Polak, a bo name. Z pewnością młodzi z Olszy czy Pradnika beda sie z nim utożsamiać.
Odpowiedz cytując
TRNKRN
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 24.07.2012, 08:04
Przynajmniej przyszedł z jakiegoś sensownego klubu, wiadomo Broendby to nie Manchester (obojętne czy City czy United...) ale i tak lepsze od KF Tirana albo czegoś podobnego... Zagrał w ekstraklasie duńskiej ponad 100 meczów.. No i lewy obrońca - takowego da się znaleźć! Z resztą zobaczymy czy przejdzie te sławetne testy
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 24.07.2012, 08:08
30 lat i co z tego ? Cleber do nas przychodził w wieku 32 lat .

Jeśli to będzie poziom solidnego Singlara to czemu nie . Duńczycy słyną z twardej gry a taka w naszej lidze będzie wystarczająca.

Poza tym przypomnijmy

Liga Duńska jest silniejsza od naszej ( patrz ranking uefa z ostatnich 5 lat )

Broendby to drużyna naszego pokroju. Przypomnijmy Wisła to na dzień dzisiejszy 7-klub polskiej ligi , nie oczekujmy że przyjdą do nas zawodnicy z najwyższej półki .
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 24.07.2012, 08:14
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Właśnie klub na oficjalnej podał, ze testujemy młodego 30-letniego ... Duńczyków na pozycje LO. Stare dobre testowanie JB rulezz!
Ani on młody, nie Polak, a bo name. Z pewnością młodzi z Olszy czy Pradnika beda sie z nim utożsamiać.
A Ty dalej swoje... od początku było wiadomo, że te wszystkie gadki o młodych Polakach, a jeszcze lepiej wiślakach, to jedna wielka ściema. W Wiśle mogą być różne zawirowania i hocki-klocki, ale cel narzucony przez BC pozostaje niezmiennie ten sam - walka o MP. A jak pokazują sparingi, nasza młodzież póki co do tego się nie nadaje.

Wielkie zamieszanie z wprowadzaniem młodych do składu a zobaczycie, jak będzie wyglądać pierwsza 11-tka na starcie ligi.

Zrozumcie, na chwilę obecną próba postawienia na młodych Polaków to strzał w kolano. No chyba, że się znajdzie jakaś perełka, ale do tego trzeba mieć skauting i nosa do talentów.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 24.07.2012, 08:29
Na papierze wyglada ciekawie. Zobaczymy.

P.S Znowu mamy druzyne robiona na 1 sezon, kontrakty Sikorskiego, Sobola, Pareiki, Jaliensa, Ilieva, Quoito.

Czyzby w przyszlym sezonie znow zmiana kursu?
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 24.07.2012, 08:35
Dlaczego na jeden sezon?
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 24.07.2012, 08:40
Ciekawa strategia.
Pozbywamy się człowieka Konia za bezcen, ale za to ściągamy perspektywicznego duńczyka z 3 drużyny od końca, który w ostatniej rundzie zagrał 4 mecze.
No nic.Ja z ocenami czekam do zakończenia okienka

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.07.2012, 08:43
Stolarczyk jak przychodził do Wisełki też miał tyle latek co ten Duńczyk.Wiem że to nie reguła, bo taki Jaliens czy Cleber niczego wielkiego nie pokazali a tez byli po 30-ce
Odpowiedz cytując
dawiss
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 24.07.2012, 08:45
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Stolarczyk jak przychodził do Wisełki też miał tyle latek co ten Duńczyk.Wiem że to nie reguła, bo taki Jaliens czy Cleber niczego wielkiego nie pokazali a tez byli po 30-ce
Cleber gral bardzo dobrze, na tyle dobrze, ze jeszcze udalo sie go sprzedac
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 24.07.2012, 08:51
Frederiksen doświadczony, solidny, w tym momencie na pewno znacznie lepszy od Żemło, a dodatkowo wywrze presje na Dudu, jeśli negocjacje z nim jeszcze trwają. Realne jest, że Duńczyk dobrze wypadnie na testach i zostanie z nami na dużej. Moim zdaniem dobry ruch klubu.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
MichaelMyers
Senior Member

Stary 24.07.2012, 08:56
Karherop napisał(a):Wyświetl post
te , klubowa księgowa , a ile zarabia sprzątaczka pracujca na 2 zmiane ? widziałes kwitki transferowe ?

zapisze sobie to zdanie
jak Quioto zacznie strzelać bramki nie nie omieszka się wspomnieć , nie ma too jak polska mętalność
Bedzie strzelal co najwyzej w ME.Zapisuj sobie co chcesz, mozemy sie zalozyc, ze goscia za rok tu nie bedzie.Podobnie jak Sikorskiego zreszta.Taka cene za Maleckiego podal portal, ktory akurat jest wiarygodny, znajac rozutnosc Turkow wcale nie jestem zdziwiony, myslisz , ze Wisla za frytki im podstawowego zawodnika pozyczyla?

ps.Ktos kto porownuje Frederiskena do Clebera nigdy nie widzial tego Dunczka na boisku.To tak jakby porownac Pajlica do Marcelo.Broendy to bardzo slaba druzyna od kilku lat.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 24.07.2012 o godz. 09:07.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 24.07.2012, 08:56
Jaką presję na Dudu, skoro on ma w gdzieś nasz klub i Amice.Pójdzie tam, gdzie mu więcej zapłacą.
Palić był jaki był- sprzedano go,Diazowi też czasami mecze tam wychodziły, Lamey - w miare solidnie.
Tymczasem bierzemy chłopa z 3 drużyny od końca który wypadł ze składu i ma 30 lat.
Mam nadzieje, że to przebłysk geniuszu łysego.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów