The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.07.2012, 18:57
podobała mi sie gra Lecha,jak na cięzki teren jakim jest Azerbejdżan to przywieźli b.dobry wynik.No jak sobie przypomne koszmar sprzed dwóch lat z Karabachu....
Ostatnio edytowane przez AYALA : 19.07.2012 o godz. 18:59.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 19.07.2012, 19:11
syryls napisał(a):Wyświetl post
@up CFR Cluj był przed Vaslui, Steaua, Rapidem Bukareszt(pogromca Śląską - dopiero 4 miejsce), Dynamem czy Otelul Galati(tak, tak, zespół który grał w LM), liga rumuńska jest zdecydowanie lepsza od naszej, dlaczego niektórzy ją uważają za słabą, nie wiem . Tak to jest jak się komentuje czyjeś wypowiedzi bez dokładnych informacji.
Po pierwsze ja nie odnosiłem się do tego czy liga rumuńska jest słaba czy mocna tylko do tego że twierdzisz, że wygrali ją zasłużenie, dobrą grą, a nie szcześliwie. Dlatego zadałem pytanie. Skąd wiesz, że tak było? Jeżeli z livescore'a to powtarzam. Czapki z głów.

Po drugie liga rumuńska jest w tym momencie za nami w rankingu UEFA więc nie przesadzałbym z ich siłą. Otelul w LM to pokłosie ich świetnego występu w pucharach sprzed paru lat, a nie prawdziwej siły tej drużyny. Co wyszło przy okazji fazy grupowej gdzie w nie najsilniejszej grupie robili za tło i chłopaków do bicia.

Po trzecie wybiórczo patrzysz na pewne sprawy. Wspominasz, że Śląsk odpadł z Rapidem, a nie wspominasz, że Rapid odpadł z Legią.

I to byłoby na tyle z mojej strony.

I daruj sobie wstawki o mojej nieznajomości, bo myśle, że wiem o europejskiej piłce dużo więcej niż ty.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 19.07.2012 o godz. 20:49.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
arrosmay
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 19.07.2012, 19:13
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
W meczach wyjazdowych chyba najwazniejsze jest zdobyc bramki i nie przegrac co Lech i Legia uczyniły a teraz maja rewanz u Siebie.
Czy ja wiem xD
Pamiętam jak w tamtym roku kibice Legii na tym forum jeździli po nas, że wygrana TYLKO 1-0 ze słabym mistrzem Łotwy i to po samobóju etc.
Dzisiaj sami się przejechali, może to i nawet dobrze, tylko z drugiej strony... szkoda tych punktów..
Odpowiedz cytując
noff
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 19.07.2012, 19:19
No to k... start w Europę mamy zacny.
Odpowiedz cytując
Tobi1906
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 19.07.2012, 19:27
noff napisał(a):Wyświetl post
No to k... start w Europę mamy zacny.
A później nie ma się co dziwić że nikt nie chce pokazywać takich meczy w tv
Odpowiedz cytując
TRNKRN
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 19.07.2012, 19:27
Brrrrawo Ruch!! Chyba jednak trzeba nam tego komisarza wprowadzić, w tym sezonie i tak nikt nie wejdzie do fazy grupowej
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
Odpowiedz cytując
hiszpan00
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 19.07.2012, 19:30
No to polskie kluby nabijają nam punkty w rankingu. Zanosi się na jeden z gorszych sezonów w pucharach. Szkoda.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 19.07.2012, 19:51
E no Ruch się ogarnął i wygrywa 3-1.
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Od: 08.2008

Stary 19.07.2012, 19:51
Bo Ruch wygrywa 3:1?
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 19.07.2012, 19:53
Niech mi ktoś teraz powie, że poziom polskiej ligi się podnosi
Odpowiedz cytując
TRNKRN
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 19.07.2012, 20:00
Musieli dostać bramę, żeby zacząć grać lepiej...
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 19.07.2012, 20:03
Ale barany w tej Legii, szkoda punktów, bo klubu czy kibiców ani trochę. TVP zamiast transmitować jakiś gówno warty nic nie znaczący turniej towarzyski, mogliby zająć się pokazaniem europejskich pucharów. Może i wyniki wstydliwe klubów spod znaku nauki jazdy i sprzętu AGD, ale chciałby zobaczyć w jakiej są formie, no i pooglądać jak inne mało znane zespoły grają, jaki poziom mają w tej Łotwie, Azerbejdżanie i Macedonii.
Odpowiedz cytując
Mistal
Banita

Od: 10.2010

Stary 19.07.2012, 20:38
Ruch ratuje dziś honor polskiej piłki i jako jedyny w sposób znaczący pokonał rywala (nie strzelili jeszcze karnego, z ich relacji wynika, że mili jeszcze oprócz tego 2 100% sytuacje), nie wiem czy wynika to z tego, że mili najłatwiejszego rywala (choć wątpie bo Macedonia piłkarsko prezentuje sie lepiej niż Łotwa), czy z tego, że jako jedyni się wzmocnili a nie osłabili.W każdym bądź razie brawo.
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 19.07.2012, 21:51
ciacho napisał(a):Wyświetl post
Niech mi ktoś teraz powie, że poziom polskiej ligi się podnosi
Tylko idioci moga tak uwazac.

Fajne wyniki, za tydzien bedzie ciekawie. Nie zdziwie sie jak w ktoryms z polskich miast bedzie placz

Patrzac na to co graja nasi pucharowicze (smartowcy z Amici remisy na wschodzie, Legia kretynski remis z rybakami z Lotwy, Ruch meczarnie z macedonczykami) to w trzeciej rundzie (jak sie tam doczlapia) wszyscy leca.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 19.07.2012, 21:58
Poziom polskiej ligi się podnosi.
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 19.07.2012, 22:05
Zawiodła dziś tylko Legia, bo miała dosyć łatwy teren, a popełniła straszne błędy w defensywie i skończyło się na 2:2. Ale tez można się spodziewać, że do następnej rundy przejdą, a jak dojdą Ljuboja z Wolskim to będzie ich obiektywnie rzecz ujmując stać na więcej - trudno powiedzieć na ile. Lech miał naprawdę ciężką przeprawę, Azerowie idą trochę śladem Cypryjczyków i na bazie coraz lepszych zawodników zza granicy robią postęp w rozgrywkach europejskich. Taki sam wynik z Baku wywiozła dziś m.in. grecka ekipa grając przeciwko Interowi, a jest to liga notowana o kilka pozycji wyżej, niż nasza, natomiast ten sam Inter rozbił rundę wcześniej ekipę z Estonii w dwumeczu 7:0, a mistrz Azerbejdżanu w el. LM wygrał ostatnio 3:0. Zwróćcie uwagę, że Lech w czasach gdy błyszczał, z Lewandowskim czy Peszką w składzie męczył się tam niemiłosiernie, wygrali tylko 1:0, a teraz zarówno drużyna z Poznania jest słabsza, jak i Chazar mocniejszy

Krótko mówiąc Azerowie nie zaliczają się już do kelnerów rozgrywek europejskich, są - można powiedzieć - drużyną środka tabeli. Nie twierdzę, że to tłumaczy jakąkolwiek polską drużynę, taki Lech powinien Azerów przejść bez gadania, niemniej jednak skończyły się czasy, że reszta Europy leje Azerów kilkoma bramkami. Dlatego 1:1 nie jest złym wynikiem w kontekście rewanżu. Nie zawiódł Ruch, który miał problemy, ale dominował cały mecz, nie pękł po straconym golu, tylko dołożył trzy swoje. Ja tam nie jestem aż tak negatywny nastawiony, do tej pory nasze kluby miały rok po roku wpadki z tego typu drużynami, teraz mamy już 6 spotkań pucharowych, w tym 4 wyjazdowe i stosunek meczów jest 3 - 3 - 0.

W dodatku zanosi się, że Śląsk się wzmocni na newralgicznych pozycjach klasowymi (w polskich warunkach) zawodnikami i można liczyć, że w następnej rundzie powalczą. Ruch i Śląsk mają dobre wyniki, a Legia słabego mimo wszystko rywala i swój stadion. Jedynie Lech może się potknąć, bo rywal jest nieobliczalny, a oni grają bez napastnika. Generalnie biorąc pod uwagę osłabienia polskich ekip w tym okienku transferowym póki co nie ma tragedii, ale na ile stać te ekipy, trudno powiedzieć.
Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 20.07.2012, 02:58
Sezon 04/05: Jeden zespol w fazie grupowej PU, nie wychodzi z grupy
Sezon 05/06: Zadnego zespolu w fazie grupowej
Sezon 06/07: Jeden zespol w fazie grupowej PU, nie wychodzi z grupy
Sezon 07/08: Zadnego zespolu w fazie grupowej
Sezon 08/09: Jeden zespol w fazie grupowej PU, wychodzi z grupy
Sezon 09/10: Zadnego zespolu w fazie grupowej
Sezon 10/11: Jeden zespol w fazie grupowej LE, wychodzi z grupy
Sezon 11/12: Dwa zespoly w fazie grupowej LE, dwa zespoly wychodza z grupy

O tak, spadamy leb na szyje z poziomem. Niech sie teraz zaden zespol nie dostanie do fazy grupowej i bedzie mozna swietowac! Toz to bedzie oznaczala ze poziom spada leb na szyje!
Odpowiedz cytując
bondTSW
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 20.07.2012, 03:22
michu-k napisał(a):Wyświetl post
Straszne. Policja bije, Czarnogóra trzeci świat. Straszne, smutne.

Niewinni nigdy nie dostają.
byłeś tam cienki capie?
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
Odpowiedz cytując
bukaj22
Member

Od: 07.2011

Stary 20.07.2012, 07:16
Oglądałem wczoraj zarówno mecz Lecha jak i Legii i można się pokusić o kilka słów podsumowania.

Lech miał trudniejszego rywala i Khazar był naprawdę grozny. Mieli bardzo szybkie skrzydła i generalnie mieliśmy farta , ze tego meczu nie przegraliśmy. Nie mniej podoba mi się gra Lecha , bo w przeciwieństwie np do takiego Śląska jest jakiś pomysł na rozegranie akcji. Lech też miał swoje okazje , których nie wykorzystał , ale generalnie z wyniku 1-1 jestem w miarę zadowolony. Azerowie , to naprawdę nie są kelnerzy co pokazuje ten sezon w pucharach.

Legia grała z słabszym rywalem , ale widziałem , że byli niesamowicie zajechani przez Urbana. Niby powinni ten mecz wygrać , ale na moje oko za bardzo odmłodzili ten zespół. Zresztą tak jak i Lech grają bez napastnika , bo trudno takim nazwać Saganowskiego jako napastniku na puchary. Generalnie Legia grała wolno i statycznie a jej obrona też nie jest monolitem. Jednak wyniku 2-2 się nie spodziewałem , bo Łotysze nie grali nic specjalnego. Trzeba oddać , ze opłaciła się Metalurgsowi zmiana w 33 minucie Lelugi , bo walnął bramę 6 minut pozniej. { Szkoda , ze takiej odwagi zabrakło Rumakowi} Generalnie grając 11 na 10 powinna Legia to wygrać , ale jak Astiz daje się objechać jak dziecko , to nie m się co dziwić. Jednak i Lech i Legia mają korzystne wyniki i grzechem było , by nie przejść tych rywali.

Meczu Ruchu Chorzów nie widziałem , ale jestem mile zaskoczony wynikiem , bo myślałem , ze odpadną już w tej rundzie. Jednak zanosi się na dość pewny awans.

Chciałem się tez odnieść do potencjalnych rywali Śląska.

Jak dla mnie , to Śląsk może powalczyć jedynie z Helsinborgiem , ale też będzie ciężko bo ta ekipa ma dużo większe doświadczenie w pucharach od Śląska.

Anderlecht i Cluj jak dla mnie są poza zasięgiem Wrocławian. Salzburg zaskoczył przegrywając z Dudelange , ale podejrzewam , ze ich zlekceważyli i w rewanżu Salzburg wysoko wygra.

Bate niby się męczyło i wygrało na farcie , ale trudno mi sobie wyobrazic , by w Skopje nie strzelili bramki i nie awansowali. Po "popisie" Śląska nie daje szans tej ekipie w trzeciej rundzie chyba , że będą mieli mega farta. Jednak tutaj już trafiają na zespoły , które potrafią grać w piłkę.

A tak poza tym Wy tak na serio z tym Pawelcem , ze grał dobrze? Wg mnie co drugą piłkę wybijał w aut i , to nawet gdy był sam. Jak dla mnie Pawelec grał słabo tak jak i Socha. Kowalczyk jedynie przypominał obrońcę. Paradoksem jest , to że trzy z naszych czterech ekip graja bez napastnika , bo trudno za takiego uznać Gikiewicza , który był tylko na papierze. Z taką grą Śląsk nie ma czego szukać w pucharach.
Odpowiedz cytując
Misiak
Junior Member

Od: 02.2012

Stary 20.07.2012, 07:36
Nie wiem skąd tyle narzekań na wynik Lecha ( chyba z nienawiści ) zremisowaliśmy na ciężkim terenie gdzie wiele drużyn traciło punkty.Kompromitacji nie było w rewanżu wygramy i kolejne punkciki do rankingu zarówno dla Nas jak i dla Polski no i... dla Wisełki więc nie narzekać tylko trzymać kciuki
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 20.07.2012, 08:06
Misiak napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem skąd tyle narzekań na wynik Lecha ( chyba z nienawiści ) zremisowaliśmy na ciężkim terenie gdzie wiele drużyn traciło punkty.Kompromitacji nie było w rewanżu wygramy i kolejne punkciki do rankingu zarówno dla Nas jak i dla Polski no i... dla Wisełki więc nie narzekać tylko trzymać kciuki
Tak trzeba trzymać kciuki za Azerów. Bez tych ochłapów punktowych się obejdzie a szydera pozostanie bezcenna. Tak na marginesie zapytam, a dlaczego tam jest trudny teren? Za gorąco? a może za daleko? A może jeszcze inne idiotyczne wytłumaczenia?
To chłopie jest polska idiotyczna wymówka, bo co rok nas ktoś gnoi a tylko nazwy są coraz bardziej egzotyczne. Nasłuchacie się tych złotych myśli i pierd...o trudnych terenach i kotłach kazchskich, estońskich, gruzińskich itp itd.. i powielacie brednie.
A odpowiedz leży u nas w bagnie, bo to nasze drużyny są żenująco słabe. Co 2 lata jakiś polski klub po farcie zagra dłużej w europie a wszyscy już ćwierkają o wielkiej polskiej piłce klubowej. A to gówno prawda, bo w następnym sezonie nawet grupówek nie uświadczysz. My 16 lat w LM nie grali ! to się jaramy taką LE która nawet nie jest serio traktowana przez samych pomysłodawców. Szkoda że znieśli puchar Intertoto, tam przynajmniej emocje sięgały zenitu!
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 20.07.2012, 09:30
Ja tam zycze wszystkim naszym pucharowiczom jak najdluzsej obecnosci w pucharach.
Po pierwsze ze wzgledu na ranking a po driugie im dluzej legie i inne Amiki beda uwiklane w puchary tym dluzej bedzie sie to na lidze odbijac.
Tak jak to bylo w przypadku Wisly legii i kuchenkorza w poprzednich latach
Odpowiedz cytując
Misiak
Junior Member

Od: 02.2012

Stary 20.07.2012, 09:51
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Tak trzeba trzymać kciuki za Azerów. Bez tych ochłapów punktowych się obejdzie a szydera pozostanie bezcenna. Tak na marginesie zapytam, a dlaczego tam jest trudny teren? Za gorąco? a może za daleko? A może jeszcze inne idiotyczne wytłumaczenia?
To chłopie jest polska idiotyczna wymówka, bo co rok nas ktoś gnoi a tylko nazwy są coraz bardziej egzotyczne. Nasłuchacie się tych złotych myśli i pierd...o trudnych terenach i kotłach kazchskich, estońskich, gruzińskich itp itd.. i powielacie brednie.
A odpowiedz leży u nas w bagnie, bo to nasze drużyny są żenująco słabe. Co 2 lata jakiś polski klub po farcie zagra dłużej w europie a wszyscy już ćwierkają o wielkiej polskiej piłce klubowej. A to gówno prawda, bo w następnym sezonie nawet grupówek nie uświadczysz. My 16 lat w LM nie grali ! to się jaramy taką LE która nawet nie jest serio traktowana przez samych pomysłodawców. Szkoda że znieśli puchar Intertoto, tam przynajmniej emocje sięgały zenitu!

Przyganiał kocioł garnkowi... przypomnij sobie wasze komentarze z zeszłego sesonu jak baliście się przed losowaniem el LM byle nie trafić na Neftci Baku czy jakis Toboł z Kazachstanu...ja doskonale pamiętam wasze obawy dodaj do tego waszą porazke z Karabachem Agdam +nasze męczarnie z Interem Baku to dotrze do Ciebie,że Azerska piłka poszła do przodu i już nie lejemy Azerów jak dawniej.
Piszesz bzdury o dłuższej grze w pucharach dzięki fartowi...tylko przypominam,że Lech i Legia awans z grupy zapewniały sobie na kolejke przed końcem... faktycznie fart farta to miała Braga i Sporting ,że awansowały do 1/8 kosztem LE Lecha i Legii a jeżeli nie wiesz o czym piszę to sobie obejrzysz mecz Braga-Lech Legia-Sporting i zobaczysz kto był lepszy w tych dwumeczach.Nawet Wisła nie była gorsza od Standardu w zeszłym sezonie bo poziom sportowy był zblizony więc proponuję nie płakać jakie to cieniasy nasze kluby.
Odpowiedz cytując
matt_1906
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 20.07.2012, 10:20
Dziś oprócz Śląska losowana też jest kolejna runda Ligi Europy na kogo mogą trafić

Lech:
ŠK Slovan Bratislava (SVK)/Videoton FC (HUN)
Eskişehirspor (TUR)/Saint Johnstone FC (SCO)
JJK Jyväskylä (FIN)/FK Zeta (MNE)
VMFD Žalgiris (LTU)/VfB Admira Wacker Mödling (AUT)
AIK Solna (SWE)/FH Hafnarfjördur (ISL)
AC Omonia (CYP)

Legia:
FC Shakhtyor Soligorsk (BLR)/SV Ried (AUT)
Servette FC (SUI)/FC Gandzasar Kapan (ARM)
PFC Lokomotiv Plovdiv 1936 (BUL)/Vitesse (NED)
İnter Bakı PİK (AZE)/Asteras Tripolis FC (GRE)
NK Široki Brijeg (BIH)/Saint Patrick's Athletic FC (IRL)
NK Slaven Koprivnica (CRO)/Portadown FC (NIR)

Ruch:
FC Metalurgi Rustavi (GEO)/FC Viktoria Plzeň (CZE)
APOEL FC (CYP)/FK Senica (SVK)
sc Heerenveen (NED)
FC Internazionale Milano (ITA)
FC Dacia Chisinau (MDA)/IF Elfsborg (SWE)
SK Rapid Wien (AUT)

Lech i Legia są rozstawione, Ruch nie
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 20.07.2012, 11:29
Dobre losowanie dla Śląska ktoś z pary;
New Saints FC - Helsingborgs IF
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 20.07.2012, 11:32
Dla Amiki wynik jest moim zdaniem bardzo dobry. Azerbejdżan to idealny teren, by dostać niespodziewany wp**rdol z samego początku sezonu (niektórzy chyba już zapomnieli o Karabachu, a i Amikę swojego czasu tylko słupek w 548 serii rzutów karnych uratował od kompromitacji w eliminacjach LM), a poznaniakom udało się tego uniknąć. U siebie może nie mogą być jeszcze pewni awansu, ale raczej tutaj już Azerowie tak niebezpieczni nie będą.

Legia i Ruch - korzystne wyniki po pierwszych meczach (mimo że Legia sfrajerzyła trochę, a i Ruch prosił się o nieprzyjemności), pewnie awansują. Śląsk też pewnie przejdzie dalej i tam ma całkiem sensownego rywala (najłatwiejszego chyba jak się dało). Jak się zepną to przy odrobinie szczęścia mają już awans do Play-Offów i kupę kasy z tego tytułu (2 miliony euro chyba + milion za fazę grupową LE), czyli plan wykonany w 100%. A cuda w piłce się czasem zdarzają, może gwiazdy ułożą się w przychylnej konfiguracji i będzie LM we Wrocławiu? Marne szanse, ale kto tam wie?
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 20.07.2012, 11:34
Jak ktos sie nie zna to napisze ze rywal Slaska jest slabszy, ja mowie ze szanse sa 60 do 40 dla Szwedow.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 20.07.2012, 11:36
Kociewiak napisał(a):Wyświetl post
Dobre losowanie dla Śląska ktoś z pary;
New Saints FC - Helsingborgs IF
Czy dobre to się okażę Helsingborgs to dobra drużyna, z tego co pamiętam graliśmy z nimi w zeszłym sezonie jakiś sparing na turnieju i chyba wygraliśmy 2-0 ale od Śląska wydaje się znacznie lepsza,oczywiście trzymam kciuki za awans naszych

Szanse oceniam 60-40 na korzyść Szwedów

PS:Jak się nie mylę to Szwecka liga już dawno gra nowy sezon a to może mieć spore znaczenie
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 20.07.2012 o godz. 11:47.
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 20.07.2012, 11:43
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Jak ktos sie nie zna to napisze ze rywal Slaska jest slabszy, ja mowie ze szanse sa 60 do 40 dla Szwedow.
Chyba najsłabszy z tych którzy mogli być co nie zmienia faktu, że i tak bardzo ciężki.
Amica - JJK Jyväskylä (FIN)/FK Zeta (MNE)
Legia - NK Široki Brijeg (BIH)/Saint Patrick's Athletic FC (IRL
to by były optymalne pary dla A i L
A Ruch ma moim zdaniem przej... z każdym, stosunkowo najwięcej szans z Dacia/Elsborg, Pilzno i Austrią.
Odpowiedz cytując
rabi86
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 20.07.2012, 11:57
W pierwszym meczu ten hegemon ze Szwecji zremisowal bezbramkowo z mistrzem Walii. A w lidze po 15 kolejkach mają bilans :6-7-2 i są na 4 miejscu z 6-punktową stratą do lidera. Jak w Śląsku dojdzie Dvaliszwili i Jodłowiec to będą mieć naprawdę niezłą jedenastkę
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów