The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
bukaj22
Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.07.2012, 08:12
Tak myślę i myślę i nie mogę sobie przypomnieć , ale tak słaby MP to chyba tylko Zagłębie mogło się równać z Śląskiem. Znów wyszedł amatorski poziom naszej ligi. Podniecamy się co tydzień meczami naszej ogórkowej Ekstraklasy a tak naprawdę , to jest poziom amatorów.

Wczoraj Śląsk nie miał żadnego pomysłu na grę. Nie potrafili wymienić kilku podań na połowie rywala i wg mnie tak czysto piłkarsko Budnocnost był lepszy od Śląska. Oczywiście Śląsk wygrał i wynik może cieszyć , ale to było bardzo szczęśliwe zwycięstwo i w następnej rundzie szykuje się solidne lanie.

Ja rozumiem , że nasza liga zaczyna się pózno i nie mogą być w formie teraz , ale bez przesady.. Nie widziałem wczoraj żadnego pomysłu na skonstruowanie jakiejkolwiek akcji... A to co wyczyniał Pawelec no nie mieści mi się , to w głowie. Facet grał koszmarnie.

I taka myśl mnie nachodzi , że płacimy za te mecze naszych ukochanych klubów całkiem spore pieniądze a jak widać nasi kopacze , to w większości amatorszczyzna... I nie dziwię się , że Wojciechowski rezygnuje , bo na zdrowy rozum , to naprawdę szkoda pieniędzy na finansowanie amatorów. I podziwiam Cupiała , że jeszcze mu się chce , bo jak widać Jaliensy i Bunozy dalej biorą pieniążki , choć mają wszystko w nosie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów