|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego? | |||
| Tak |
|
98 | 28,00% |
| Nie |
|
98 | 28,00% |
| Tu nawet Mourinho nie pomoże... |
|
154 | 44,00% |
| Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ale przecież nic nie będzie jasne - za tamten okres nie można pociągnąć go do odpowiedzialności karnej więc jedyne co jest i będzie to zeznanie Dziurowicza z 2005 roku - przecież wiadome że wszyscy się tego wyprą , już zresztą się wyparli.
Natomiast nie ma żadnych podstaw by uważać że Dziurowicz konfabuluje szczególnie że nie przypominam sobie by cokolwiek co zeznał, było negowane - wręcz przeciwnie , jego zeznania doprowadziły do skazania kilkuset osób(oczywiście nie tylko jego ale on to zaczął a dalej reszta zaczęła się sama sprzedawać) Dlatego dla mnie sprawa jest jasna - są wiarygodne zeznania, do tego Probierz jawi się w nich nie jako pionek w grze ale jako koleś od załatwiania.To nie jest gość który gdzieś tam się zrzuca(bo tak trzeba) tylko on to organizuje, podaje kwoty, skrzykuje kolesi do ustawki itp. Do czasów Garguły , w Wiśle była jedna zasada - są podejrzenia - do widzenia i tak powinno być z Probierzem. Wypłacić pieniądze do końca kontraktu, podziękować i życzyć szczęścia w innym klubie. Ja wiem jakie czasy były - większość w mniejszym czy większym stopniu umoczyła, no ale nie można sobie pozwolić na to by nikogo nie zatrudniać ![]() Natomiast jak już są jakieś wiarygodne przesłanki (a moim zdaniem, zeznania Dziurowicza są jednymi z najbardziej wiarygodnych), to powinniśmy takim osobom dziękować za współpracę.Tak zresztą było no ale przyszło nowe ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|