|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Do Głowackiego nic nie mam, ale on co chwila leczy kontuzje. Ciężko powiedzieć, czy nie doznałby jakiegoś urazu. Nie jest to gracz gorszy od Wasyla, ale i nie lepszy. Glik to nie ta sama półka. Sam fakt, że grał w Serie B, a wcześniej spadł ze swoją drużyną z Serie A nie może świadczyć pozytywnie o tym zawodniku. To z całą pewnością solidny gracz, ale nie najlepszy z najlepszych. Cytat:
Powiem tyle - wybrano Smudę. To co zrobił dzisiaj Lato było dla mnie dyletanctwem czystej wody, brakiem jakiegokolwiek szacunku do trenera, a ten na szacunek zasługuje. Jak można ot tak zakomunikować, że Smuda nie będzie pracował, zwłaszcza że dzień wcześniej sam zainteresowany mówił, że będą rozmawiać w przyszłym tygodniu? Nie rozumiem braku oceny pracy trenera. Bo nie można się żegnać ze Smudą, bez podsumowania jego pracy. Jeśli trenerem ma być ktoś nowy, to co będą robić do zachowania ciągłości tej pracy, którą wykonał Smuda, bo w 1 mecz przed eliminacjami kompletnie nowej drużyny nie da się zbudować. Przyjdzie nowy trener i znów będzie wdrażał koncepcję na swój sposób. W kadrze musi być pewna ciągłość. Dla mnie kadra Smudy od początku była budowana nie z myślą o Euro tylko z myślą o kolejnych wielkich turniejach. Mamy bardzo młodą kadrę i to jest nasz wielki kapitał, który z pewnością pozostanie po Smudzie. |
||
|
|
Guest
|
|
Ostatni Twój fragment powala. Taka impreza, takie nakłady, mobilizacja, kolejna tego typu impra może będzie za 50 lat jak dobrze pójdzie, ale dla nas to tylko etap na drodze do nie wiem czego. Chłopcy zagrali kolejne 3 test mecze przed.. MS14? 18?. Całkiem niezłe wyniki... będzie lepiej. A po co budować nową drużynę? 1 może 2 zmiany w 11 plus sensowne ustawienie i gramy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Od razu przypomniała się nieuznana bramka dla Anglii w RPA - teraz los widać to oddał.
Ukraina odpada ale w wielkim stylu, a nie jak cipy z kraju drugiego gospodarza.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|||
|
Nie chwaliłem tylko raczej broniłem tego co zostało zbudowane aczkolwiek do zaangażowania naszych piłkarzy w tym turnieju, a szczególnie w najważniejszych 45 minutach z Czechami można mieć spore zastrzeżenia.
Żewłakow - może ale na pewno nie jest lepszy od Wasyla i Perquisa, nawet w polskiej lidze nie jest profesorem Glik - na początku dużo grał za Smudy, w każdym meczu popełniał błędy i wszyscy mieli Smudze za złe, że go faworyzuje Celeban - kopacz ligowy wyróżniający się ilością zdobytych bramek ale obrońca ma przede wszystkim bronić, a jak to robi Celeban na poziomie międzynarodowym to proponuję obejrzeć powtórkę meczów Dundee-Śląsk Głowacki (samobój z Tottenhamem, samobój z Anglią za Janasa, czerwona kartka i karny z Finlandią za Beenhakkera, czerwona kartka i kiksy z Niemcami w Gdańsku - myślę, że to wtedy Arek przegrał swoją szansę u Smudy bo grający wtedy pierwszy mecz w kadrze Perquis prezentował sie dużo lepiej).
Dobra więcej nie komentuje bo miałeś mi napisać 2-3 nazwiska piłkarzy zdecydowanie lepszych od tych, których powołał Smuda, a tu widzę, że sam masz świadomość, że zagrali by tak samo więc po co bić pianę o parę nazwisk ? W ogóle to widzę, że o większości tych piłkarzy wiesz tyle ile Ci powiedzieli w Cafe Futbol czy napisali na weszlo ![]() Taki z niego selekcjoner, że Frankowskiego musieli mu powołać dziennikarze, a potem Franek z Żurawiem i Kosą wygrali mu eliminacje. Jak Janas zaczął sam podejmować decyzje to skończyło się ... kucharzem na konferencji prasowej. ![]()
Puchar jest na5z!
|
||||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Boruc - Celeban, Głowacki (Glik), Żewłakow, Wawrzyniak(Magiera) - Borysiuk, Wilk, Gol (Kaźmierczak), Majewski, Mila - Piech. zwojowałaby świat To wygląda bardziej jak Twój wymarzony skład Legii, a nie reprezentacja Polski ![]() Ha, ha, ha ... yps ... dostałem chyba czkawki ze śmiechu Pooglądaj może najpierw jakieś mecze jak zaczniesz się brać za konstruowanie własnej kadry.
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 20.06.2012 o godz. 11:44.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() Widać, dla niektórych sukces jest warty więcej niż jakiekolwiek zasady. Jakbyśmy sobie sprowadzili 18 argentyńczyków, dali im koszulki z napisami biało-czerwone, wyszukali dziadków babcie z Polski (masowa emigracja do Argentyny po wojnie) i wygrywalibyśmy mecze, wychodzilibyśmy z każdej grupy, też byś się cieszył ? ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Dlaczego wyjebałeś Lewandowskiego, Błaszczykowskiego, Wasyla, Mierzejewskiego i innych? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
![]()
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 20.06.2012 o godz. 14:02.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Wasilewski 32 lata Perquis 28 lat Murawski 31 lat Dudka 29 lat Obraniak 28 lat Kuba 27 lat To jest bardzo młoda kadra? Abstrahując już jak czystym idiotyzmem byłaby budowa kadry na przyszłe imprezy po przez olanie mistrzostw europy rozgrywanych u siebie. Ale ja już na tym forum czytałem, że należy odpuścić dwumecz z Liege żeby skupić się na tym, żeby awansować do pucharów w przyszłym sezonie więc mnie już nic nie zdziwi. PS. Porównaj sobie naszą średnią wieku ze średnią kadry niemieckiej. Potem jeszcze sobie uzmysłów, że tamta kadra to nie jest "etap budowy" tylko pełnoprawna kadra i wtedy mi odpowiedz na pytanie: "Naprawde uważasz, że to jest perpektywiczna kadra?"
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 19.06.2012 o godz. 23:06.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|