|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mimo wszystko jedyne co z tego meczu zapamiętam to "Hellas" niosące się przez cały stadion śpiewane przez 1000 Greków na 55 tys stadionie. I tak przez min 40% meczu. Sam mecz srał pies. Kto nie interesuje się piłką od wczoraj nie jest zaskoczony. Teraz dopiero będzie z górki. Łatwy w....... od kacapów i na boisku i na trybunach i pod stadionem, później mecz o honor z Czechami i wreszcie święty spokój bo już rzygam tym jełro. Łosie, które nie odróżniają spalonego od autu tłumaczące mi zawiłości taktyki Smudy. Niestety nie tylko w TV bo to można ściszyć ale o zgrozo również w realu. Prosty przykład - człowiek, który na stadion nie pójdzie bo tam biją ciągnący mnie do strefy kibica. WTF? Jeszcze sobie mam ryj pomalować?
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|