|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Zresztą, nawet jakby to faktycznie miało miejsce.Ilu ludzi wydawało tego typu odgłosy?caly stadion?Cala trybuna? Oburzony holender nieh się spyta swojego kolegi z drużyny Marcelo, czy spotkała go w Krakowie krzywda. ....a czasami mi się wydaje, że ludziom coraz trudniej przychodzi własne myślenie...
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 08.06.2012 o godz. 11:22.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Mojsza racja http://www.youtube.com/watch?v=ff-XVdiepTo |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
I co? Czują się bohaterami? Uratowali Polskę przed rozbiorami niechybnymi, wzniecili iskrę rewolucji, która niczym kula śnieżna spowoduję lawinę i wyzwoli Polskę spod jarzma Unii Europejskiej, tak? A gówno. Zrobili z siebie debili i na szczęście tylko z siebie. Bezmózgowcy, manipulowani, tylko jestem ciekaw, przez kogo, bo sami nie zdolni do przyjęcia jakiejkolwiek wizji. Starszy powie, że trzeba udawać małpę, to trzeba udawać. Na wymioty się zbiera, ale przyzwyczaiłem się już. Poziom wiślackiego kibica schodzi - nomen omen - na psy. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dlatego wielu ludzi się buntuje i ma w głebokim poważaniu tą propagandę sukcesu i ten cyrk na kólkach który się serwuje w mediach.Tak jestem zawistnym Polakiem, wiecznym malkontentem, który zawsze widzi szklankę do połowy pustą. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ok. tacy też potrzebni. Tylko po co psuć innym radość z imprezy, której nie było przez lata i której jak sądze po występach twoich idoli przez następne lata nie będzie ...?
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
Ja to rozumiem inaczej - potrafię oddzielić politykę od wydarzenia sportowego. Nigdy nie byłem zwolennikiem obecnej ekipy rządzącej, ale "wyżywanie" się na turnieju jest dla mnie głupie. Jesteśmy chyba jedynym narodem, który postrzega tego typu wydarzenia jako zagrożenie suwerenności państwa czy naszej tożsamości narodowej. Czy to nie przypadkiem początek jakiejś schizofrenii? To może idźmy dalej - protestujmy przeciwko innym turniejom, Lidze Światowej, Pucharze Świata na żużlu, a co? Jak z fantazją, to z fantazją... Mądry obserwator wie i widzi, jaka jest faktyczna sytuacja w naszym kraju, ale nie transferuje tego na Euo, bo to głupota. Przyjdzie czas rozliczeń. Ale robienie wiochy sobie samym, psucie wizerunku poprzez tego typu wydarzenia - na to mojej zgody nie ma i nie będzie. Jestem ciekaw, kto stoi za tymi młodymi ludźmi, którzy jeszcze nie tak dawno atakowali Majchrowskiego, obarczając go winą za brak Euro w Krakowie, a teraz ganiają z transparentami "Fuck Euro". Błędy młodości? Terefere. Manipulacja i wykorzystywanie młodych osób, które są zbyt mało świadome, żeby decydować samemu. Albo zwykła chuliganeria. Jedno i drugie to głupota. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 08.06.2012 o godz. 12:53.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Trzeba być Stevie Wonderem albo wyjątkową cynicznym człowiekiem, który dla poparcia swoich osądów nie chce znaleźć punktu wspólnego między Euro a tym co dzieje się w ostatnich latach. Rząd przy porozumieniu z wielkimi koncernami medialnymi wytoczył wojnę kibicom, tworząc na jej użytek nowe sformułowania słownikowe, oczywiście nacechowane pejoratywnym znaczeniem - np. KIBOL. Otóż okazuje się, że nagle wszystkie działania przestępcze w kraju mają związek ze środowiskiem kibiców. Wjazd na burdele w Białymstoku i okazało się, że ich właściciele chodzą na Jagiellonię. Wjazd na jedno, drugie trzecie mieszkanie jakiegoś bandziora, ale to kibic się okazuje, bo znaleziono w szafie szalik z wzorem sprzed dwudziestu lat. O sytuacji w Kielcach nawet nie wspominam, bo tam w imię euro po prostu zaczęto je*ać nawet nie kibiców/kiboli, ale zwykłych i przeciętnych obywateli, którzy stają się kryminalistami, bo za wcześnie wyszli ze stadionu albo usiedli nie na tym krześle co wskazuje numer na bilecie. Setki bezpodstawnych zakazów stadionowych, zamykanie stadionów na mecze ligowe. Oczywiście całkiem przypadkowym jest też ciągłe nagłaśnianie co tydzień afery w Bydgoszczy, a później tego co działo się na Marszu Niepodległości. I z tym wszystkim co powyżej opisałem oraz masą innych zdarzeń Euro oczywiście nie ma kompletnie nic wspólnego. Nic, a nic.
Ostatnio edytowane przez hunter : 08.06.2012 o godz. 12:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
http://www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/p...ie,363534.html Ale bydlo, tak srac we wlasne gniazdo jak tych kilku przyglupow udajacych goryli. Marcelo nikt o zdanie pytac nie bedzie. W swiat poszla wiadomosc o tym, jak pieknie na Wisle traktuja czarnych. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
bez wyborzcej, naszegomiasta.pl, gazety.pl sports.pl- to wszystko należcy do jednego koncernu.Tvn jest w bliskiej z nimi współpracy.W świat nie pójdzie żadna informaja.Pójdzie informacja do Polaków.Od nich zależy czy tą papkę zjedzą ze smakiem. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Ale tutaj nie chodzi o to jak jest naprawde. BBC rozpoczela masowa nagonke na Polske i stara sie wmowic swiatu, ze w Polsce bija obcych. Bzdura totalna, ale taki blachy incydent daje im tylko argumenty. Zaraz jeszcze wyjdzie Tusk i potepi dzialania "inspirowanych przez PiS kibicow".
Ostatnio edytowane przez PanPlamka : 08.06.2012 o godz. 14:20.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
W Londynie się gorzej traktuje ludzi więc już nie chrzań. Poza tym na TVN24 kiedyś mówili że wśród kiboli jest 95% morderców, handlarzy narkotyków i mafii. Czy Wy za granicą nie odbieracie normalnych kanałów informacyjnych ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
http://www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/p...ie,363534.html
Ostatnio edytowane przez jova : 08.06.2012 o godz. 22:12.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|