el Nuero napisał(a):

W grupie z Polską przewiduję 1. miejsce Ruskich - wystarczy popatrzeć, co zrobili z Włochami, a to "trochę" silniejszy rywal niż Andora. Jeśli ekipa Smudy wymęczy choć 1:0 z Grekami, to 2. miejsce mogą zająć, na nic więcej nie liczę.
|
No ale Włosi mają zazwyczaj wyjebane na sparringi - taki naród

- gdzie akurat nie zdziwił bym się , gdyby i w turnieju zagrali słabo.
Co do faworytów to bym jak kolega wyżej - Francja,Holandia,Niemcy.Czarny koń...ciężko, może Szwecja
A co do grupy pzpnu to tak na prawdę mam straszny mętlik.Po jutrzejszych meczach oczywiście będę mądrzejszy, jak każdy.Dziś autentycznie nie mam zielonego pojęcia.
Na logikę
1 Ruskie a o drugie będzie walka - tak na chybił trafił stawiam na pzpn , z tego powodu że mamy sporo grajków którzy nie powinni pęknąć.
Niektórzy mówią że taka słaba grupa to może być pułapka ale dla mnie to kiepskie rozumowanie.
Przeciętna Grecja i Czechy, średnia Rosja - lepiej być nie mogło.Do tego ja mam taką teorię(może też kiepską) że ten brak meczów o stawkę, może nam wyjść na dobre, bo powinni dostać ogromny zastrzyk adrenaliny(jak ćpun co przez rok nie ćpał i szykuje się do upragnionego strzału)