|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
Wyświetl wyniki ankiety:
|
|||
| jazda jazda jazda |
|
0 | 0% |
| Tak się bawią ludzie |
|
0 | 0% |
| Głosujących: 0. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
![]() Ale tak serio serio to po prostu chodzi mi o to żeby nie popadać ze skrajności w skrajność. Potrzeba nam i naszych i obcokrajowców. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Zgoda, ale takich obcokrajowcow, ktorym chce sie grac, a nie tylko kase brac!
![]() ![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Potrzeba nam piłkarzy (zarówno obcokrajowców jak i Polaków), którzy:
- chcą grać, a nie tylko kasę brać - potrafią grać, a nie tylko przejawiać ambicję, czyli reprezentują poziom, przy którym nie będa ogrywani przez ogórków z Azerbejdżanu (przepraszam Azerów) |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Teraz jeszcze trzeba dodać punkt trzeci: - piłkarzy, na których nas w obecnej sytuacji stać. I w kontekście powyższego uważam, że szybciej znajdziemy takich piłkarzy za granicą, bo polskie kluby rzucą takimi cenami, że nam w pięty pójdzie. Już się czyta tu i ówdzie, że Jaga za Kupisza chce 800 tys. Jestem przekonany, że mając dobrych skautów i dyrektora sportowego, jesteśmy w stanie znaleźć za tę kasę drugiego Meliksona, Uche albo Marcelo. Niestety, obecnie przechodzimy w klubie etap "młodych, zdolnych Polaków". Mam nadzieję, że długo to nie potrwa. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Może to jest spowodowane tym, że za mało płacimy by móc podpisywac kontrakty motywacyjne? I w rezultacie mamy piłkarzy, którzy olewają wysiłek, bo i tak sa lepsi od całego zaplecza i muszą zostac wstawieni do składu. Kłóci sie to z moim pojeciem profesjonalizmu i z tym, co widzę nawet w II lidze francuskiej (tam, bo często tam bywam i śledzę te mecze), gdzie wiekszość zostawia na boisku swoje zdrowie... A może była taka umowa motywacyjna w kontekscie walki o LM? I po porażce z Apoelem gracze odpuścili, bo już motywacja się skończyła? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jednak w momencie, w którym Bednarz wypowiedział się, że siatka została zmniejszona i kilku już nie pracuje to mi ręce opadły. Nie byłoby dla mnie różnicy czy Stan, czy Jacek odpowiadają za transfery gdyby były stworzone dobre struktury. W tym momencie te struktury, które starał się stworzyć były dyrektor sportowy zostały... szkoda słów.
Ostatnio edytowane przez kacpaw91 : 07.05.2012 o godz. 18:56.
|
||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|