|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
||
|
Willow, dobrze że piszesz że nie należy generalizować z tym pochodzeniem piłkarzy, a do każdego piłkarza podchodzić indywidualnie. Zgadzam się w 100%.
Robert Lewandowski z 1-ligowego Znicza 2008 r. Adrian Mierzejewski z 1-ligowej Wisły Płock 2008 r. Sławomir Peszko z 1-ligowej Wisły Płock 2008 r. Janusz Gol z 2-ligowej Sparty Świdnica 2008 r. Michał Kucharczyk z 2-ligowego Świtu 2010 r. Waldemar Sobota z 1-ligowego MKS Kluczbork 2010 r. Maciej Jankowski z KS Piaseczno 2010 r. Sebastian Madera Tur Turek 2009 r. Arkadiusz Piech ze Ślęzy/Sparty Świdnica 2009 r. Paweł Olkowski z GKS Katowice 2011 r. Arkadiusz Milik Rozwój Katowice 2011 r. Wojciech Pawłowski Bałtyk Koszalin 2010 r. bracia Mak z 1-ligowego Radzionkowa 2011 r. Makuszewski z Wigry Suwałki 2010 r. plus: Rybus z MKS Szamotuły (2007), Borysiuk z UKS Biała Podlaska (2007), Wolski z Jastrząb Głowaczów (2007) Tomasz Kupisz (2007) z Piaseczno ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|||
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|