|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
W końcu są niezatapialni, fuzja z niecieczą i dawaj kolejny rok w ekstraklasie..
![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
No tak ale teraz będą mieli w składzie dobrych ambitnych grajków
![]() Zresztą IMHO przy fuzji zostaje nazwa większego i ważniejszego klubu więc w supermarkecie będzie grała Termalica Bruk-Bet |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
To niczego nie gwarantuje. Ogarnie ich magia tego syfu przy kaluzy i odechce im sie grac
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Mam pytanie. Gdzie można oglądnąć Derby zagranicą a dokladniej we Francji? Bedzie na EuroSporcie?
![]() "Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
|
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Tak na eurosporcie2
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Co do programów tv się nie wypowiadam, bo nie posiadam w domu czegoś takiego jak telewizor ( i posiadać nie mam zamiaru ). |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
Drhtv najlepsza jakość w sieci lub Eurosport(2) ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ekstraklasa - jak sama nazwa wskazuje, nie ma w niej miejsca dla garbatego klubiku. Parch nie jest ekstra! Już nie wspomnę o braku jakiejkolwiek klasy...
Ostatnio edytowane przez Dariook : 25.04.2012 o godz. 16:35.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Zatem, uczmy się nowej przyśpiewki i może nawet fajnie by było zaśpiewać im już teraz: Wysłuchajcie prawdę tą że, jesteście Brukovią sprzedaliscie klubik swój teraz macie wielki chvj......... lalalla lalallallla...........( w odróźnieniu od towarzysza F.-co działki z "miejskiego" klubiku tak czy tak wytarga ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Kostki w chvj jak już ![]()
Ostatnio edytowane przez aNouc : 25.04.2012 o godz. 18:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Eurosport 2 Sport 5+ Live SportDigital.tv Ten ostatni program jest w emu. http://liveonsat.com/LJ_foot_ee_poland.php ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Wszystko w rękach BOGA (czytaj pogonii i piasta)
a ciekawe co na parchate trybuny, jak sobie to będa tłumaczyć |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
I bardzo dobrze, idealny scenariusz. Żydki zeszmacą się ostatecznie. Do końca świata będą już Bruk-Betovią. A za rok spadną tak czy siak
![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ja tylko chce sie zemśćic za Jopa, głowke i strate mistrzostwa 2 lata temu
rewanz ,wygrana tylko to sie liczy natomiast jesli by sie polaczyli z Bruk-betem to bedzie taka z nich szydera ze w zasadzie moglo by do tego dojsc Bruk Bruk Brukovia Bruk-Bet & Cracovia -sztama ktora zmienia uklad na kibicowskiej mapie Polski !!
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 25.04.2012 o godz. 23:27.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Eurosport 2 emitowany w sieciach kablowych w Europie zachodniej ma inny program niż Europa Centralna. Derbów we Francji na nim niestety nie oglądniesz.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Musi do tego dojść..jak życzę im jak najgorzej(najlepiej zaorać i posolić by nic nie urosło), to ten mariaż to by było coś pięknego, no ale cegiełkę w poniedziałek do tego dorzucić musimy
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Już przestańcie..
Właściciele Bruk-Betu byliby frajerami dekady ,gdyby sprzedali licencję po tylu pięknych awansach . Nie ma szans,by do tego doszło .Jeszcze ....a Cracovii , to nie przejdzie, nie ma chuja. ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dlaczego? Profesur doktur kiesę ma zasobną, a co szkodzi Brukbeciarzowi poczekać jeszcze rok, mając w budżecie pieniądze od Filipiaka, zapewne niemałe? Przecież nie zaczynałby od C-klasy, tylko łyknął licencję pejsów i dalej utrzymywał zespół w I lidze. Czysty biznes.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
pomijając że w ogóle to nie jest pewne że oni awansują, to jeśli to nastąpi , to muszą coś zakombinować, bo w Niecieczy to za chuja licencji nie dostaną.Tarnów...ponoć mało prawdopodobne, Hutnik też, dlatego sprzedaż licencji jest realna, a komu?...tylko te niedojdy się nadają.Gdzie oczywiście to daleka droga, ale pomarzyć zawsze wolno
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Oczywiście Termalica może zgłosić dwa stadiony i tym samym mieć licencję pewną... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To w tym burdelu chodzi o wymianę licencji? Parchy za wieśniaków a wieś za garbatych?
|
|
|
|
Guest
|
|
Natomiast awansować, dostać parę baniek od pejsów i pozostać w 1 lidze jeśli rzeczywiście można się wymienić licencjami - to o wiele łatwiej mi zrozumieć. Mam nadzieję, że 2 ekipy z grupy: Pogoń, Piast, Zawisza czy hmmm nawet Ara skończą wyżej niż Bruk. Co do derbów - stawiam na wynik w okolicy 3-0, 3-1
Ostatnio edytowane przez arti : 26.04.2012 o godz. 07:51.
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Gość pewnie ma ambicję i zapewne kasę, dlatego myślę, że duma i chęć lansu przebije judaszowe srebrniki. Jeśli uczciwie awansują, to dlaczego nie mają grać w "elicie" ?. Wiadomo nas jest tysiące , ich zapewne ułamek setny tego... Nie zapominajmy że Wiara i Oddanie swojemu klubowi jest wszędzie jednymi nićmi szyta (parchy anomalia oczywiscie). Jeśli jest choć 10 chłopa w młynie , to mają dla kogo grać.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 26.04.2012 o godz. 08:34.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Gdyby faktycznie BrukBet Nieciecza miał grać w Krakowie od przyszłego sezonu w koszulkach w paski, to te 185 derby są ostatnimi. Chyba nikt (oprócz łgarzy typu Mazan) nie bedzie ewentualnie doliczał następnych, temu dziwolągowi z Niecieczy. Obrażałoby to nasz klub. To nie koszykówka że sobie można kupić miejsce w ekstraklasie. Jaka licencja taki klub faktycznie nawet jak się udaje, że to ten co właśnie spadł.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Co by nie gadać, mnie tam szkoda corocznie dwukrotnych emocji na derbach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
[
![]() ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/10301-Kra..._do_nienawisci
Ja .......e, nie mam słów. Gdyby głupotą można się było najeść, to polska elita dziennikarstwa nakarmiłaby całą Afrykę. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|