The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
miba
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.04.2012, 14:50
W końcu są niezatapialni, fuzja z niecieczą i dawaj kolejny rok w ekstraklasie..
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 25.04.2012, 15:59
miba napisał(a):Wyświetl post
W końcu są niezatapialni, fuzja z niecieczą i dawaj kolejny rok w ekstraklasie..
No tak ale teraz będą mieli w składzie dobrych ambitnych grajków

Zresztą IMHO przy fuzji zostaje nazwa większego i ważniejszego klubu więc w supermarkecie będzie grała Termalica Bruk-Bet
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 25.04.2012, 16:15
Ajax napisał(a):Wyświetl post
No tak ale teraz będą mieli w składzie dobrych ambitnych grajków

To niczego nie gwarantuje. Ogarnie ich magia tego syfu przy kaluzy i odechce im sie grac
,
zgrybus
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 25.04.2012, 16:16
Mam pytanie. Gdzie można oglądnąć Derby zagranicą a dokladniej we Francji? Bedzie na EuroSporcie?
"Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
robert!!!1906
Member

Od: 01.2008

Stary 25.04.2012, 16:26
Tak na eurosporcie2
BlurgH
Senior Member

Od: 07.2010

zgrybus napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie. Gdzie można oglądnąć Derby zagranicą a dokladniej we Francji? Bedzie na EuroSporcie?
Jak będziesz miał dostęp do netu, to www.soccer-live.pl i tam pewnie będzie parę stronek z transmisjami.
Co do programów tv się nie wypowiadam, bo nie posiadam w domu czegoś takiego jak telewizor ( i posiadać nie mam zamiaru ).
Manhunt
Senior Member

Od: 03.2011

Drhtv najlepsza jakość w sieci lub Eurosport(2) ?
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 25.04.2012, 16:29
Worcester napisał(a):Wyświetl post
Od chorego ustroju jakim jest d***kracja wszystkim wydaje się, że mają prawo mieć swoje zdanie.
Infprmuję Cię, że środowisko kibicowskie nie kieruje się zasadami d***kracji, dlatego nie masz prawa do własnego zdania.
Masz się podporządkować.

Inną kwestią jest, że Twoja działalność kibicowska zaczyna i kończy się na odpaleniu tego forum.
Stawiam BROWARA!

Ekstraklasa - jak sama nazwa wskazuje, nie ma w niej miejsca dla garbatego klubiku. Parch nie jest ekstra! Już nie wspomnę o braku jakiejkolwiek klasy...
Ostatnio edytowane przez Dariook : 25.04.2012 o godz. 16:35.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 25.04.2012, 18:22
JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
Kocur, DevilMayCry nie pociesze was ale ktoś z drugiej strony Błoń pozazdrościł Polonii W-wa i zamierza wzorować sięna Poloni W-Wa. Na początek wykupienie licencji na gre w ekstraklasie ewentualnie fuzja. Klubem który ma zapewnić Cracovii przeżycie w ekstrklasie jest....Nieciecza której szkoleniowcem jest Radolsky były trener Groclinu.Swego czasu klub dzięki któremu Polonia W-wa zawitała w ekstraklasie
Potwierdzam. Byłem dzisiaj w siedzibie Bruk-Betu, i sprawa wygląda tak:...wszystko w rękach Filipiaka....jesli zapłaci tyle ile chce Witkowski...deal...To TYLKO biznes..powiedział mi ktoś z baaardzo, bliskiego kręgu Witkowskiego.

Zatem, uczmy się nowej przyśpiewki i może nawet fajnie by było zaśpiewać im już teraz:
Wysłuchajcie prawdę tą
że, jesteście Brukovią
sprzedaliscie klubik swój
teraz macie wielki chvj.........
lalalla lalallallla...........( w odróźnieniu od towarzysza F.-co działki z "miejskiego" klubiku tak czy tak wytarga
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 25.04.2012, 18:25
La Furia Dell' Est napisał(a):Wyświetl post
Potwierdzam. Byłem dzisiaj w siedzibie Bruk-Betu, i sprawa wygląda tak:...wszystko w rękach Filipiaka....jesli zapłaci tyle ile chce Witkowski...deal...To TYLKO biznes..powiedział mi ktoś z baaardzo, bliskiego kręgu Witkowskiego.

Zatem, uczmy się nowej przyśpiewki i może nawet fajnie by było zaśpiewać im już teraz:
Wysłuchajcie prawdę tą
że, jesteście Brukovią
lalalla lalallallla...........( w odróźnieniu od towarzysza F.-co działki z "miejskiego" klubiku tak czy tak wytarga
Dziwisz sie? Jacy kibice - taki klub.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 25.04.2012, 18:25
La Furia Dell' Est napisał(a):Wyświetl post

Wysłuchajcie prawdę tą
że, jesteście Brukovią

Kostki w chvj jak już
Ostatnio edytowane przez aNouc : 25.04.2012 o godz. 18:28.
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 25.04.2012, 18:43
zgrybus napisał(a):Wyświetl post
C+ Sport
Eurosport 2
Sport 5+ Live
SportDigital.tv

Ten ostatni program jest w emu.
http://liveonsat.com/LJ_foot_ee_poland.php
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Błaszczu_WIŚLAK
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2011

Stary 25.04.2012, 18:49
Wszystko w rękach BOGA (czytaj pogonii i piasta)
a ciekawe co na parchate trybuny, jak sobie to będa tłumaczyć
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 25.04.2012, 18:50
I bardzo dobrze, idealny scenariusz. Żydki zeszmacą się ostatecznie. Do końca świata będą już Bruk-Betovią. A za rok spadną tak czy siak
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 25.04.2012, 19:04
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Kostki w chvj jak już
Dobre
Tak jak Ktoś wyzej napisał......Daj Panie Boże i przy pomocy Piasta i Pogoni-niech się STANIE.
A wtedy do końca świata i jeden dzień dłużej: "bruk bruk brukovia"....
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 25.04.2012, 23:21
Ja tylko chce sie zemśćic za Jopa, głowke i strate mistrzostwa 2 lata temu

rewanz ,wygrana tylko to sie liczy

natomiast jesli by sie polaczyli z Bruk-betem to bedzie taka z nich szydera ze w zasadzie moglo by do tego dojsc

Bruk Bruk Brukovia

Bruk-Bet & Cracovia -sztama ktora zmienia uklad na kibicowskiej mapie Polski !!
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 25.04.2012 o godz. 23:27.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
ooona
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 25.04.2012, 23:28
Eurosport 2 emitowany w sieciach kablowych w Europie zachodniej ma inny program niż Europa Centralna. Derbów we Francji na nim niestety nie oglądniesz.
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 25.04.2012, 23:36
Wojtas napisał(a):Wyświetl post

natomiast jesli by sie polaczyli z Bruk-betem to bedzie taka z nich szydera ze w zasadzie moglo by do tego dojsc
Musi do tego dojść..jak życzę im jak najgorzej(najlepiej zaorać i posolić by nic nie urosło), to ten mariaż to by było coś pięknego, no ale cegiełkę w poniedziałek do tego dorzucić musimy
94 - Allah Akbar!!
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 25.04.2012, 23:42
Już przestańcie..
Właściciele Bruk-Betu byliby frajerami dekady ,gdyby sprzedali licencję po tylu pięknych awansach . Nie ma szans,by do tego doszło .Jeszcze ....a Cracovii , to nie przejdzie, nie ma chuja.
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 25.04.2012, 23:45
blanco napisał(a):Wyświetl post
Już przestańcie..
Właściciele Bruk-Betu byliby frajerami dekady ,gdyby sprzedali licencję po tylu pięknych awansach . Nie ma szans,by do tego doszło .Jeszcze ....a Cracovii , to nie przejdzie, nie ma chuja.
Dlaczego? Profesur doktur kiesę ma zasobną, a co szkodzi Brukbeciarzowi poczekać jeszcze rok, mając w budżecie pieniądze od Filipiaka, zapewne niemałe? Przecież nie zaczynałby od C-klasy, tylko łyknął licencję pejsów i dalej utrzymywał zespół w I lidze. Czysty biznes.
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 25.04.2012, 23:50
pomijając że w ogóle to nie jest pewne że oni awansują, to jeśli to nastąpi , to muszą coś zakombinować, bo w Niecieczy to za chuja licencji nie dostaną.Tarnów...ponoć mało prawdopodobne, Hutnik też, dlatego sprzedaż licencji jest realna, a komu?...tylko te niedojdy się nadają.Gdzie oczywiście to daleka droga, ale pomarzyć zawsze wolno
94 - Allah Akbar!!
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 26.04.2012, 00:57
1q2 napisał(a):Wyświetl post
pomijając że w ogóle to nie jest pewne że oni awansują, to jeśli to nastąpi , to muszą coś zakombinować, bo w Niecieczy to za chuja licencji nie dostaną.Tarnów...ponoć mało prawdopodobne, Hutnik też, dlatego sprzedaż licencji jest realna, a komu?...tylko te niedojdy się nadają.Gdzie oczywiście to daleka droga, ale pomarzyć zawsze wolno
Właśnie zwróciłeś mi na coś uwagę. Czy nie trzeba najpierw otrzymać licencji, a potem dopiero można ją sprzedać? Termalica to nie Amica, czy Groclin, które spełniały wymogi licencyjne odnośnie infrastruktury. Jeżeli Termalica nie otrzymałaby licencji to utrzymałby się 15. zespół. Gdyby 15-ta była Cracovia to byłoby to dla nich bez różnicy, ale gdyby to był ŁKS byłoby pięknie ; )

Oczywiście Termalica może zgłosić dwa stadiony i tym samym mieć licencję pewną...
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 26.04.2012, 01:11
To w tym burdelu chodzi o wymianę licencji? Parchy za wieśniaków a wieś za garbatych?

Cytat:
Radek Sobolewski
arti
Guest

Stary 26.04.2012, 07:48
blanco napisał(a):Wyświetl post
Już przestańcie..
Ja z kolei nie rozumiem po co Bruk miałby awansować do tej extra - gdzie i dla kogo grać.
Natomiast awansować, dostać parę baniek od pejsów i pozostać w 1 lidze jeśli rzeczywiście można się wymienić licencjami - to o wiele łatwiej mi zrozumieć.
Mam nadzieję, że 2 ekipy z grupy: Pogoń, Piast, Zawisza czy hmmm nawet Ara skończą wyżej niż Bruk.
Co do derbów - stawiam na wynik w okolicy 3-0, 3-1
Ostatnio edytowane przez arti : 26.04.2012 o godz. 07:51.
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 26.04.2012, 08:31
arti napisał(a):Wyświetl post
Ja z kolei nie rozumiem po co Bruk miałby awansować do tej extra - gdzie i dla kogo grać.
Natomiast awansować, dostać parę baniek od pejsów i pozostać w 1 lidze jeśli rzeczywiście można się wymienić licencjami - to o wiele łatwiej mi zrozumieć.
Mam nadzieję, że 2 ekipy z grupy: Pogoń, Piast, Zawisza czy hmmm nawet Ara skończą wyżej niż Bruk.
Co do derbów - stawiam na wynik w okolicy 3-0, 3-1
Nie chce mi się wierzyć ,że ktoś kto zbudował "potęgę" w takiej dziurze - miałby teraz odpuścić, rozsprzedać zamek z piasku ? mając marzenia na wyciągnięcie ręki ?.. ni huja.

Gość pewnie ma ambicję i zapewne kasę, dlatego myślę, że duma i chęć lansu przebije judaszowe srebrniki.

Jeśli uczciwie awansują, to dlaczego nie mają grać w "elicie" ?.
Wiadomo nas jest tysiące , ich zapewne ułamek setny tego... Nie zapominajmy że Wiara i Oddanie swojemu klubowi jest wszędzie jednymi nićmi szyta (parchy anomalia oczywiscie).

Jeśli jest choć 10 chłopa w młynie , to mają dla kogo grać.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 26.04.2012 o godz. 08:34.

Cytat:
Radek Sobolewski
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 26.04.2012, 08:44
Gdyby faktycznie BrukBet Nieciecza miał grać w Krakowie od przyszłego sezonu w koszulkach w paski, to te 185 derby są ostatnimi. Chyba nikt (oprócz łgarzy typu Mazan) nie bedzie ewentualnie doliczał następnych, temu dziwolągowi z Niecieczy. Obrażałoby to nasz klub. To nie koszykówka że sobie można kupić miejsce w ekstraklasie. Jaka licencja taki klub faktycznie nawet jak się udaje, że to ten co właśnie spadł.
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 26.04.2012, 19:27
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Nie chce mi się wierzyć ,że ktoś kto zbudował "potęgę" w takiej dziurze - miałby teraz odpuścić, rozsprzedać zamek z piasku ? mając marzenia na wyciągnięcie ręki ?.. ni huja.

Gość pewnie ma ambicję i zapewne kasę, dlatego myślę, że duma i chęć lansu przebije judaszowe srebrniki.

Jeśli uczciwie awansują, to dlaczego nie mają grać w "elicie" ?.
Wiadomo nas jest tysiące , ich zapewne ułamek setny tego... Nie zapominajmy że Wiara i Oddanie swojemu klubowi jest wszędzie jednymi nićmi szyta (parchy anomalia oczywiscie).

Jeśli jest choć 10 chłopa w młynie , to mają dla kogo grać.
Dla mnie nie jest to takie oczywiste, że nie odpuszczą. Co ich czeka - stadionu nie zbudują w Niecieczy bo nie zapełnią sensownej wielkości obiektu nigdy. Na transfery ich pewnie nie stać za duże. Pograją sezon w ekstraklasie, zbiorą bęcki i spadną więc może lepiej nie napalać się, trochę jak szczerbaty na fabrykę sucharów, tylko skasować co się da i grać, gdzie ich poziom.
Co by nie gadać, mnie tam szkoda corocznie dwukrotnych emocji na derbach.
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 27.04.2012, 00:08
Dariook napisał(a):Wyświetl post
To w tym burdelu chodzi o wymianę licencji? Parchy za wieśniaków a wieś za garbatych?
http://www.youtube.com/watch?v=qy03EDdDsBw
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 27.04.2012, 00:32
[

Cytat:
Radek Sobolewski
a_r_e_n_a
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 27.04.2012, 01:06
http://www.weszlo.com/news/10301-Kra..._do_nienawisci

Ja .......e, nie mam słów. Gdyby głupotą można się było najeść, to polska elita dziennikarstwa nakarmiłaby całą Afrykę.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów