|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
"willow napisał(a):
Ja już się boję. |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja prosiłem o listę piłkarzy, którzy byliby realnym wzmocnieniem Wisły, a Ty mi wyjeżdżasz z Milkami, Makami, Pawłowskimi czy Kupiszami. No sorry, który z tych piłkarzy oprócz Lewego cokolwiek osiągnął?
O przypadku Lewandowskiego już pisałem. Raz do roku to i miotła w kącie wystrzeli. Poza tym napisałem wyraźnie: szukać trzeba. A nóż widelec coś się trafi. Ale opierać na tym przyszłość? Niestety, słaby argument. Nie kupuję. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ekstraklasa - jak sama nazwa wskazuje, nie ma w niej miejsca dla garbatego klubiku. Parch nie jest ekstra! Już nie wspomnę o braku jakiejkolwiek klasy...
Ostatnio edytowane przez Dariook : 25.04.2012 o godz. 16:35.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Na niektórych forach dostalbys ostrzeżenie, a pózniej bana - tutaj panują bardziej demokratyczne zasady, ale szanuj to. Jak musisz wklej treść, ile razy to trzeba powtarzać!!! Gazeta jest naszym wrogiem, w Krakowie dodatkowo chieny z tej redakcji to kibice tej ....y. Bez napinki, ale zrozum to, wkleisz tekst będzie to samo , a nie dostaną 20 kliknięć dodatkowo. Janusza Filipiaka klub powinien wpuścić TYLKO na sektor C. Tam by miał najlepsza miejscowe. Co on k...a chce? W loży siedział i jeszcze mu mało... Gdzie miał siedzieć? z szefostwem Wisły?! Chyba go pOjebalo, tak mi sie przypomina powiedzenie. Co wolno wojewodzie, to nie tobie smrodzie! ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|