The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.05.2012, 20:22
"willow napisał(a):
Na chwilę obecną sytuacja według mojej oceny wygląda tak, że determinującym czynnikiem powinny być cele i oczekiwania klubu co do najbliższych dwóch - trzech lat. Jeśli przyjmiemy, że nadchodzi czas mozolnej przebudowy drużyny a naszym celem jest środek tabeli, to owszem, można oprzeć skład na tanich, młodych i perspektywicznych Polakach. Jeśli jednak Cupiał już od przyszłego sezonu za cel stawia atak na tytuł Mistrza Polski, to w moim mniemaniu takich polskich zawodników, w dostępnej dla nas cenie, na rynku nie ma. Tytułu nie zdobędziemy Szewczykiem, Urygą, Brudem czy Czekajem. Nawet nie Wilkiem.
Marzysz chyba. W Wiśle nie ma miejsca na żadne mozolne budowanie zespołu. Teraz będzie tak, nie dość, że wymagania będą takie same, to piłkarze będą słabsi, wedle hasła TERAZ POLSKA.

Ja już się boję.
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 02.05.2012, 21:33
Ja prosiłem o listę piłkarzy, którzy byliby realnym wzmocnieniem Wisły, a Ty mi wyjeżdżasz z Milkami, Makami, Pawłowskimi czy Kupiszami. No sorry, który z tych piłkarzy oprócz Lewego cokolwiek osiągnął?

O przypadku Lewandowskiego już pisałem. Raz do roku to i miotła w kącie wystrzeli.

Poza tym napisałem wyraźnie: szukać trzeba. A nóż widelec coś się trafi. Ale opierać na tym przyszłość?
Niestety, słaby argument. Nie kupuję.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 25.04.2012, 16:29
Worcester napisał(a):Wyświetl post
Od chorego ustroju jakim jest d***kracja wszystkim wydaje się, że mają prawo mieć swoje zdanie.
Infprmuję Cię, że środowisko kibicowskie nie kieruje się zasadami d***kracji, dlatego nie masz prawa do własnego zdania.
Masz się podporządkować.

Inną kwestią jest, że Twoja działalność kibicowska zaczyna i kończy się na odpaleniu tego forum.
Stawiam BROWARA!

Ekstraklasa - jak sama nazwa wskazuje, nie ma w niej miejsca dla garbatego klubiku. Parch nie jest ekstra! Już nie wspomnę o braku jakiejkolwiek klasy...
Ostatnio edytowane przez Dariook : 25.04.2012 o godz. 16:35.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 28.04.2012, 19:43
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
"Kliknięcia" stąd to taki ułamek ogólnej liczby kliknięć, że o ich zysku ciężko mówić. Kliknie w link góra 10-20 osób, a w sekundę pewnie ich strony generują tysiące wejść. Poza tym idąc tym tokiem rozumowania to nie powinniśmy w ogóle wklejać linków bo ktoś ma jakieś zdanie o danej gazecie. Nie ma mediów, które łączyłyby każdego. Co nie oznacza, że popieram tą gazetę.

A tego typu artykuły należy pokazywać każdemu kto przejmuje bezgranicznie zdanie mediów. Niech ludzie widzą, że media czepiają się kibiców cokolwiek by nie zrobili.
Stary jesteś na forum kibicowskim, co oznacza ze jest niepisana zasada nie wklejania linków do gówna wyborczego.
Na niektórych forach dostalbys ostrzeżenie, a pózniej bana - tutaj panują bardziej demokratyczne zasady, ale szanuj to.
Jak musisz wklej treść, ile razy to trzeba powtarzać!!!

Gazeta jest naszym wrogiem, w Krakowie dodatkowo chieny z tej redakcji to kibice tej ....y.
Bez napinki, ale zrozum to, wkleisz tekst będzie to samo , a nie dostaną 20 kliknięć dodatkowo.

Janusza Filipiaka klub powinien wpuścić TYLKO na sektor C. Tam by miał najlepsza miejscowe.

Co on k...a chce? W loży siedział i jeszcze mu mało... Gdzie miał siedzieć? z szefostwem Wisły?! Chyba go pOjebalo, tak mi sie przypomina powiedzenie. Co wolno wojewodzie, to nie tobie smrodzie!

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów