|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Mnóstwo informacji na temat Wisły Kraków, wiele z nich szokujących. Czytaliście już?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja nie, ale napewno ją kupie.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 21.04.2012 o godz. 11:05.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ja też mam ochotę ją kupić. Rzadko kiedy czytam biografie, ale ta podobno jest bardzo dobra (no i związana z Wisłą)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Myślę, że powinniście przenieść temat do Hyde Park'u...
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja czytam i czyta sie zajebiscie. Znalazlem nawet zdjecie taty kiedy gral w Wandzie.
![]()
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Sprzedają już gdzieś w Krakowie? Jak tak to proszę o info na prive.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
bodajże 24 premiera ale jak się kupi przez Weszło to już się ma w domu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja na razie czytałam tylko te fragmenty udostępniane przez weszło (czyli de facto to, co opublikowali w fakcie). Ksiażka zapowiada się bardzo ciekawie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/10220-Fra..._byl_jak_Smuda
Po tym co przeczytałem w tym fragmencie może być bardzo ciekawie, tyle, że nie wiem czy wynoszenie takich rzeczy z szatni powinno mieć miejsce choć dla nas to oczywiście zajebis ta sprawa . Stanowski mówił, że może to być trudna książka dla kibiców Wisły więc liczę na dużo informacji zza kulisów drużyny Wisły z przełomu lat 70 i 80 bo pakę wtedy mieliśmy nieziemską a tytuł zdobyliśmy tylko jeden. Kupię na pewno.igortsw- http://www.empik.com/spalony-iwan-an...3428,ksiazka-p weszło też po tyle sprzedaje. Powód: tsw
Ostatnio edytowane przez Karamazow : 21.04.2012 o godz. 13:38.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Książka ma premierę bodaj 25 kwietnia, Iwan ma podpisywać książki w Empiku na rynku. Na razie jak się zamówiło na weszło.com to wysyłali w czwartek tak że książka dotarła do mnie wczoraj kurierem. 100 stron przeczytałem i jest naprawdę dobra. Jeżeli to wszystko prawda co Iwan w niej opowiada to ciekawie się piłkarze bawili w jego czasach. Na pewno polecam przeczytać.
![]() ![]() NA ZAWSZE OD ZAWSZE |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Nie nabijajcie kasy lamusa z weszlo.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
SV_: błąd. Gdzieś było napisane, że cała kasa z książki idzie dla Ajwena...
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie, było napisane ze Stanowski nie bierze, ale kasa dla weszło idzie z zakupu u nich.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A to prawda. Ale jak zakupisz np w czwartek w empiku z autografami Ajwena i Stanowskiego to nie wspomozesz weszło, a Andrzeja Iwana
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I tak wiekszosc to przebarwione. Gowno nie autobiografia, Stanowski pewnie większość dodal po swojemu zeby bylo bardziej w stylu "weszlo" i faktu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Ktoś orientuje się jaka może być cena tej książki ?
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na allegro od 31zł z groszami z Krakowa. W empiku 35.99 i w czwartek mozliwosc zdobycia autografów.
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
ja jestem na 150 stronie tej książki. Zamawiałem przez weszło i dostałem ją wczoraj. Mnie się na razie książka podoba widać że Iwan nie słodzi tylko piszę jak było naprawdę. Takie przynajmniej odnoszę wrażenie.
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() ![]() "Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Mnie do zakupu zniechęcił ten fragment o Lenczyku i aborcji - nie wiem czy to było takie ważne, nie wiem po co takie rzeczy wywlekać. Zresztą biografia Kowalczyk dotyczyła czasów, które pamiętam i to było fajne, a czasów Iwana nie pamiętam.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Zamówiłem ją przez weszło i pytanie do osób, które zrobiły tak samo:
Dzwonił do was kurier, żeby umówić godzinę odbioru, jak to jest w zwyczaju ? Bo nie ma mnie, ani raczej nikogo w domu 8-18, a książka miała dojść w piątek, nie doszła. Macie podobną sytuację ? ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
do mnie kurier zadzwonił normalnie, książka przyszła wczoraj koło południa
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Co do książki, przeczytałem na razie 100 stron i czyta się ją świetnie ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Całe przeczytane wczoraj, bo poszła na raz.
Czyta się wyśmienicie, choć nie jest to lekka lektura. |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cała kasa idzie dla Iwana. Stanowski zrezygnował na jego rzecz z swojej części.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wczoraj skończyłem książkę. Spodziewałem się czegoś podobnego do książki o Kowalu (lekka, łatwa, przyjemna) tymczasem ta książka to dramat w czystej postaci, zwłaszcza ostatniej jej rozdziały. Nie zmienia to oczywiście faktu, że jest to bardzo dobra książka.
Ostatnio edytowane przez laurence : 23.04.2012 o godz. 15:43.
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Potwierdzam słowa laurence, końcówka rzeczywiście ciężka - ot w końcu Iwan ponoć otwarł się w całości i wszystkie wątki w książce musiał poruszyć, a koniec najlepiej pasował na najtrudniejszą część jego opowieści. Te wywiady na końcu trochę przegadane (zwłaszcza Fedorowicza), jedynie z młodym Iwanem, który co nie wiedziałem, też wpadł w hazard.
Książkę polecam, bardzo dużo o Wiśle, parę wątków nie było mi znanych. ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Ja kupiłem wczoraj za 22zł ale wersję na czytnik. Czyta się dobrze ale niektóre zdarzenia mocno pod publikę.
![]() W nas wiara siła i natchnienie! Szeregi rosną nasze wciąż! Niesiemy Polsce odrodzenie! My, nowe pokolenie!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|