|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Jareczk twierdzi ze byl Rydzyk twierdzi ze byl to musial byc nie dyskutuj ze znawcami . Nawet mgle wywolali Rozarian a skad wiesz jakie Oni testy robili. Co ty myslisz ze wyslali do Rosji ekspertow z zestawem dla malego kur.w hemika zeby szopke odstawic.
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 20.04.2012 o godz. 15:13.
![]() ,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Powiedz, czy potrafisz dyskutować z takimi faktami: - nie mamy wraku - nie mamy czarnych skrzynek - nie przeprowadzono badań wraku - nie przeprowadzono badań brzozy - odstawiono szopkę z sekcjami zwłok - rejestratory lotu zarejestrowały dwa wstrząsy - symulacje komputerowe wykluczają możliwość oderwania skrzydła po uderzeniu w brzozę - symulacje komputerowe wykluczają by skrzydło - gdyby jakimś cudem po zderzeniu z brzozą się oderwało - przeleciało jeszcze grubo ponad sto metrów od miejsca zderzenia - wyśmiewane na znanym z yt filmie "strzały" okazały się strzałami (tak przynajmniej twierdzą fachowcy) - minister polskiego rządu kłamie o przekopaniu ziemi metr w głąb - itd itp Powiedz mi jedno - jeśli wszystko co tu napisane to wierutne bzdury, dlaczego polski rząd nie powoła zespołu międzynarodowych ekspertów, którzy przecież spokojnie powinni te bzdury podważyć przeprowadzając odpowiednie badania, analizy, symulacje... Nie wiem na jakim filmie w sprawie katastrofy słyszałem słowa rosyjskiego historyka, który mówił mniej więcej tak: Jak Polacy mogą ufać stronie Rosyjskiej? Nie dość, że władza tego kraju w większości wywodzi się z KGB to jeszcze mówimy o kraju, który setkami lat Was Polaków próbował rusyfikować... |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|