|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego? | |||
| Tak |
|
98 | 28,00% |
| Nie |
|
98 | 28,00% |
| Tu nawet Mourinho nie pomoże... |
|
154 | 44,00% |
| Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
podoba mi się postawa Probierza. Stawia na młodych, ale nie oznacza to, że wywala cały skład i daje młodym pograć. Robi drobne korekty personalne, typu 1-2 graczy (i to nie do jedenastki, a do osiemnastki) przez co łatwiej im się będzie wkomponować, bo mniejsza będzie na nich odpowiedzialność. I najważniejsze zdanie z ust trenera: "Ja cenię młodych zawodników którzy walczą i starają się wygryźć starszych". Tak ma działać motywacja. Niech starzy boją się młodych, bo może umiejętnościami im nie dorównają, ale nie same umiejetnosci decyduja o wyniku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Trafił na zły czas. Wg mnie jest zapchajdziurą zanim Dyzma się pojawi. Co nie zmienia faktu, że uważam co następuje: Probierz won - tak czy owak. Bednarz won - obligatoryjnie Rogala won - obligatoryjnie "ktoś funkcyjny" - won na zbity pysk obligatoryjnie Cupiał - zwijać dywan. Jak pisałem w temacie nibylandia - niech przestaną grać w huja z ludźmi - z Probierzem też grają bo go zaraz wydupczą. Z nami grają opowiadając nam pierdoły, które W OGÓLE nie trzymają się kupy. BEDNARZ SPIERDALAJ!!! Idź leczyć Legię ty Dyletancie. ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
No jak to jest ich dywersant.
Co do Smudy kuchnia no, kolejny tym razem poważniejszy ktoś ode mnie mówi o tym, że Franc wiedział: http://www.weszlo.com/news/10238-Mic...ial_o_korupcji Tylko, że ten Pan akurat jest mało wiarygodny jeśli chodzi o korupcję. |
|
|
|
Guest
|
|
Siedzieć 40 czy więcej lat w piłce i nie widzieć co jest grane to trzeba być nie tylko niewidomym, ale i głuchym. S - m.in. obrona ligi z Widzewem, Odrą Wodzisław, trenowanie Lubina - zwłaszcza 2 ostatnie kluby znane z czystej gry... L zresztą też up.erdolony. Jakiś stary piłkarz coś o nim mówił w jakiejś gazecie - z czasów sędziowania oczywiście bez nazwisk bo Misiek może jeszcze wrócić do gry. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|