The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego?
Tak 98 28,00%
Nie 98 28,00%
Tu nawet Mourinho nie pomoże... 154 44,00%
Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
najm
Senior Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.04.2012, 13:33
podoba mi się postawa Probierza. Stawia na młodych, ale nie oznacza to, że wywala cały skład i daje młodym pograć. Robi drobne korekty personalne, typu 1-2 graczy (i to nie do jedenastki, a do osiemnastki) przez co łatwiej im się będzie wkomponować, bo mniejsza będzie na nich odpowiedzialność. I najważniejsze zdanie z ust trenera: "Ja cenię młodych zawodników którzy walczą i starają się wygryźć starszych". Tak ma działać motywacja. Niech starzy boją się młodych, bo może umiejętnościami im nie dorównają, ale nie same umiejetnosci decyduja o wyniku.
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 20.04.2012, 14:05
najm napisał(a):Wyświetl post
podoba mi się postawa Probierza. Stawia na młodych, ale nie oznacza to, że wywala cały skład i daje młodym pograć. Robi drobne korekty personalne, typu 1-2 graczy (i to nie do jedenastki, a do osiemnastki) przez co łatwiej im się będzie wkomponować, bo mniejsza będzie na nich odpowiedzialność. I najważniejsze zdanie z ust trenera: "Ja cenię młodych zawodników którzy walczą i starają się wygryźć starszych". Tak ma działać motywacja. Niech starzy boją się młodych, bo może umiejętnościami im nie dorównają, ale nie same umiejetnosci decyduja o wyniku.
Mnie też się podoba, ale co z tego?
Trafił na zły czas.
Wg mnie jest zapchajdziurą zanim Dyzma się pojawi. Co nie zmienia faktu, że uważam co następuje:

Probierz won - tak czy owak.
Bednarz won - obligatoryjnie
Rogala won - obligatoryjnie
"ktoś funkcyjny" - won na zbity pysk obligatoryjnie
Cupiał - zwijać dywan.

Jak pisałem w temacie nibylandia - niech przestaną grać w huja z ludźmi - z Probierzem też grają bo go zaraz wydupczą. Z nami grają opowiadając nam pierdoły, które W OGÓLE nie trzymają się kupy.

BEDNARZ SPIERDALAJ!!! Idź leczyć Legię ty Dyletancie.
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 20.04.2012, 17:41
Don Donson napisał(a):Wyświetl post
BEDNARZ SPIERDALAJ!!! Idź leczyć Legię ty Dyletancie.
No jak to jest ich dywersant.

Co do Smudy kuchnia no, kolejny tym razem poważniejszy ktoś ode mnie mówi o tym, że Franc wiedział:

http://www.weszlo.com/news/10238-Mic...ial_o_korupcji

Tylko, że ten Pan akurat jest mało wiarygodny jeśli chodzi o korupcję.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 21.04.2012, 16:33
cfa napisał(a):Wyświetl post
No jak to jest ich dywersant.

Co do Smudy kuchnia no, kolejny tym razem poważniejszy ktoś ode mnie mówi o tym, że Franc wiedział:

http://www.weszlo.com/news/10238-Mic...ial_o_korupcji

Tylko, że ten Pan akurat jest mało wiarygodny jeśli chodzi o korupcję.
Na pewno wiedział, najwyżej powiedział - "ch.j mnie to obchodzi, róbcie co chcecie" albo coś podobnego i tyle. 90% jak nie więcej ludzi, którzy są w piłce jest upier.olonych i tyle.
Siedzieć 40 czy więcej lat w piłce i nie widzieć co jest grane to trzeba być nie tylko niewidomym, ale i głuchym.
S - m.in. obrona ligi z Widzewem, Odrą Wodzisław, trenowanie Lubina - zwłaszcza 2 ostatnie kluby znane z czystej gry...
L zresztą też up.erdolony. Jakiś stary piłkarz coś o nim mówił w jakiejś gazecie - z czasów sędziowania oczywiście bez nazwisk bo Misiek może jeszcze wrócić do gry.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów