The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego?
Tak 98 28,00%
Nie 98 28,00%
Tu nawet Mourinho nie pomoże... 154 44,00%
Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.04.2012, 15:39
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Mam tylko jedno pytanie: co daje Probierzowi prawo do takich wypowiedzi? Rozumiem gdyby coś takiego powiedział Kulawik albo Moskal (którego potraktowano jak śmiecia żeby móc zatrudnić naszego obecnego krasomówce), ale on?

Oficjalnie od teraz Probierz jest dla mnie żałosną szmatą. Do tej chwili nic do niego nie miałem - ot, marny ligowy trenerzyna zatrudniony żeby "czynić cuda". Pamiętam masę jemu podobnych którzy przewinęli się przez Wisłę. W tym momencie jednak przegiął.
Koleś który w swojej krótkiej karierze trenerskiej zdążył obskoczyć oba Łódzkie kluby (choć podobnież związany był tylko z jednym) daje wykład o wierności.

Brak słów.

Żeby była jasność: nie chodzi o to że nie ma racji. Ale słysząc takie słowa padające z ust akurat jego aż ciśnie się na ust cytat z Patryka Małeckiego...
A co on takiego powiedział? To co zaznczyłeś? To są zwykle ogólniki a ty szukasz podtesktów. Nikogo nie poucza, w żaden sposób nie atakuje kibiców, a ty tu zamęt siejesz.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów