|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Jak na razie pomówienia i obelgi słyszę tylko z ust premiera i jego przydupasów. A to obrazili polskich pilotów zaraz po katastrofie, a to zrobili z Błasika pijaka (do tego wsadzili go nawet za stery maszyny). |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Akurat wysuwanie podwozia z tego co czytałem to standard przy podejściu próbnym do lądowania - nie wiem czemu sugerujesz, że to "kolejne historie". |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
No nie wiem w czym sie specjalizuje ten Binienda czy jakiś amerykański ekspert Macierewicza , który jest witany przez Pisowców jak zbawca ,a pewnie dla niego Polska to kraj rangi Zimbabawe i wyjasnienie tej sprawy go interesuje tyle co zeszloroczny śnieg. Co do ekspertów strony rządowej to wybacz ale nei znam całego zespołu prokuraturow ze strony polskiej ,ani osób którzy byli zaangazowani przy sporzadzaniu raportu Millera , ale mniemam ,że maja oni wieksze ambicje w wyjasnieniu tej sprawy wynikające z polskiej racji stanu ,niż jakiś amerykański ekspert , który za honorarium przyjedzie i opowie ,że samolot sie nie mogl rozbic na tyle kawałków i tego typu madrości ,które nic nie wyjaśniają a sieją tylko ziarno niepewności
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|