|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Ja mam dla Ciebie i dla kolegi serek.2 lepszą propozycję: znajdźcie sobie brzozę o średnicy 66 cm, wsiądźcie do samochodu, rozpędźcie się do 100km/h, a następnie w nią walnijcie. Zgodnie z teorią "ekspertów" p. Macierowicza powinno się Wam nic nie stać - po prostu odbijecie się od drzewa (możliwe są ewentualnie małe rysy na karoserii). Przysłużycie się Narodowi Polskiemu empirycznym udowodnieniem tezy o "kłamliwym charakterze tezy lansowanej przez Ruskich oraz polskich zdrajców o pancernej brzozie". Spróbujecie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
![]() A moze pojdziesz i spytasz pilotow innych samolotow jak sie czuli scinajac drzewa przy awaryjnym ladowaniu zamiast bredzic tu o samochodach? Cytat:
![]() Jestes zywym przykladem slusznosci teorii i milionie gwozdzi w milion desek. Bronic z zacietrzewieniem hipotez ktorych nie potrafi sie uzasadnic inaczej niz "bo tak", no naprawde, pogratulowac przekonania o wlasnej racji.
Ostatnio edytowane przez orzeu : 11.04.2012 o godz. 10:32.
![]()
WISŁA PANY !!
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gałęzie czy pnie o grubości 66 cm? Może podasz jakiś cytat albo link, w którym jakiś pilot o tym opowiada?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Skoro prokuratura rosyjska, a następnie prokuratura polska stwierdza, że samolot nie zderzył się z brzozą to po jaką cholerę dalej snujesz hipotezy z cyklu czy Brzoza może ściąć skrzydło samolotu... Resztę włącznie z średnicą pnia brzozy pomijam - z ludźmi, którzy wszystko wiedzą rozmawiać nie sposób, a ty do takich jak widać z Twoich wypowiedzi należysz.... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
fakt,superekspers,Macierwicz.Cos ich laczy?Badania trzeba robic na wraku i czarnych skrzynkach,nie na symulacjach komputerowych i domyslach.Dla niektorych inn teza niz zamach jest nie do przyjecia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|||
Kto nie słuchał -zwykle nie warto- wczorajszej Olejnik- polecam rozmową z prof Kamińskim i prof Zybertowiczem (całkowita miazga Kamińskiego) i w miarę objektywną rozmowę z prof Żyliczem szefem komisji Millera ( chyba nieświadomie zagiął Olejnik która wzięła go za eksperta technicznego a on - prosze pani o to trzeba spytac innych członków komisji ja jestem tylko prawnikiem padłem) http://www.tvn24.pl/17080,1,kropka_nad_i.html http://www.tvn24.pl/17079,1,kropka_nad_i.html Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
||||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Co do symulacji komputerowych - na tym świecie komputery rządzą, więc symulacje przywprowadzaniu wszelkich dostępnych danych tłumaczą jakie zjawisko zaszło. Co do tego co jest do przyjęcia - do przyjęcia jest jasne i przejrzyste śledztwo, mające na celu wyjaśnienie przyczyn śmierci 96 osób. Takowego nie ma ani w wykonaniu MAK, ani w wykonaniu Komisji Millera. Prokuratura nie dysponując dowodami - de facto może niewiele, ale na pewno więcej niż nic - to co wychodzi w trakcie postepowania w ciągu ostatnich kilku miesięcy - gdyby zostało wyjaśnione w pierwszych 2-3 miesiącach po katastrofie miałoby ładunek niesamowity..... Prokurtura Wojskowa skutecznie opóźniała bądź wręcz hamował prowadzenie śledztwa. Wszak po sprowadzeniu ciał ofiar katastrofy psim obowiązkiem było przeprowadzenie sekcji - wówczas żaden MAk ani Andonina nie mogłaby puyszczać w eter informacji o pijanym polskim generale.... Odczyt zapisów rozmów dokonany przez krakowski IES - gdyby zrobiono to w 2010 roku, nie miałoby miejsca dziesiątki kłamstw odnośnie Błasika, Kaczyńskiego, Protasiuka i załogi, jakie serwowały nam polskie media, które to kłamstwa wręcz ukorzeniły się w głowach i są powtarzane niczym mantra Nie interesuje mnie jaki będzie wynik sledztwa- czy będzie to zamach, przypadkowa katastrofa czy błąd pilotów - interesuje mnie, aby śledztwo pokazało dlaczego doszło do katastrofy i kto ponosi za to odpowiedzialność. Dla Ciebie wszystko już jest wiadome.... Powód: Błasik przezmałe b - moja wina
Ostatnio edytowane przez funkykoval : 11.04.2012 o godz. 15:35.
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Co się stało, że Wiadomości pokazały taki materiał ?
Specjalne umycie samolotu, niszczenie wraku, niedbalstwo w składaniu części i wyrzucanie niektórych z nich na śmietnisko do hangaru, naprawdę dobry materiał uderzający w komuchów, ale niektórych z forum nawet to nie przekona ... i komentarz w tej sprawie: - To, co Rosjanie robią z dowodami jest skandaliczne i zdumiewające. Mycie wraku prezydenckiego samolotu, który jest dowodem w sprawie, to ewidentne zacieranie śladów. ![]() nawet trochę kurzu, błota czy jakieś załamania na wraku mogą być dowodem w sprawie, ale widocznie ruskim zależało żeby się świecił, szkoda, że go nie nawoskowali ... ![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 11.04.2012 o godz. 19:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Naprawdę nie wiem jak trzeba być zdemoralizowanym i pewnym siebie by tak łżeć jak pies . Przecież każdy może sprawdzić fakty które się nie pokrywają z tym co twierdzi Nałęcz....
No i to że Państwo zdało egzamin bo wyprawiło pogrzeby.....
http://www.rmf24.pl/tylko-w-rmf24/wy...nie,nId,597393 ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sam jestes leming targany przeobjami dj rydzyka,tvtrwam i przepoteznego pisiora.nadal czekam na obiecane meszkania przez pis,waloryzacje rent i emerytur,doceniam bezpieczna jazde na swiatlach w upale +30.Lot zapewne orgasnizowala guma balonowa nie przedstawiajac planow awaryjnych i zasowego lotniska.To komor jest winny ze decydenci spozniali sie na lot.To wina tuska ze jarek zamiast na gtobie brata skladac wience,sklada je przed palacem prezydenckim.generalnie peło zmusilo pisiorow do odstapienia od 5 letniej wladzy,sfalszowalo wybory.Putin liczyl osobiscie glosy po wyborach prezydenckich.wszak kurdupel powiedzial albo joanina,albo smierc!Jestescie obludni,zaklamani.Ja mam gdzies kazda partie rzadzaca tym krajem,bo one tez maja gdzies ludzi zamieszkujacych ten kraj.Idzcie walczcie o krzyze,dj rydzyka,zaspiewajcie boze cos polske!wszak KATYN juz rozliczyliscie,a w Smolensku zginely tylko pisiory,bo przedstawicieli rodzin Katynskich tam nie bylo oszolomy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Bełkoczesz okrutnie....Straszna agresja i frustracja przez ciebie przemawia, czyzby w życiu coś nie wyszło?![]() Co prawda to nie do mnie, ale z chęcią poczytam o tych ekspertach. Najlepiej z fragmentami przeprowadzonych badań i ekspertyz lotu Tu154. Dajesz.
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 11.04.2012 o godz. 13:56.
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
[QUOTE=BBudowniczy;1239755]Piłeś coś?
Bełkoczesz okrutnie....Straszna agresja i frustracja przez ciebie przemawia, czyzby w życiu coś nie wyszło?![]() Belkocze ta brat waszego wodza.Jemu nie wyszlo i ma teraz kompleksy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=laOv6fXf35k Może Ci przejdzie. ![]() POzdrawiam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Teraz to sobie czekaj na cud gospodarczy Reszta tego paranoicznego wpisu mogła by mieć tytuł "Skargi leminga". I być kandydatem do nagrody " brednia dekady" ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|