The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.04.2012, 10:06
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Na poprzedniej stronie:

Polecam Ci wyjście na świeże powietrze, nabranie rozpędu i pier...... swoją pustą głowę w jakąś brzozę, zobaczymy co się stanie
Ja mam dla Ciebie i dla kolegi serek.2 lepszą propozycję: znajdźcie sobie brzozę o średnicy 66 cm, wsiądźcie do samochodu, rozpędźcie się do 100km/h, a następnie w nią walnijcie. Zgodnie z teorią "ekspertów" p. Macierowicza powinno się Wam nic nie stać - po prostu odbijecie się od drzewa (możliwe są ewentualnie małe rysy na karoserii). Przysłużycie się Narodowi Polskiemu empirycznym udowodnieniem tezy o "kłamliwym charakterze tezy lansowanej przez Ruskich oraz polskich zdrajców o pancernej brzozie". Spróbujecie?
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.04.2012, 10:29
tomek100 napisał(a):Wyświetl post
Ja mam dla Ciebie i dla kolegi serek.2 lepszą propozycję: znajdźcie sobie brzozę o średnicy 66 cm, wsiądźcie do samochodu, rozpędźcie się do 100km/h, a następnie w nią walnijcie. Zgodnie z teorią "ekspertów" p. Macierowicza powinno się Wam nic nie stać - po prostu odbijecie się od drzewa (możliwe są ewentualnie małe rysy na karoserii). Przysłużycie się Narodowi Polskiemu empirycznym udowodnieniem tezy o "kłamliwym charakterze tezy lansowanej przez Ruskich oraz polskich zdrajców o pancernej brzozie". Spróbujecie?
Kolejny kolarz z peletonu zawital do tematu
A moze pojdziesz i spytasz pilotow innych samolotow jak sie czuli scinajac drzewa przy awaryjnym ladowaniu zamiast bredzic tu o samochodach?

Cytat:
Ryzykanctwo + totalne lekceważenie procedur bezpieczeństwa + nieprzygotowanie scenariuszy awaryjnych + stary samolot + presja czasu + niedoświadczeni piloci + absolutnie beznadziejna pogoda + beznadziejne lotnisko bez nowoczesnych systemów + chaos decyzyjny + typowy do Rosjan nieprofesjonalizm na lotnisku = KATASTROFA.

Wszystkie inne wyjaśnienia to brednie i polityka.

Jestes zywym przykladem slusznosci teorii i milionie gwozdzi w milion desek. Bronic z zacietrzewieniem hipotez ktorych nie potrafi sie uzasadnic inaczej niz "bo tak", no naprawde, pogratulowac przekonania o wlasnej racji.
Ostatnio edytowane przez orzeu : 11.04.2012 o godz. 10:32.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
tomek100
Senior Member

Stary 11.04.2012, 10:34
orzeu napisał(a):Wyświetl post
Kolejny kolarz z peletonu zawital do tematu
A moze pojdziesz i spytasz pilotow innych samolotow jak sie czuli scinajac drzewa przy awaryjnym ladowaniu zamiast bredzic tu o samochodach?
Gałęzie czy pnie o grubości 66 cm? Może podasz jakiś cytat albo link, w którym jakiś pilot o tym opowiada?
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 11.04.2012, 10:54
Gałęzie czy pnie o grubości 66 cm? Może podasz jakiś cytat albo link, w którym jakiś pilot o tym opowiada?
Sorry za wtręt kolego, ale czy Ty jesteś z deka ograniczony ?
Skoro prokuratura rosyjska, a następnie prokuratura polska stwierdza, że samolot nie zderzył się z brzozą to po jaką cholerę dalej snujesz hipotezy z cyklu czy Brzoza może ściąć skrzydło samolotu...

Resztę włącznie z średnicą pnia brzozy pomijam - z ludźmi, którzy wszystko wiedzą rozmawiać nie sposób, a ty do takich jak widać z Twoich wypowiedzi należysz....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
tomek100
Senior Member

Stary 11.04.2012, 11:09
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Sorry za wtręt kolego, ale czy Ty jesteś z deka ograniczony ?
Skoro prokuratura rosyjska, a następnie prokuratura polska stwierdza, że samolot nie zderzył się z brzozą to po jaką cholerę dalej snujesz hipotezy z cyklu czy Brzoza może ściąć skrzydło samolotu...

Resztę włącznie z średnicą pnia brzozy pomijam - z ludźmi, którzy wszystko wiedzą rozmawiać nie sposób, a ty do takich jak widać z Twoich wypowiedzi należysz....
A może to Ty jesteś z deka ograniczony? Obrażałem Cię? Z palantami, którzy używają tego typu inwektyw dyskutować nie będę.
Odpowiedz cytując
archi33
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 11.04.2012, 12:18
fakt,superekspers,Macierwicz.Cos ich laczy?Badania trzeba robic na wraku i czarnych skrzynkach,nie na symulacjach komputerowych i domyslach.Dla niektorych inn teza niz zamach jest nie do przyjecia.
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 11.04.2012, 12:44
archi33 napisał(a):Wyświetl post
fakt,superekspers,Macierwicz.Cos ich laczy?Badania trzeba robic na wraku i czarnych skrzynkach,nie na symulacjach komputerowych i domyslach.Dla niektorych inn teza niz zamach jest nie do przyjecia.
Nie konfabuluj zarówno Macierewicz ,jak i Kaczyński,Hambura,prof Binienda czy prof Nowaczyk mówili wiele razy że badania należy głównie wykonać na orginałach czarnych skrzynek oraz na wraku a symulacje są tylko częścia badań dzieki którym podważono merytorycznie raport Millera .

Kto nie słuchał -zwykle nie warto- wczorajszej Olejnik- polecam rozmową z prof Kamińskim i prof Zybertowiczem (całkowita miazga Kamińskiego) i w miarę objektywną rozmowę z prof Żyliczem szefem komisji Millera ( chyba nieświadomie zagiął Olejnik która wzięła go za eksperta technicznego a on - prosze pani o to trzeba spytac innych członków komisji ja jestem tylko prawnikiem padłem)
http://www.tvn24.pl/17080,1,kropka_nad_i.html
http://www.tvn24.pl/17079,1,kropka_nad_i.html

Cytat:

Niech wojskowa prokuratura ujawni dane na temat skrzydła tupolewa
- zaapelował obecny na wtorkowym spotkaniu profesor Marek Czachor. Jak podkreślił, są wątpliwości w sprawie oficjalnej wersji, jakoby tupolew uległ katastrofie w wyniku uderzenia skrzydłem w brzozę. Wygląda na to, że skrzydło jest złamane w taki specyficzny sposób, że ta część, która jest najbardziej z przodu tego skrzydła, jest bardzo delikatna. Pierwsza rzecz, która powinna być zniszczona, to jest właśnie ten kawałek blachy, a ten slot nie jest zniszczony. To oznacza, że wydarzyło się coś dziwnego - dodał.
A dodatkowo

Cytat:
W dzisiejszym "Super Expressie" bardzo interesujący i ważny głos prof. Lucjana Pieli, jednego z naukowców, sygnatariuszy listu 18 polskich uczonych, którzy chcą z naukowego punktu widzenia zbadać przyczyny smoleńskiej tragedii. Listu całkowicie zignorowanego przez polski rząd i przez większość adresatów - szefów polskich jednostek badawczych zajmujących się m.in. mechaniką. Chęć pomocy wyraził jako jeden z nielicznych dziekan Wydziału Mechanicznego WAT. Konferencja jednak odbędzie się, 22 października - zapewnia prof. Piela.
Inicjatywa naukowców, na których czele stanął prof. Piotr Witakowski z AGH była m.in. wynikiem niezwykle krytycznej oceny śledztwa prowadzonego przez Komisję Millera.
Niestety, wygląda na to, że żadne naprawdę poważne śledztwo się nie toczyło. Komisja ministra Millera zakończyła prace konkluzjami, choć nie dysponowała wszechstronnymi badaniami oryginalnych materiałów. Z naukowego punktu widzenia może mieć to tylko status hipotezy.
Prof. Piela nie szczędzi również słów krytyki pod adresem ekspertów biorących udział w pracach Komisji Millera:
zgodzili się jednak zrobić rzecz, na którą naukowiec zgodzić się w tych warunkach nie może. Od początku niepokoiło mnie, że wyjaśnianie oparto w zbyt dużej części na niepewnych domniemaniach psychologicznych. Przypuszczano, że ktoś z kimś rozmawiał. Mniemano, że powiedział to czy tamto. Kojarzyło mi się to z "mniemanologią stosowaną profesora Stanisławskiego", a ja i moi koledzy myśleliśmy o fizyce, technice, aerodynamice..."
Naukowiec kompletnie nie rozumie arogancji polskich władz, które odrzuciły ofertę prof. Michaela Badena, światowej sławy patologa, który sam przyjechał do Polski i oferował pomoc:
To już jest coś, co przekracza moje pojęcie jako naukowca.
Z rozgoryczeniem ocenia przebieg śledztwa:
W niczym nie przypomina drobiazgowych badań opartych na materiale dowodowym (...) Mnie i kilkunastu moich kolegów ze świata nauki bardziej niepokoi brak normalnego podejścia do tych badań.
Cytat:
Prof. Czachor: Potrzebne badania dot. katastrofy

Polscy naukowcy chcą się zająć badaniem katastrofy smoleńskiej. Jak informuje „Nasz Dziennik”, grupa pracowników Politechniki Gdańskiej chce, by Narodowe Centrum Badań i Rozwoju rozpisało konkurs na projekt badawczy, w ramach którego polscy naukowcy przeprowadziliby badania tragedii z 10 kwietnia. Dla portalu Stefczyk.info sprawę komentuje prof. Marek Czachor z Politechniki Gdańskiej: Chcemy zaproponować NCBiR, by rozpisało konkurs na projekt badawczy. Składamy również propozycję, jak taki konkurs mógłby wyglądać, pokazujemy jak go finansować. Obecnie nie ma możliwości prawnych prowadzenia badań naukowych w tej sprawie, więc uważamy, że Centrum powinno ogłosić specjalny konkurs na przeprowadzenie modelowania tego, co stało się w Smoleńsku. Jeśli taki konkurs zostanie ogłoszony, będą się do niego mogły zgłaszać różnie ośrodki w Polsce. To nie ma być konkurs dla nas. Mamy nadzieję, że jeśli projekt dojdzie do skutku weźmie w nim udział wiele ośrodków naukowych. My jedynie opracowaliśmy przykład takiego projektu badawczego. Do tej pory NCBiR nie wykazywało zainteresowania podobnymi badaniami, ale być może tym razem się przychyli do naszego pomysłu. Trzeba mieć nadzieję, że tak się stanie.
Jeśli nasz zespół wygrałby konkurs, chcielibyśmy zrobić badania podobne do tych, które zrobił prof. Binienda, ale w szerszym zakresie. Nasze badania byłyby badaniami numerycznymi, chcielibyśmy przygotować wirtualną analizę katastrofy. My jesteśmy obecnie w stanie przeprowadzić ograniczone ekspertyzy. W sprawie badań naukowych kluczowe jest sprowadzenie do Polski wraku rządowego Tupolewa.
Widać obecnie, że zmienia się podejście środowiska naukowego do kwestii badania katastrofy smoleńskiej. Coraz więcej ludzi deklaruje publicznie, że trzeba tę sprawę przebadać, że potrzebna jest praca naukowców. Do tej pory wiele osób bało się zabierać głos w tej sprawie. Jednak bariera psychologiczna już pękła i coraz więcej osób uznaje, że trzeba się włączyć w badania. Mówi o tym dziś choćby dr hab. Leszek Płaskota, prodziekan wydziału matematyki, informatyki i mechaniki UW, w rozmowie z „Naszym Dziennikiem”.
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 11.04.2012, 15:25
Co do tekstu wyboldowanego - pełna zgoda - tylko dlaczego ten wrak nie wraca ?
Co do symulacji komputerowych - na tym świecie komputery rządzą, więc symulacje przywprowadzaniu wszelkich dostępnych danych tłumaczą jakie zjawisko zaszło.
Co do tego co jest do przyjęcia - do przyjęcia jest jasne i przejrzyste śledztwo, mające na celu wyjaśnienie przyczyn śmierci 96 osób. Takowego nie ma ani w wykonaniu MAK, ani w wykonaniu Komisji Millera. Prokuratura nie dysponując dowodami - de facto może niewiele, ale na pewno więcej niż nic - to co wychodzi w trakcie postepowania w ciągu ostatnich kilku miesięcy - gdyby zostało wyjaśnione w pierwszych 2-3 miesiącach po katastrofie miałoby ładunek niesamowity.....
Prokurtura Wojskowa skutecznie opóźniała bądź wręcz hamował prowadzenie śledztwa. Wszak po sprowadzeniu ciał ofiar katastrofy psim obowiązkiem było przeprowadzenie sekcji - wówczas żaden MAk ani Andonina nie mogłaby puyszczać w eter informacji o pijanym polskim generale....
Odczyt zapisów rozmów dokonany przez krakowski IES - gdyby zrobiono to w 2010 roku, nie miałoby miejsca dziesiątki kłamstw odnośnie Błasika, Kaczyńskiego, Protasiuka i załogi, jakie serwowały nam polskie media, które to kłamstwa wręcz ukorzeniły się w głowach i są powtarzane niczym mantra
Nie interesuje mnie jaki będzie wynik sledztwa- czy będzie to zamach, przypadkowa katastrofa czy błąd pilotów - interesuje mnie, aby śledztwo pokazało dlaczego doszło do katastrofy i kto ponosi za to odpowiedzialność. Dla Ciebie wszystko już jest wiadome....
Powód: Błasik przezmałe b - moja wina
Ostatnio edytowane przez funkykoval : 11.04.2012 o godz. 15:35.
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
archi33
Senior Member

Stary 11.04.2012, 15:32
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Co do tekstu wyboldowanego - pełna zgoda - tylko dlaczego ten wrak nie wraca ?
Co do symulacji komputerowych - na tym świecie komputery rządzą, więc symulacje przywprowadzaniu wszelkich dostępnych danych tłumaczą jakie zjawisko zaszło.
Co do tego co jest do przyjęcia - do przyjęcia jest jasne i przejrzyste śledztwo, mające na celu wyjaśnienie przyczyn śmierci 96 osób. Takowego nie ma ani w wykonaniu MAK, ani w wykonaniu Komisji Millera. Prokuratura nie dysponując dowodami - de facto może niewiele, ale na pewno więcej niż nic - to co wychodzi w trakcie postepowania w ciągu ostatnich kilku miesięcy - gdyby zostało wyjaśnione w pierwszych 2-3 miesiącach po katastrofie miałoby ładunek niesamowity.....
Prokurtura Wojskowa skutecznie opóźniała bądź wręcz hamował prowadzenie śledztwa. Wszak po sprowadzeniu ciał ofiar katastrofy psim obowiązkiem było przeprowadzenie sekcji - wówczas żaden MAk ani Andonina nie mogłaby puyszczać w eter informacji o pijanym polskim generale....
Odczyt zapisów rozmów dokonany przez krakowski IES - gdyby zrobiono to w 2010 roku, nie miałoby miejsca dziesiątki kłamstw odnośnie błasika, Kaczyńskiego, Protasiuka i załogi, jakie serwowały nam polskie media, które to kłamstwa wręcz ukorzeniły się w głowach i są powtarzane niczym mantra
Nie interesuje mnie jaki będzie wynik sledztwa- czy będzie to zamach, przypadkowa katastrofa czy błąd pilotów - interesuje mnie, aby śledztwo pokazało dlaczego doszło do katastrofy i kto ponosi za to odpowiedzialność. Dla Ciebie wszystko już jest wiadome....
W pelni sie z Toba zgadzam.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 11.04.2012, 18:58
Co się stało, że Wiadomości pokazały taki materiał ?

Specjalne umycie samolotu, niszczenie wraku, niedbalstwo w składaniu części i wyrzucanie niektórych z nich na śmietnisko do hangaru, naprawdę dobry materiał uderzający w komuchów, ale niektórych z forum nawet to nie przekona ...

i komentarz w tej sprawie:

- To, co Rosjanie robią z dowodami jest skandaliczne i zdumiewające. Mycie wraku prezydenckiego samolotu, który jest dowodem w sprawie, to ewidentne zacieranie śladów.

nawet trochę kurzu, błota czy jakieś załamania na wraku mogą być dowodem w sprawie, ale widocznie ruskim zależało żeby się świecił, szkoda, że go nie nawoskowali ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 11.04.2012 o godz. 19:18.
Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 12.04.2012, 08:22
Naprawdę nie wiem jak trzeba być zdemoralizowanym i pewnym siebie by tak łżeć jak pies . Przecież każdy może sprawdzić fakty które się nie pokrywają z tym co twierdzi Nałęcz.... No i to że Państwo zdało egzamin bo wyprawiło pogrzeby.....

Nałęcz napisał(a):Wyświetl post
"Państwo i konstytucja zdały egzamin po katastrofie Smoleńskiej, państwo normalnie funkcjonowało, pogrzeby się odbyły. Egzaminu nie zdała instytucja przygotowująca wizytę, czyli kancelaria prezydenta Kaczyńskiego"
Nałęcz w RMF napisał(a):Wyświetl post
"nie jest tak, że w drugą rocznicę katastrofy ta pewność, że państwo wspaniale zdało egzamin - i tuż po katastrofie i przez te dwa lata - troszeczkę słabnie?

Państwo i konstytucja zdały egzamin, bo w tych dniach, kiedy wydawało się, że nic nie jest pewne, państwo normalnie funkcjonowało. Odbyły się pogrzeby, rodziny dostały wsparcie.

Tak było, ale jeśli chodzi o osłonę kontrwywiadowczą, jeśli chodzi o wiedzę premiera, jeśli chodzi o wiedzą rządzących na temat procedur wyjaśnienia tej katastrofy, jeśli chodzi dzisiaj o odzyskiwanie wraku, o kontakty z Rosjanami, o śledztwo.

Trudno mówić "państwo", moim zdaniem instytucja, która przygotowywała wyjazd prezydenta do Smoleńska, nie zdała egzaminu. Tylko powiedzmy: to była kancelaria prezydenta Rzeczpospolitej.

Zwolennicy Prawa i Sprawiedliwości odpowiedzą panu: to była kancelaria premiera i Tomasz Arabski.

Chyba pan żartuje.

Czyli to kancelaria prezydenta jest winna takiej, a nie innej organizacji wizyty w Smoleńsku.

Ja nie używam tych słów, ponieważ ludzie, którzy to robili, w większości zginęli. Szanuję zmarłych. Natomiast organizowałem niejeden już wyjazd prezydenta, także wyjazd prezydenta niemalże symetryczny do tego z 10 kwietnia, czyli wyjazd z kwietnia 2011 roku. Od początku do końca organizuje to kancelaria prezydenta. To jest porozumienie czterech kancelarii z 2004 roku, jeśli pamiętam. Dlatego jesteśmy w kłopocie - także my, współpracownicy prezydenta - bo gdybyśmy chcieli o tym obszerniej mówić, bylibyśmy w roli osób, które atakują osoby, które zginęły w katastrofie, bo one były organizatorami tego wyjazdu.

Właśnie nie wiem, czy one były, ale to jest na dłuższą dyskusję.

Na bardzo krótką dyskusję. Wyjazd premiera organizuje kancelaria premiera, wyjazd marszałka Sejmu kancelaria marszałka sejmu, wyjazd prezydenta kancelaria prezydenta.

Rozumiem, że taka jest pańska opinia.

Nie. To nie jest moja opinia. Takie są fakty."

http://www.rmf24.pl/tylko-w-rmf24/wy...nie,nId,597393
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując
archi33
Senior Member

Stary 11.04.2012, 13:41
sam jestes leming targany przeobjami dj rydzyka,tvtrwam i przepoteznego pisiora.nadal czekam na obiecane meszkania przez pis,waloryzacje rent i emerytur,doceniam bezpieczna jazde na swiatlach w upale +30.Lot zapewne orgasnizowala guma balonowa nie przedstawiajac planow awaryjnych i zasowego lotniska.To komor jest winny ze decydenci spozniali sie na lot.To wina tuska ze jarek zamiast na gtobie brata skladac wience,sklada je przed palacem prezydenckim.generalnie peło zmusilo pisiorow do odstapienia od 5 letniej wladzy,sfalszowalo wybory.Putin liczyl osobiscie glosy po wyborach prezydenckich.wszak kurdupel powiedzial albo joanina,albo smierc!Jestescie obludni,zaklamani.Ja mam gdzies kazda partie rzadzaca tym krajem,bo one tez maja gdzies ludzi zamieszkujacych ten kraj.Idzcie walczcie o krzyze,dj rydzyka,zaspiewajcie boze cos polske!wszak KATYN juz rozliczyliscie,a w Smolensku zginely tylko pisiory,bo przedstawicieli rodzin Katynskich tam nie bylo oszolomy.
Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 11.04.2012, 13:50
sam jestes leming targany przeobjami dj rydzyka,tvtrwam i przepoteznego pisiora.nadal czekam na obiecane meszkania przez pis,waloryzacje rent i emerytur,doceniam bezpieczna jazde na swiatlach w upale +30.Lot zapewne orgasnizowala guma balonowa nie przedstawiajac planow awaryjnych i zasowego lotniska.To komor jest winny ze decydenci spozniali sie na lot.To wina tuska ze jarek zamiast na gtobie brata skladac wience,sklada je przed palacem prezydenckim.generalnie peło zmusilo pisiorow do odstapienia od 5 letniej wladzy,sfalszowalo wybory.Putin liczyl osobiscie glosy po wyborach prezydenckich.wszak kurdupel powiedzial albo joanina,albo smierc!Jestescie obludni,zaklamani.Ja mam gdzies kazda partie rzadzaca tym krajem,bo one tez maja gdzies ludzi zamieszkujacych ten kraj.Idzcie walczcie o krzyze,dj rydzyka,zaspiewajcie boze cos polske!wszak KATYN juz rozliczyliscie,a w Smolensku zginely tylko pisiory,bo przedstawicieli rodzin Katynskich tam nie bylo oszolomy.
Piłeś coś? Bełkoczesz okrutnie....Straszna agresja i frustracja przez ciebie przemawia, czyzby w życiu coś nie wyszło?

Mogę Ci podać co najmniej 50 ekspertów z Polski, dużo bardziej znanych, którzy twierdzą coś dokładnie odwrotnego.
Co prawda to nie do mnie, ale z chęcią poczytam o tych ekspertach. Najlepiej z fragmentami przeprowadzonych badań i ekspertyz lotu Tu154. Dajesz.
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 11.04.2012 o godz. 13:56.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując
archi33
Senior Member

Stary 11.04.2012, 14:00
[QUOTE=BBudowniczy;1239755]Piłeś coś? Bełkoczesz okrutnie....Straszna agresja i frustracja przez ciebie przemawia, czyzby w życiu coś nie wyszło?

Belkocze ta brat waszego wodza.Jemu nie wyszlo i ma teraz kompleksy.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 11.04.2012, 14:02
archi33, zaśpiewaj sobie to:

http://www.youtube.com/watch?v=laOv6fXf35k

Może Ci przejdzie.
POzdrawiam.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 11.04.2012, 14:02
Trzeba było lemingu cudaka nie wybierać to byś miał mieszkania.

Teraz to sobie czekaj na cud gospodarczy .

Reszta tego paranoicznego wpisu mogła by mieć tytuł "Skargi leminga". I być kandydatem do nagrody " brednia dekady"
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów