|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Co do wyskakiwania Perdica ... to nie jest tak ze sedzia tylko raz zalwazyl poprostu raz mial z tego korzyc łapiac Cwetanowi, jakby wiecej obronil to pewnie wiecej powtorek byśmy mieli
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Przy karnym Bitona też odniósł korzyść i jakoś powtórki nie było...
![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Już nie .......cie o wyskakiwaniu do przodu, bo wszyscy bramkarze tak robią i byłem zajebiście zdziwiony że Borski kazał powtarzać karnego. Takie samo przy.......enie się jak do Cabaja w stolnicy za trzymanie piłki 6 sekund.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Słuchaj, jest różnica pomiędzy krokiem do przodu, a wyjściem 3 metry od bramki. Jak w necie pojawią się powtórki, to się przypatrz dokładnie: strzelec robi pierwszy krok, a ten już się przesuwa do przodu; a na chwilę przed oddaniem strzału już stoi niemal na linii pola bramkowego. Wiem, że każdy bramkarz tak robi, ale zachowajmy umiar.
![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
1. Jak już ktoś pisał - zachować trzeba proporcje. Co innego krok w przód przy strzale (bramkarz ostatecznie znajduje się pół metra przed linią), co innego dzisiejsze parady bramkarza Ruchu. Przesadził. 2. Jeśli już asystent podniósł chorągiewkę przy piątym karnym (czyli dostrzega "problem") niech będzie konsekwentny. Bo tak to tylko się wygłupił - już przy powtórce widzimy, że Chorzowianin ma akcję w dupie i dalej robi swoje. Ale już bez reakcji... Oczywiście nie usprawiedliwiam Wisły, Ruch te karne dużo pewniej bił mimo wszystko. Szkoda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
I w podsumowaniu: od co najmniej pięciu meczy wreszcie oglądanie Wisły było przyjemnością, szkoda tego dwumeczu, trzeba było w Chorzowie nie przestać nie było by tej nerwówki. ![]()
Jak długo na Wawelu
gołębie będą srać, tak długo Nasza Wisła Cracovię będzie lać! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Komentarze w Internecie są bezcennym źródłem informacji. Czego ja się dowiaduje... Otóż według "kibiców z sieci" sędzia... nam pomagał, a więc... "sprawiedliwości stało się zadość". Nikt nie mówi o 2 nieuznanych bramkach z czego jedna była prawidłowo zdobyta, o wątpliwym karnym i braku karnego dla Wisły po zagraniu ręką. Ruch mógł mieć karnego za faul na Janoszce. Jednak więcej błędów kluczowych było na naszą niekorzyść. Niestety media, które po błędach na naszą korzyść informowały wszystkich jutro nie wspomną o niczym.
Wreszcie gra może cieszyć. Szkoda, że odpadliśmy. Zasłużyliśmy na awans my, a nie Ruch... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Wisła powinna złożyć jakieś pismo do PZPN i napisać o skandalicznym sedziowaniu Borskiego (nieuznany gol Nuneza, karny Paljica wymyslony i Perdjic oszukujacy w karnych wychodzacy 2 metry przed linie) .Wyniku nie da sie cofnać , ale nie powinno sie bezczynnie siedzieć jak sedzia sie nie nadaje do tego zeby byc sedzia
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Nasz ulubiony sędzia Web myli sie w prawie każdym meczu, a nadal jest topowym sędzia w Anglii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ale w Anglii nie masz tak skorumpowanego związku piłkarskiego jak PZPN. Sedziów, którzy moga kręcić bezczelnie wały i nikt nie tylko nie kiwnie palcem, ale jeszcze zrobi z nich międzynarodowych. Akurat z Ruchem sędziowało nam takich dwóch. Borski i Marciniak sędziowie z bardzo mocnymi układami. Lobby śląskie w PZPN-ie chce mieć Ruch wysoko w tabeli (w pewnym momencie marzyli o MP) i w finale PP. Zgodsne to jest też z życzeniem ministry Muchy aby nie wybierać już takiego zestawu do finału PP bo same kłopoty mają później z tym a oni by chcieli spokojnie i bez nerwów wypłacać sobie premie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Weż nie p...ol. Karny ewidentny. Po prostu położył na nim rękę a ten to wykorzystał i się wywrócił. Rudy tylko na to czekał...
![]()
-> 2 PL - NIELICZNI ALE FANATYCZNI <-
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Od dziś po 10 karnych w meczu idąc tym tropem.Nie było karnego, najprawdopodobniej też faulu Diaza nie było ale to ma małe znaczenie - straty odrobiliśmy, niestety asekuracyjna gra w dogrywce zemściła się ps różne mecze mają różnych anty bohaterów - Kirmowi już dam spokój bo leżącego się nie kopie ale jak tak patrze na Gargułę...On nie dość że gra tak fatalnie to jest wiecznie zadowolony ps2 a gra wyglądała bo w końcu Probierz skończył z tą przedziwną taktyką z pominięciem 2 ligi której nikt nie czaił a postawił na to co graliśmy od dawna - Akurat wczoraj była ta dobra wersja gry piłką, która niestety temu zespołowi zdarzała się od święta.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 11.04.2012 o godz. 09:37.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
-> 2 PL - NIELICZNI ALE FANATYCZNI <-
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Do osób chwalącychi broniących postawę sędziego mam 1 pytanie... Czym różniło się sędziowanie w okresie afery korupcyjnej? Czy dało się dostrzec różnicę w stosunku do obecnej sytuacji i obecnego sedziowania NICZYM. Nieuznana prawidłowa bramka..karny z kapelusza albo niepodyktowany ewidentny..odgwizdywanie urojonych fauli w rejonie pola karnego, wykartkowanie jednej z drużyn... Tak właśnie drukuje się mecz, potem po meczu wypowie się kilku ekspertów, zawsze ktoś coś znajdzie na obronę sędziego i wszystko pięknie, prawda? 3 mecze z Ruchem = 3 karne, wszystkie z kapelusza...A gol Nuneza był równie nieprawidłowy co gol Chaveza z Bełchatowem. Amen. ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|