|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego? | |||
| Tak |
|
98 | 28,00% |
| Nie |
|
98 | 28,00% |
| Tu nawet Mourinho nie pomoże... |
|
154 | 44,00% |
| Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
A co do energii. Probierz ma energię i co zmalował? Trener ma wiedzieć o co w piłce chodzi i potrafić to przekazać. Kasperczak potrafi to przekazać nawet czarnoskórym więc to wyższa szkoła jazdy. Problem w tym żeby piłkarzyki chciały słuchać. A z tym u nas jest problem.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 10.04.2012 o godz. 11:48.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
A ja wam na temat obecnej sytuacji powiem tak:
Wszyscy się rozpisujecie nt. poprzednich trenerów i Probierza który dobrym trenerem jest i nie raz to udowodnił ale i jemu do wyników potrzebni są przynajmniej średniej jakości ambitni piłkarze - a u nas takich nie ma i wiadomo dlaczego... każdy z nas to wie ale pomijamy jedno... Kto przepracował z zespołem cały okres przygotowawczy? kto odpowiada za przygotowanie mentalne i fizyczne ? Kto miał najwięcej czasu na prace z drużyną (całą zime) i nic nie pokazał Nie pomijajmy tego faktu , należy mu się ogromny szacunek za przeszłość ale trenerem jest kiepskim i jeżeli kogokolwiek mamy rozliczać za obecny stan rzeczy to Maskanta i Valcx-a za transfery i Moskala za obecne przygotowanie bo Probierz tu nie ma nic do rzeczy (oby dotrwał do nowego sezonu) Najgorszym dla naszego kluby paradoksalnie był szczęśliwy awans w LE dzięki niemu Moskal na fali radości dostał prawo przygotowania drużyny na kolejną rundę i efekty widzimy gdyby nie to , to pewnie przed rundą byłby nowy trener i dziś sytuacja była by inna |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Co do Moskala - wybitnym trenerem na pewno nie jest, bo w końcu Wisła była pierwszym klubem, który samodzielnie prowadził i który przygotowywał do całej rundy. Jednak w porównaniu do tego co prezentuje drużyna za Probierza a co pokazywała za Moskala, jak dla mnie wszystkie aspekty przemawiają za Moskalem. Ewidentnie Kaziu zajebał rewanż ze Standardem, bo taktyka na 1 połowę zakrawała na obłęd.Jednak jak popatrzymy z perspektywy czasu, to już mało kto pamięta, że z 4 meczów na wiosnę 3 kończyliśmy w "10". W Lubinie byliśmy zdecydowanie lepsi i pogrążyły nas tylko i wyłącznie indywidualne błędy a akurat w meczu z Koroną czkawką odbił nam się pucharowy dwumecz. Teraz jak się okazuje Zagłębie i Korona są najlepiej grającymi drużynami na wiosnę. Jak dla mnie dużo większym błędem było zastąpienie Moskala Probierzem niż Maaskanta Moskalem. Natomiast wszechobecne teksty, wywiady dotyczące problemów klubu są jak dla mnie pokrętnym przyznaniem się do tego właśnie błędu. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Tylko że jeśli za Moskala Wisła "coś" grała to jest to tylko zasługa Maskanta a to że teraz nie gra (przepraszam wczoraj zagrali dobrze) za Probierza to jest zasługa Moskala!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
A na początku była Wisła Smudy ...w wakacje historia zatoczy krąg i zepnie klamrą okres Wisły SSA. On zaświecił to i on zgasi swiatło ostatni.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Co ma Moskal do tego, że Probierz co mecz wystawia inny skład ? Znając życie to wczorajszy mecz zbojkotowałeś, także skończ .......ić |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|