|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czy Ty jesteś normalny inaczej? Co Małecki pokazał dzisiaj? 3 razy piłkę dotknął?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Daruj sobie gówniarzu takie teksty,Małecki zrobił przez te parę minut więcej niż jego koledzy z pomocy przez cały mecz,nie wiem jak Kirm może grać w 1 składzie takiego klubu
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
- nic nie zrobił. Tyle go było widać co i resztę - jedna z koszulek czerwonych. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spokojnie nie jestem jakimś fanatykiem Małego,to moja subiektywna opinia,jak ci się nie podoba to zachowaj dla siebie
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Sam daruj sobie takie głodne kawałki nie ja tutaj jestem prowokatorem. btw. tym gówniarzem to mnie skomplementowałeś aż się uśmiechnąłem choć samopoczucie mam beznadziejne, bo Ruch pokazał gdzie jesteśmy obecnie. |
|
|
|
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
PS. Pomyślałem sobie, że fajny był by powrót Zieńczuka do Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Każdy chce coś zrobić... ale czy coś zrobił się liczy. A w porównaniu z Pareiką nie zrobił nic więc wymienianie go z w parze z najlepszym zawodnikiem jest najdelikatniej mówiąc nadużyciem. Wiadomo, że nie grał miesiąc a nawet porządnie nie trenował więc niech Jego wyznawcy wezmą na luz i nie robią mu w koło pióra takimi tekstami.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie dogadamy się więc nie będę twoich postów komentował,tak widziałem dokładnie mecz wszedł Małecki i biegał ile sił. Też mam zepsuty humor przez Wisłę(przez tych kilku grajków uważających się za jej graczy) więc sorry ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|