The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
BigLeb
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2012, 18:01
TymonPRO napisał(a):Wyświetl post
Junior Diaz man of the match,wypierdalaj oficjalnie
Każdy jego mecz to porażka

Wstyd i hańba,to nie jest Wisła Kraków to jest pseudo twór

PS:Brawo dla Pareiki i Małego za ambicję

BRAWO ZA TAKTYKĘ DLA TRENERA
Czy Ty jesteś normalny inaczej? Co Małecki pokazał dzisiaj? 3 razy piłkę dotknął?
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 25.03.2012, 18:03
BigLeb napisał(a):Wyświetl post
Czy Ty jesteś normalny inaczej? Co Małecki pokazał dzisiaj? 3 razy piłkę dotknął?
Daruj sobie gówniarzu takie teksty,Małecki zrobił przez te parę minut więcej niż jego koledzy z pomocy przez cały mecz,nie wiem jak Kirm może grać w 1 składzie takiego klubu
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 25.03.2012, 18:09
Daruj sobie gówniarzu takie teksty,Małecki zrobił przez te parę minut więcej niż jego koledzy z pomocy przez cały mecz,nie wiem jak Kirm może grać w 1 składzie takiego klubu
Hehe, wygląda, że dla niektórych jakby koszulkę Małeckiego zawiesić na bramce to już zasługi Patryczka rosną - nic nie zrobił. Tyle go było widać co i resztę - jedna z koszulek czerwonych.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 25.03.2012, 18:11
jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
Hehe, wygląda, że dla niektórych jakby koszulkę Małeckiego zawiesić na bramce to już zasługi Patryczka rosną - nic nie zrobił. Tyle go było widać co i resztę - jedna z koszulek czerwonych.
Spokojnie nie jestem jakimś fanatykiem Małego,to moja subiektywna opinia,jak ci się nie podoba to zachowaj dla siebie
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
BigLeb
Senior Member

Stary 25.03.2012, 18:25
To, że wymieniłeś jednym tchem Pareikę i Małeckiego jako godnych pochwały świadczy o twojej hipokryzji. Chwalisz za ambicję Małeckiego? A Wilk, Bunoza, Diaz nie zostawili na boisku serducha? Brakło umiejętności ale Małecki też nie pokazał nawet ułamka tych mizernych, które ma.

Sam daruj sobie takie głodne kawałki nie ja tutaj jestem prowokatorem.

btw. tym gówniarzem to mnie skomplementowałeś aż się uśmiechnąłem choć samopoczucie mam beznadziejne, bo Ruch pokazał gdzie jesteśmy obecnie.
Odpowiedz cytując
Zohan
Member

Od: 02.2012

Stary 25.03.2012, 18:29
To, że wymieniłeś jednym tchem Pareikę i Małeckiego jako godnych pochwały świadczy o twojej hipokryzji. Chwalisz za ambicję Małeckiego? A Wilk, Bunoza, Diaz nie zostawili na boisku serducha? Brakło umiejętności ale Małecki też nie pokazał nawet ułamka tych mizernych, które ma.

btw. tym gówniarzem to mnie skomplementowałeś aż się uśmiechnąłem choć samopoczucie mam beznadziejne, bo Ruch pokazał gdzie jesteśmy obecnie.
A właśnie Małecki chciał coś zrobić, ale z nim teraz jak po kontuzji, weź nie graj w piłkę przez ponad miesiąc. Wilk może i walczył, to fakt, Bunoza też, ale Diazowi zbyt bardzo się nie chciało...

PS. Pomyślałem sobie, że fajny był by powrót Zieńczuka do Wisły.
Odpowiedz cytując
BigLeb
Senior Member

Stary 25.03.2012, 19:06
Zohan napisał(a):Wyświetl post
A właśnie Małecki chciał coś zrobić, ale z nim teraz jak po kontuzji, weź nie graj w piłkę przez ponad miesiąc. Wilk może i walczył, to fakt, Bunoza też, ale Diazowi zbyt bardzo się nie chciało...

PS. Pomyślałem sobie, że fajny był by powrót Zieńczuka do Wisły.
Każdy chce coś zrobić... ale czy coś zrobił się liczy. A w porównaniu z Pareiką nie zrobił nic więc wymienianie go z w parze z najlepszym zawodnikiem jest najdelikatniej mówiąc nadużyciem. Wiadomo, że nie grał miesiąc a nawet porządnie nie trenował więc niech Jego wyznawcy wezmą na luz i nie robią mu w koło pióra takimi tekstami.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 25.03.2012, 18:29

Nie dogadamy się więc nie będę twoich postów komentował,tak widziałem dokładnie mecz wszedł Małecki i biegał ile sił.

Też mam zepsuty humor przez Wisłę(przez tych kilku grajków uważających się za jej graczy) więc sorry
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów