|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ruch prowadzi i nie broni wyniku tylko walczy o drugiego gola... to mi się podoba. Wisła zupełnie bezbarwnie... przechodzą obok meczu.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Niech ten sezon się skończy... żal na to patrzeć.
![]()
" Bo najważniejsze chęć istnienia, spokojne dni i spełnione marzenia..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Wy nic nie rozumiecie... Cytując klasyka, to jest zasłona dymana.
Po prostu Probierz wpadł na genialny pomysł uśpienia czujności Ruchu przed ewentualnymi meczami w PP. Niemożliwym jest przecież abyśmy byli aż tak słabi. Przecież ledwie kilka minut dzieliło Nas od LM... ![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
![]() |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Skonczmy pieprzyc wkoncu.
Ewidentna przegrana z zespolem duzo lepszym. Ewidentny karny. Ewidentna czerwona kartka. Ewidentnie nie zrobilismy sztycha w tym meczu. Ewidentnie przestanmy pieprzyc o tym PP bo tam tez chu... mozemy zrobic z ta druzyna ... Poprostu upadek,mamy najgorszy zespol od 16 lat i skonczmy zyc jakimis chorymi zludzeniami. Dowidzenia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Jakby nie Sergei skończyłoby się piątką...
Brawo Probierz, brawo Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ileż chorzowianie mają serca dla nas
![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
bilans po tym meczu powinien byc: 0:4 w golach i 0:3 w czerwonych kartkach.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
To sedziowanie to jest kpina - polowe arbitrow powinno sie powiesic na szubienicy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Junior Diaz man of the match,wypierdalaj oficjalnie
Każdy jego mecz to porażka Wstyd i hańba,to nie jest Wisła Kraków to jest pseudo twór PS:Brawo dla Pareiki i Małego za ambicję BRAWO ZA TAKTYKĘ DLA TRENERA
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 25.03.2012 o godz. 17:53.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
najwiekszym błedem było zwolnienie Maaskanta
teraz grają jeszcze gorzej niż grali za Maaskanta. może i grali słabo ale zdażały sie jakieś w miare przyzwoite mecze i jeszcze cos wygrywali a teraz samo dno. przykro patrzeć |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
To było dwóch trenerów temu.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Juz nie przesadzajcie, ja tam dziś walkę i zaangażowanie widzę. Zwyczajnie Ruch jest ewidentnie na fali, w dodatku na pewno nie pomógł nam sędzia . Reasumując - porażkę można było wkalkulować, sporo ekip tam przegrało.
Mistrzostwo przegraliśmy u siebie - za Maaskanta i Moskala zwłaszcza, przegrywając z tuzami typu Podbeskidzie. Trzy punkty w tych meczach dałyby nam teraz pierwsze miejsce w tabeli, prosta matematyka... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Małecki miał w 100% racje. To nie jest drużyna a skupisko ludzi. Większości nie zależy na wyniku, nie chce się biegać, tylko czekają na wypłatę.
W tym meczu idealnie było widać komu zależy na grze w Wiśle. Pareiko (gdyby nie on byłoby 6-0), aż żal mi go było patrząc z kim ma grać w obronie. Małecki i Garguła po wejściu biegali, chcieli, ale nic z tego. Wilk jak zawsze walczył i to tyle. To jest straszne, Diaz i Genkov też niby chcieli, ale to nie to. Teraz poświęcę kilka słów dla Kirma. Od kilkunastu meczów jak Boga kocham on się kopromituje, mało tego kompromituje Wisłę. Dzisiejsze zwody\wrzutki obnażyły go w 100%. Na jego miejscy zrzekł bym się pensji za ostatnie 3 miesiące. Podobnie zresztą powinna postąpić cała kadra. Za co oni biorą tyle pieniędzy za co? Małecki wszedł i raz dośrodkował, Kirm dośrodkowywał chyba z 5 razy i ani razu piłka nie podniosła się nad ziemię. Kadrę mamy śmiesznie słabą. Sezon powinni dograć młodzieżowcy. O kurde, sory, my nie mamy młodzieżowców... mój błąd. Ciekaw jestem co się stanie po sezonie, bo tak być nie może. Mam wrażenie, że dobrali byśmy 8 zawodników z 3 ligi i zagrali by lepiej niż nasi "najemnicy" dzisiaj. Mecz wyglądał jak Ruch Chorzów - Pareiko. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Parejko najlepszym zawodnikiem meczu.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
trzeba tą przygłupawą przyśpiewkę zmienić na "przykro nam jest patrzeć, kiedy Wisła gra! z taką grą Wisełka, szybko sięgnie dna!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Gra z Wisłą w chwili obecnej to darmowe punkty. Gdyby nie oni zresztą, miałem dziś 120€ za kupon...
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
ja pierdo.e...ci sedziowie sa po.ebani...zal patrzec na ich sedziowanie :/ kartki i karny z h.ja wyciagniete......pzpn pzpn jeb.c jeb.c pzpn!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Jestesmy bardzo slabym zespolem w bardzo slabej lidze i niech to moze dotzre do ciebie ze na chwile obecna zespol pokroju Ruchu Chorzów jest zespolem od Nas duzo lepszym. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
O właśnie i ta łamga,kupił sobie buty jak C.Ronaldo,pewnie myśli że ma taki sam drybling bo co chwila by się kiwał PS: Graliśmy katastrofalnie ale jeszcze jedno Sędzia chu. ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Pareiko uchronil nas przed blamazem.
ale znajac zycie to Bednarz nie dogada sie z Pareiko w sprawie przedluzenia kontraktu i bedzie dupa Gargula biegal? no ....a mac, on byl nie widoczny ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
W tym meczu widziałem trzy dna.Pierwsze dno to gra naszej Wisełki,drugie dno to sędziowanie a trzecie dno to komentatorzy w C+!!!
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Odkąd przyszedł Probierz spadło nam posiadanie pilki w meczu. Teraz cudem utrzymujemy sie 40-45%.
To ma przelozenie na stwarzane sytuacje. Wisla gra tak jak grala Jagiellonia czy ŁKS. Czyli chujowo. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Żenada, rozgonić tą zbieraninę czym prędzej.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
nie wiem skąd u niektórych optymizm przed tym meczem i przed PP, że niby dzięki niemu uda nam się wejść do LE.
Fakty: - MAMY 22 STRZELONE GOLE - mniej od nas mają tylko 4 drużyny craxa, LKS, lechia i widzew - niezle towarzystwo- mamy najgorszych graczy ever, - w składzie gra zazwyczaj jeden Polak, - na ratowanie wyniku wchodzi małecki Wisła z czasów I smudy lub kasperczaka pojechalaby z obecna Wisłą 6:0 do przerwy |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Zbieramy plony beznadziejnej, oszczędnościowo - dziadowskiej polityki właściciela. Nie można wiecznie sprzedawac najlepszych piłkarzy, sprowadzać byle kogo w to miejsce i liczyć na dobrą grę i wyniki na tym samym poziomie.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Dobrze, że Maaskant trochę uciułał punkcików bo by były problemy.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|