|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 03.2012
Offline |
|
|
we wtorek przyjezdzacie do Poznania? jaką liczbą
? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
w 3tys plus 1tys Śląska
![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
pytam poważnie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
jak to jest, że mówicie że nie było słychać amikowców, a ja w przekazie słyszałem ich praktycznie cały czas?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
mikrofon mógł być ustawiony bardzo blisko sektora gości. tu wyciszą tam dadzą głośniej - ot cała filozofia telewizji i ich przekazu... w telewizji rzeczywiscie mozna było odniesc wrażenie, że amice było słychać, ale na stadionie nie zdołali się nawet przebić
tak się bawią ludzie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Angelo Hugues i Majdan słabsi od Pareiki. Jop słabszy tak od Chavez jak i od Jaliensa. Strąg też słabszy od Wilka. A sam Mirek Szymkowiak stwierdził że Melikson jest od niego lepszy i tu bym ...troszkę polemizował, bo to zawodnicy po prostu o innej roli na boisku, innej charakterystyce. Szymek lepszy w odbiorze piłki, Maor szybszy i lepszy technicznie. Myślę że dla Maora w formie miejsce by sie w tamtej ekipie znalazło. Pareiko, Jaliens lub Chavez zamiast Jopa, oraz Wilk z Maorem i chyba tyle. Czyli nieźle bo 4 piłkarzy. Problem w tym że u nas nie ma Kalu Uche, Kosowskiego, Kuźba też grał nieźle a nade wszystko Żurawski robił różnicę. Duet Kosa i Żuraw , ech takich dwóch by sie nam przydało. Bo u nas za przeproszeniem Kirm z Paljiciem. Co do lat tłustych i chudych to jest to klasyczny strzał kulą w płot. Bo dobrych lat mamy więcej niż 7, samych tytułów już 8 (!) , a sama metafora też nie trafna bo przyszłości to akurat nikt tu nie zna. Ot wystarczy że będą dobre transfery, lepsza ekipa, lepszy trener, lub aktualny nas zaskoczy lepszym warsztatem pracy niż sugerują jego krytycy i przy szczęściu (co go nam 2 razy brakło) może być po kolejnym sezonie kolejne MP i np. awans do LM, może tak być, pewnie że może, bo przyszłości nikt tu przecież nie zna i ...dobrze.
Ostatnio edytowane przez milosz : 12.03.2012 o godz. 00:22.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Data rejestracji powinna udzielić Ci wyczerpującej odpowiedzi.
![]() Albo oglądał w telewizji, albo wpadł tu trochę się ponapinać. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Witam. Jestem w USA, więc przekaz był internetowy. Jestem smarkaczem 40-kilkuletnim. Napinam się często, ale w robocie. A w PRZEKAZIE (wyraźniej już nie potrafię napisać) było słychać ich cały czas. Dla zainteresowanych, używam polskiej czcionki, bo mam swojego lapka. Co do meczu - myślę, że jeśli zagramy jak ostatnio, to puchar mamy w plecy.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|