The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2012, 22:47
Wisła zagrała kolejny fatalny mecz w tym sezonie. Na szczęście przeciwnikiem był jeden z dwóch najgorszych zespołów w lidze (na tą chwilę niestety Lechię trzeba tak nazwać). Aż zęby bolały, jak to się oglądało. Normalnie masakra. Zero pomysłu na grę, sporo szczęścia - karnego nie było, pierwszy gol padł po niepotrzebnej interwencji Pawłowskiego i tak to ułatwiono Wiśle strzelenie bramek, bo byłby z tym jak zawsze spory kłopot. Żal co się stało z Wisłą w ostatnich kilku latach. Zamiast być coraz lepszą drużyną, Wisła jest zdecydowanie słabsza niż była kilka lat temu. Po prostu, z tej mąki chleba nie będzie. Oczywiście różni fachowcy (np.: z kolorowym nickiem) z tego forum mogą twierdzić, że Genkow, Kirm, czy Nunez, itp. to świetni zawodnicy, a Wisła na nich zarobi miliony euro, ale ja w przeciwieństwie do nich myślę, że tak słabi piłkarze nie mogą być częścią Naszego Klubu. Rzeczywiste argumenty są po mojej stronie, a opowiadanie bajek nadaje się do innego miejsca.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów