|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego? | |||
| Tak |
|
98 | 28,00% |
| Nie |
|
98 | 28,00% |
| Tu nawet Mourinho nie pomoże... |
|
154 | 44,00% |
| Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
W zasadzie na temat MP to ja mam do powiedzenia tylko tyle:
Jak to się uda to będzie dalece na wyrost i nie będzie to rzecz, która popchnie klub do przodu tylko spowoduje eskalację żądań finansowych ze strony aktualnych graczy, który karki już spuchły od wieszania na nich psów. Jak masz wóz gnoju to jak zmieniasz woźnicę, to skład gnoju się nie zmienia - mało lotne porównanie ![]() Ja nie mam żadnych nadziei związanych ani z tym trenerem ani z tym składem. Ani w tym ani w przyszłym roku. Zaczyna mnie irytować podejście, że efekt nowej miotły jest tak istotnym czynnikiem w polskiej lidze. Piłkarze na tym już grają, bo wiedzą, że prędzej zmienią trenera niż oni pójdą do rezerw. Jakby trener miał 3 lata to można wtedy mówić o jakiejś odpowiedzialności. A tu? Było mi dane to i to, tego nie mogłem zrobić, więc jak nie mam wyników to się odwalcie. I tak wskakują na karuzelę te same nazwiska od lat. I przyswójcie to sobie - poziomem sportowym nie zasłużyliśmy na awans na wiosnę LE!!!!!!!! Zaraz ktoś powie, że Grecja została ME, a Korea Południowa doszła do 1/4 na MŚ, ale czy oni naprawdę byli tyle warci? Co z tego pozostało? To jest klub i on musi mieć jakiś fundament - i napewno nie są nim chimeryczne zachowania Cupiała - i odwiecznie wypowiadana jak mantra kwestia MP i LM. Jestem za tym aby Cupiał sprzedał Wisłę, bo Probierz jest kolejnym wierzchowcem w stajni Cupiała na którego grzbiecie Franz wjedzie na Reymonta w lipcu, a że kasa nie śmierdzi i z trenerów wielu Wisłę już miało więc Probierz (podobno sam się prosił o tą funkcję) też chciał pochlipać ze złotego koryta. Nie ważne że pół roku nie całe - ważne że co miesiąc będzie się zgadzać i żona futro dostanie. Ja w takie roszady nie wierzę, bo świeżej krwi w tym nie ma. ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|