The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego?
Tak 98 28,00%
Nie 98 28,00%
Tu nawet Mourinho nie pomoże... 154 44,00%
Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2012, 18:45
gosc2332 napisał(a):Wyświetl post
No właśnie, kim jest ten Probierz ? nie znam gościa, nigdy o takim nie słyszałem
A kim jest Moskal ? Nie pisz mi ze legenda klubu itp itd bo to nie znaczy ze jest dobrym trenerem a w tym temacie chodzi o trenera a nie o to jak sie pozbyli "legendy z klubu" Moskal wiedzial na co sie pisze a to ze Wy nie wiecie jak sie z nim pozegnano to juz Wasz problem
Powód: Probierz :D
Ostatnio edytowane przez OpEnTaNy : 01.03.2012 o godz. 18:54.
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

Odpowiedz cytując
gosc2332
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 01.03.2012, 18:46
OpEnTaNy napisał(a):Wyświetl post
A kim jest Moskal ? Nie pisz mi ze legenda klubu itp itd bo to nie znaczy ze jest dobrym trenerem a w tym temacie chodzi o trenera a nie o to jak sie pozbyli "legendy z klubu" Moskal wiedzial na co sie pisze a to ze Wy nie wiecie jak sie z nim pozegnano to juz Wasz problem
Hehehe, a Ty znasz osobę o nazwisku Probież ?
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 01.03.2012, 18:55
Probierz jest czlowiekiem impulsywnym i bardzo pewnym siebie czym sie rozni zapewne od Moskala. Nie owija tez w bawełne jak złotousty Maaskant ,więc być może pod tym kątem jest właściwym człowiekiem na właściwym miejscu i bedzie potrafil zmobilizować rozkapryszone gwiazdki . Z drugiej strony cieniem się kładzie występ jego Jagiellonii i odpadniecie z Irtyszem Pavlodar (czyli cos w stylu Levadii Tallin)
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 01.03.2012, 19:21
Z Moskalem wiązałem nadzieję na krakowską piłkę. Fajnie to miejscami wyglądało. Teraz pewnie będzie brzydsza, ale bardziej zorganizowana w defensywie gra. Pozytywna wiadomość jest taka, że latem nie przyjdzie do nas Smuda oraz że Probierz zrobi porządek w szatni. Szkoda mi Kazika, wiele sobie obiecywałem po nim. Liczyłem, że popracuje dłużej i drużyna będzie ładnie i skutecznie grać. Niestety po raz kolejny to piłkarze zwalniają trenera, a nie trener piłkarzy. Jeżeli chodzi o nasz rodzimy rynek to chyba najlepsza możliwa decyzja.

Czytam, że na treningu pojawiło się kilku piłkarzy z MESA. Fajnie jakby Probierz się im przyjrzał. Szczególnie jeżeli chodzi o pozycję lewego obrońcy, defensywnego pomocnika i skrzydłowego.
Ostatnio edytowane przez kacpaw91 : 01.03.2012 o godz. 19:24.
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 01.03.2012, 19:27
Dobra. Może inaczej. Czy któremuś z naszych dawnych dyrektorów sportowych przyszło budować drużynę od nowa? Wisła sprzedała piłkarzy za 8 mln euro, na sprowadzenie kilkunastu zawodników wydała 25% tej sumy. Mimo wszystko dokonaliśmy kilku ciekawych inwestycji. Stan miał znacznie większą skuteczność od swoich poprzedników. Miał też znacznie trudniej. Może miał ściągać zawodników z własnej kieszeni?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów