The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego?
Tak 98 28,00%
Nie 98 28,00%
Tu nawet Mourinho nie pomoże... 154 44,00%
Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.10.2012, 19:57
Jako trener nic nie mógł zdziałac, ale jako człowiek urósł w moich oczach. Ma chociaż honor i nie trzyma się stołka.

Chociaż nie znamy zapisów kontraktowych, może mogli go wywalić bez odszkodowania i dlatego...
..
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 01.10.2012, 20:01
tofik napisał(a):Wyświetl post
Jako trener nic nie mógł zdziałac, ale jako człowiek urósł w moich oczach. Ma chociaż honor i nie trzyma się stołka...
Też tak uważam. Chociaż tyle...
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 01.10.2012, 21:08
No cóż, waść wreszcie skończył...

Mam nadzieję, że Cupiał w końcu podejmie rozsądną decyzję personalną.

Niepokoi mnie jedna rzecz. Posłuchajcie sobie ostatnie 30-40 sekund z czwartej części Magazynu Ekstraklasy http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/12...ajto_moze.html. Zieliński potwierdził, że lada chwila będzie pracował w Ekstraklasie?! Przecież z kolegą Bednarzem bez problemu się dogadają... A może jako asystenta Franza, jak w kadrze

Po cichu liczę, że od nastu lat zwycięży wreszcie rozsądna opcja z zachodniej Europy.
Ostatnio edytowane przez ziz99 : 01.10.2012 o godz. 21:12.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 01.10.2012, 21:12
ziz99 napisał(a):Wyświetl post
No cóż, waść wreszcie skończył...

Mam nadzieję, że Cupiał wreszcie podejmie rozsądną decyzję personalną.

Niepokoi mnie jedna rzecz. Posłuchajcie sobie ostatnie 30-40 sekund z czwartej części Magazynu Ekstraklasy http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/12...ajto_moze.html. Zieliński potwierdził, że lada chwili będzie pracował w Ekstraklasie?! Przecież z kolegą bednarzem bez problemu się dogadają... A może jako asystenta Franza, jak w kadrze

Po cichu liczę, że od nastu lat zwycięży wreszcie rozsądna opcja z zachodniej Europy.
Rozsądna opcja - dobre Szykuj się na Franka, albo coś w tym stylu.

PS Guardiola jest chyba do wzięcia.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 01.10.2012, 19:58
Jeszcze jeden (Lysy)!
Jeszcze jeden !
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 01.10.2012, 20:30
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze jeden (Lysy)!
Jeszcze jeden !

Ten akurat to człowiek bez jaj, włosów i twarzy. To zacietrzewiony potaniacz Wisły, który z niemocy postanowił nieplacić wybranych piłkarzy, aby dopiąść swojego i ich usunąć z Wisły zimą ponownie. Człowiek, który Wisłę, gdyby mu pozwolono, to bez zmrużenia oka posłałby do piekła. A Cupiał mu pozwała. To człowiek demolka. To czlowiek Cupiała, który sprowadził Cupiała, do poziomu dna i spadku ligowego. To persona non grata w Wiśle i Krakowie. Bednarz powinien mieć zakaz zbliżania się do Wisły na odległość 100 km. A Cupiał mu nadal pozwala na wszystko i prawdopodobnie padnie bankrutem z połączenia potaniania z oszczędzaniem poza granicami jakiejkolwiek biznesowej logiki. Smuda już nie uczyni cuda. Właśnie kolejna rewolucja, zjadła swoje dzieci. Na początek Probierz. Potem Bednarz a na koniec Cupiał, o ile Cupiał się nie opamięta i nie zawróci na mistrzowską drogę, finansowego także " być albo nie być" Wisły. Probierz chociaż ma honor a Bednarz nie ma nawet wstydu, ale ma za to poparcie nie tylko Cupiała, ale i jednej z trybun. "Teraz Polska" gra "jeszcze Polska nie zginęla" tylko, że Wisła ta, jakaś taka znowu niezagraniczna, taka z bajki o kibicach drugoligowych, z marzeń o skansenie postkomunistycznym w młodym wydaniu po polsku, gdzie walka o byt ligowy, to sens i tęsknota, pokrzywdzonych przez Cupiała Mistrzostwami Polski.

Ps. Basałaj spie...j, Bednarz wracaj . "Brawo,brawo, brawo" kibice. Tylko jakoś nikomu normalnemu nie jest do śmiechu.
Ostatnio edytowane przez kot : 01.10.2012 o godz. 21:02.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
Kowalski
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 01.10.2012, 19:59
Jakie jaja? Dowiedział się, ze leci i uprzedził zwolnienie! Tyle z jego honoru....
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.10.2012, 20:00
To zły znak niestety. Zaręczam Was, że gdyby wszystko było okej wewnątrz drużyny, nie byłoby problemów finansowych, konfliktów, a jedynie zwykły piłkarski regres, to Probierz by tak szybko nie odpuścił.
Albo widzi, że nic tu nie może zrobić, bo drużyna jest w totalnej rozsypce i nie chce sam już ciągnąć tego w dół, albo ma konflikt z drużyną i dla dobra klubu postanowił odejść albo widzi, że problemy od niego niezależne (finanse) uniemożliwią mu i tak zrobienie czegokolwiek z ta druzyna.

Innymi słowy jak taki wojownik jak Probierz sie poddaje to dobrze to nie wyglada.
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 01.10.2012, 20:03
No i zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie. Dla mnie, teraz sytuacja jest jeszcze gorsza. I kto ma teraz niby trenować? Piłkarzyki po raz kolejny górą. GÓWNO HAŃBI NASZ HERB!!! Franek witamy. Jak ten wariat przyjdzie to ja pie***** temu tworowi nie kibicuje.
Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 01.10.2012, 20:06
Szacun za dycyzje trenerze Probierz.

Ps. Chyba pierwszy trener którego nie zwolnił Cupiał...

WislaOnly napisał(a):Wyświetl post
No i zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie. Dla mnie, teraz sytuacja jest jeszcze gorsza. I kto ma teraz niby trenować? Piłkarzyki po raz kolejny górą. GÓWNO HAŃBI NASZ HERB!!! Franek witamy. Jak ten wariat przyjdzie to ja pie***** temu tworowi nie kibicuje.
Wez chłopie zamilcz i zmien swoją nazwę użytkownika !!!
Ostatnio edytowane przez Dariook : 01.10.2012 o godz. 20:14.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Stary 01.10.2012, 20:19
Dariook napisał(a):Wyświetl post

Wez chłopie zamilcz i zmien swoją nazwę użytkownika !!!
Czy ja napisałem, że Wiśle nie kibicuje? Nie! Z kontekstu wynika że nie będę kibicował tym pseudo kopaczom i Dyzmie. Czytaj ze zrozumieniem.

Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 01.10.2012, 20:21
WislaOnly napisał(a):Wyświetl post
Czy ja napisałem, że Wiśle nie kibicuje? Nie! Z kontekstu wynika że nie będę kibicował tym pseudo kopaczom i Dyzmie. Czytaj ze zrozumieniem.
O.K

Twój wybór.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
orm
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.10.2012, 20:07
Skąd to przekonanie że Probierz to wojownik? To raczej człowiek dymisja w Jadze podawał się do dymisji ze 3 razy, z Arisu odszedł po paru meczach. W każdym razie zostawił drużynę przed bardzo trudnym meczem, zamiast wziąć odpowiedzialność za swoje błędy.
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 01.10.2012, 20:17
Powiem tylko tyle: " Z PUSTEGO W PRÓŻNE TO I SALOMON NIE NALEJE" (bardzo chciałym się mylić w swojej ocenie aktualnej sytuacji (kadrowej) Wisły)
Powód: kadrowej
Ostatnio edytowane przez Barti : 01.10.2012 o godz. 20:22.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 01.10.2012, 20:19
I teraz czekamy na więcej - przez więcej rozumiem Smudę...
Na rozsądek bym nie liczył. Marzącym o lepszym trenerze polecam zimną kąpiel czy coś w tym stylu.
Probierzowi trzeba oddać, że przynajmniej ma jaja.
Odpowiedz cytując
cancer
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 01.10.2012, 20:20
A już się cieszyłem, że Garguła wyleciał z drużyny... A w meczu z Legią "nowy" trener wystawi chłopa w podstawie i znów mi będzie krew truł :/

Czemu nie dać zagrać Miśkiewiczowi (niekoniecznie w meczu z Legią), Lepiarzowi, czy Chrapkowi w podstawie? Chrapek jako chyba jedyny (!) nasz pomocnik środkowy ma drugą nogę do grania...

P.S. Co się dzieje z Burasem? Myślałem, że sobie chłopak coś zagra...
Odpowiedz cytując
Zohan
Member

Od: 02.2012

Żegnaj Probierzu, powodzenia w innym klubie.
Odpowiedz cytując
bomba
Member

Szacunek Michał za dzisiejszą deklarację. Zawsze Cię ceniłem jako trenera i widzę że się nie pomyliłem. Niewielu by potrafiło z własnej woli zrezygnować z dobrze płatnej pracy dla dobra klubu.
Odpowiedz cytując
cancer
Senior Member

Stary 01.10.2012, 20:27
bomba napisał(a):Wyświetl post
Szacunek Michał za dzisiejszą deklarację. Zawsze Cię ceniłem jako trenera i widzę że się nie pomyliłem. Niewielu by potrafiło z własnej woli zrezygnować z dobrze płatnej pracy dla dobra klubu.
100% się z Tobą zgadzam!
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 01.10.2012, 20:53
Jesli juz zaczynamy żebrać to jest w klubie tani pracownik, trener(?) który zrobił wynik bez pieniędzy i z miernotami. Adam Musiał się nazywa i niech jakaś niedojda spróbuje mu się postawić.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 01.10.2012, 22:44
Media podawały, że promotorem powrotu Bednarza do Wisły był Rogala. Działo się to wtedy, gdy Cupiał przepraszał Piechniczka, że zatrudnił w Wiśle Basałaja z Holendrami, którzy ośmielili się bronić przed bezwstydnymi pomówieniami. Z obiecanego mistrzostwa za 1/4 ceny Holendrów, wyszedł Cupiałowi Jacek z Michałem w strefie spadkowej. Usunięto z Wisły Basałaja, wszystkich dosłownie, Moskala i nawet trenerów od przygotowania fizycznego, a nie tylko od przyszłej bazy szkoleniowo-treningowej ( całe szczęście, że pozostawiono faceta od murawy, który chyba podpatrzył co trzeba podczas częstych wizyt pracowników Wisły w Holandii) . Jacek demolka ma więc jeszcze co niszczyć w Wiśle. Pytanie czy mu na to pozwolimy Bo problem nie w samym Bednarzu leży, lecz w Cupiale, który jesli nadal pozostawi Jacka w Wiśle, to ten dokończy demolkę na amen. Pozwalnia wszystko co ma sens i zatrudni tanią silę roboczą, ktora przerobi 100mil zł długu na kolejne 10 dodatkowych co roku. Dlatego tak ważne jest wybicie z głowy Cupiałowi, dalsze używanie Jacka handymana, który potanianiem Wisły polskiej, już sprowadził ją na koniec tabeli, bez szans na redukcje długu, tak teraz, jak i tym bardziej w przyszłości. Obiecanki Rogali i Bednarza okazały się porażką ery Cupiała w Wiśle, więc powinniśmy mu to uzmysłowić, że Bednarz musi odpowiadać za swoje czyny, tak jak i Probierz, lub bardziej nawet, bo obojętnie kto nie będzie trenerem, to nie da rady łatać szkody za Jackiem polującym na wszystko co sensowne w Wiśle. Usunięcie Bednarza z Wisły, to obowiązek kibicowski i właścicielski.
Ostatnio edytowane przez kot : 01.10.2012 o godz. 22:55.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Stary 01.10.2012, 20:25
Nowaka mogli by wziąć. Ale on widząc ten bajzel to podziękuje.

Odpowiedz cytując
Franeklowcabramek
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 01.10.2012, 20:31
a ja zacytuję klasyka, który na portalu Weszło wypowiedział się o sytuacji Wisły dwa tygodnie temu "Jak burdel nie przynosi zysków to trzeba zmienić ....y a nie alfonsa"
Teraz będzie jeszcze gorzej, Probierz i Hajto to jedyni trenerzy z jajami w polskiej lidze, ale co z tego jeśli piłkarze często grają przeciwko nim. Pewnie Michaś za ciężkie treningi im robił a im się po prostu nie chciało i chcieli się go pozbyć. Ten strzał Podgórskiego to śmiech na sali a Pareiko tego nie wybronił widać specjalnie.
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Stary 01.10.2012, 20:38
Dymisja ma to do siebie że można ją przyjąć lub nie.Jak na razie jeszcze nikt jej nie przyjął oprócz mediów.na 4dni przed Legią Wisła by strzeliła sobie samobója zwłaszcza że na szybko trzeba by było zmieniać i podjąć decyzje która jest trudna bo C sam namaścił Probierza i mało prawdopodobne by C który jest zajęty wojażami w ciągu 2dni podjął decyzje co do Probierza.Na obrone Probierza w tym sezonie przemawiają m.in stawianie na młodych mecze w PP w którym Wisła dalej się liczy jak i to że to początek sezonu a nie koniec sezonu .Zresztą Wisła ma cały czas szanse na odrobienie strat i miejsce na podium pod warunkiem że teraz nie będzie zmiany trenera co było by największym błędem ii że Probierz dogra z Wisłą do końca sezonu .Kontrakt Probierza obowiązuje do końca tego sezonu więc jaki jest sens zwalniać trenera i płacić odprawę teraz skoro po sezonie wraz z końce kontraktu można pożegnać Probierza dziękując za prace z Wisłą.Aczkolwiek jeśli ktoś ma teraz podać się do dymisji to raczej Legionista a nie Probierz.Warto mieć nadzieje że C odrzuci dymisje da Probierzowi szanse do końca sezonu i że w najbliższych dniach C razem z Wisłą pod wodzą Probierza pożegnają Legioniste któremu w porównaniu do Probierza brak jaj i honoru żeby wstydu Wiśle oszczędzić
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 01.10.2012 o godz. 20:44.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 01.10.2012, 20:41
JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
Dymisja ma to do siebie że można ją przyjąć lub nie.Jak na razie jeszcze nikt jej nie przyjął oprócz mediów.na 4dni przed Legią Wisła by strzeliła sobie samobója zwłaszcza że na szybko trzeba by było zmieniać i podjąć decyzje która jest trudna bo C sam namaścił Probierza i mało prawdopodobne by C który jest zajęty wojażami w ciągu 2dni podjął decyzje co do Probierza.Na obrone Probierza przemawiają m.in stawianie na młodych mecze w PP w którym Wisła dalej się liczy jak i to że to początek sezonu a nie koniec sezonu .Zresztą Wisła ma cały czas szanse na odrobienie strat i miejsce na podium pod warunkiem że teraz nie będzie zmiany trenera co było by największym błędem ii że Probierz dogra z Wisłą do końca sezonu .Kontrakt Probierza obowiązuje do końca tego sezonu więc jaki jest sens zwalniać trenera i płacić odprawę teraz skoro po sezonie wraz z końce kontraktu można pożegnać Probierza dziękując za prace z Wisłą.Aczkolwiek jeśli ktoś ma teraz podać się do dymisji to raczej Legionista a nie Probierz.Warto mieć nadzieje że C odrzuci dymisje da Probierzowi szanse do końca sezonu i że w najbliższych dniach C razem z Wisłą pod wodzą Probierza pożegnają Legioniste
Polać koledze...

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 01.10.2012, 20:41
JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
Dymisja ma to do siebie że można ją przyjąć lub nie.Jak na razie jeszcze nikt jej nie przyjął oprócz mediów.na 4dni przed Legią Wisła by strzeliła sobie samobója zwłaszcza że na szybko trzeba by było zmieniać i podjąć decyzje która jest trudna bo C sam namaścił Probierza i mało prawdopodobne by C który jest zajęty wojażami w ciągu 2dni podjął decyzje co do Probierza.Na obrone Probierza przemawiają m.in stawianie na młodych mecze w PP w którym Wisła dalej się liczy jak i to że to początek sezonu a nie koniec sezonu .Zresztą Wisła ma cały czas szanse na odrobienie strat i miejsce na podium pod warunkiem że teraz nie będzie zmiany trenera co było by największym błędem ii że Probierz dogra z Wisłą do końca sezonu .Kontrakt Probierza obowiązuje do końca tego sezonu więc jaki jest sens zwalniać trenera i płacić odprawę teraz skoro po sezonie wraz z końce kontraktu można pożegnać Probierza dziękując za prace z Wisłą.Aczkolwiek jeśli ktoś ma teraz podać się do dymisji to raczej Legionista a nie Probierz.Warto mieć nadzieje że C odrzuci dymisje da Probierzowi szanse do końca sezonu i że w najbliższych dniach C razem z Wisłą pod wodzą Probierza pożegnają Legioniste
Cupiał to się dowie o dymisji po meczu z L. Boss liczy zyski, nie ma czasu się zajmować szczegółami. Zresztą Probierz jak składa dymisje to kontrakt zostaje rozwiązany, Wisła nie płaci mu nic. To jednak trzeba przyznać Michasiowi, Maaskant nas wyrolował finansowo
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 01.10.2012, 20:52
syryls napisał(a):Wyświetl post
Zresztą Probierz jak składa dymisje to kontrakt zostaje rozwiązany, Wisła nie płaci mu nic. To jednak trzeba przyznać Michasiowi, Maaskant nas wyrolował finansowo
To nie FM.
Dymisja Probierza musi zostać teraz zaakceptowana przez zarząd.
Umowa obowiązuje w obie strony, zarówno trenera jak i klub i jeśli nie ma obopólnej zgody co do rozstania to będzie ona obowiązywać dalej.

Co do Probierza, to chyba tak będzie najlepiej. Ja go uważam za niezłego trenera i inteligentnego faceta. Niestety najwyraźniej nie było mu po drodze z naszymi kopaczami, jego koncepcja gry do nich nie pasowała. Do tego najsłabszy skład od długiego czasu i Wisła grała piach. Zawsze życzyłem mu jak najlepiej, szkoda, że mu nie wyszło - teraz znowu będzie kabaret z poszukiwaniem trenejro.

Co do wcześniejszej rozmowy, ja nigdy nie dopisywałem 3 punktów przed meczem; zwracałem jedynie uwagę, że między wychwalaną pod niebiosa Legią, a krytykowaną za wszystko Wisłą jest tylko parę punktów różnicy w tabeli. Zgadzam się, że Wisła grała słabo i poza pierwszym meczu w każdym kolejnym zawodziła. Jednak dziwi mnie optymizm i euforia niektórych, którzy wskazują na Legię jako niedościgniony wzór, podczas gdy też gra gównianie. Lepiej od nas ale nadal za słabo, by się wybić ponad resztę stawki. No ale tak to już jest, że Legię się wychwala pod niebiosa jak walczy o podium, a Wisłę krytykuje nawet jak zdobywa tytuł

Ciekaw jestem kto teraz? Oby nie Dyzma.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 01.10.2012, 20:40
Jesli to Probierz podał sie do dymisji to odprawy nie będzie
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 01.10.2012, 20:46
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Jesli to Probierz podał sie do dymisji to odprawy nie będzie
To i tak nie ma znaczenia, bo nie mamy nawet na waciki i Probierz na ewentualną odprawę musiałby czekać do usranej smierci. Zreszta kazdy nastepny który przyjdzie będzie się chciał zabezpieczyć albo wysoką odprawą, albo przynajmniej wysokimi zarobkami.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 01.10.2012, 20:44
Tylko desperat przyjdzie trenować taki szrot. Chyba, że za dużą kasę ale Wisła ostatnio jak wiadomo nie płaci. Znam tylko jednego trenera, który jest na tyle zdesperowany: Franek S. Drugie nazwisko to ktoś kogo od dawna nie było... Dariusz Wdowczyk.

syryls napisał(a):Wyświetl post
Cupiał to się dowie o dymisji po meczu z L. Boss liczy zyski, nie ma czasu się zajmować szczegółami. Zresztą Probierz jak składa dymisje to kontrakt zostaje rozwiązany, Wisła nie płaci mu nic. To jednak trzeba przyznać Michasiowi, Maaskant nas wyrolował finansowo
To nie Masskant nas wyrolował tylko piłkarze, którzy skompromitowali się przegrywając z żałosną sportowo Cracovią. W większości ten sam szrot który regularnie od roku kompromituje i roluje na kasę nasz klub. Nie Maaskant, nie Probierz tylko piłkarski szrot biegający po boisku.
Ostatnio edytowane przez thechris : 01.10.2012 o godz. 20:48.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów