The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego?
Tak 98 28,00%
Nie 98 28,00%
Tu nawet Mourinho nie pomoże... 154 44,00%
Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mariutto
Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.03.2012, 13:32
Ja już miałem kupić bilet na mecz z Lechem, ale się zastanawiam bo boję się, że na trybunach będą jaja. Będziemy się kłócić z zarządem, a nie dopingować ukochaną drużynę. Ja chcę dopingować drużynę! Znów będzie rozdarcie na trybunach, dokładnie tak, jak na ostatnim meczu właśnie z Lechem.;/
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 02.03.2012, 13:36
pacynka Basałaj
pacynka Probierz

Małecki wraca
brawo Cupiał i jego mądre decyzje
mądre inaczej
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 02.03.2012, 13:37
Basałaj olewa Moskala, Cupiał olewa Basałaja, Małecki olewa Moskala i Basałaja, Probierz olewa Basałaja, wszyscy olewają kibiców.

Z tego Klubu zrobiono prywatny folwark, który nie ma ani odrobinę klasy i nienaruszalnych zasad. Jeszcze chyba nigdy nie było to tak boleśnie widoczne. Zwyczajnie mi wstyd.
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 02.03.2012, 15:28
Krotochwila napisał(a):Wyświetl post
Basałaj olewa Moskala, Cupiał olewa Basałaja, Małecki olewa Moskala i Basałaja, Probierz olewa Basałaja, wszyscy olewają kibiców.

Z tego Klubu zrobiono prywatny folwark, który nie ma ani odrobinę klasy i nienaruszalnych zasad. Jeszcze chyba nigdy nie było to tak boleśnie widoczne. Zwyczajnie mi wstyd.
Odsunięcie Małeckiego od zespołu to nie była decyzja Moskala! Szanowny pan basałaj najbardziej naciskał, aby odsunąć Patryka od zespołu!

W chuja przygrali z Moskalem...

BASAŁAJ SPIERDALAJ!
WISŁA KRAKÓW - fuTSal

"...każdy żyd to wie, kto rządzi w mieście, TYLKO ABG!"
Odpowiedz cytując
Krotochwila
Senior Member

Stary 02.03.2012, 15:56
KacpiTSW napisał(a):Wyświetl post
Odsunięcie Małeckiego od zespołu to nie była decyzja Moskala! Szanowny pan basałaj najbardziej naciskał, aby odsunąć Patryka od zespołu!

W chuja przygrali z Moskalem...

BASAŁAJ SPIERDALAJ!
Jak mówię, że Małecki olał Moskala to mam przede wszystkim skromny fakt, że nie podał mu ręki schodząc z boiska a nazajutrz zwyczajnie po.......ił spotkanie. Ot, drobiazgi.
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując
mariutto
Member

Stary 02.03.2012, 13:40
Każdy może mieć swoje zdanie na ten temat, ale błagam was, na meczu z Lechem dopingujmy drużynę!
Odpowiedz cytując
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 02.03.2012, 14:28
mariutto napisał(a):Wyświetl post
Każdy może mieć swoje zdanie na ten temat, ale błagam was, na meczu z Lechem dopingujmy drużynę!
Świete słowa! Mysle ze nie pora teraz na jakies grymasy z naszej strony skoro chca jeszcze walczyc o MP powinnismy robic to co potrafimy najlepiej bawic sie ! Nie mieszajmy znowu dopingu z relacjami na lini dzialacze-kibice w ten sposob nie pomozemy naszym grajka !
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

Odpowiedz cytując
mimon89
Member

Od: 06.2011

Stary 02.03.2012, 16:49
mariutto napisał(a):Wyświetl post
Święte słowa!!! Panowie pamiętajcie co śpiewamy: ze jesteśmy z Wisła na dobre i złe!!!

Mamy pomóc chłopakom a to nie wina Probierza że dostał szanse życia prowadzenia najlepszego klubu w Polsce!!!
Odpowiedz cytując
mariutto
Member

Stary 02.03.2012, 14:53
Mam nadzieję, że SKWK mądrze poprowadzi doping.
Odpowiedz cytując
dawiss
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 02.03.2012, 15:17
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1...ly_Krakow.html

Dobre, Cupaił powiedział Małeckiemu nie odchodź bo przyjdzie nowy trener, Małecki wiedzial o tym przed Basałajem Iwanczyk to mistrz tworzenia teorii spiskowych
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 02.03.2012, 16:38
dawiss napisał(a):Wyświetl post
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1...ly_Krakow.html

Dobre, Cupaił powiedział Małeckiemu nie odchodź bo przyjdzie nowy trener, Małecki wiedzial o tym przed Basałajem Iwanczyk to mistrz tworzenia teorii spiskowych
Niestety, to raczej nie jest teoria spiskowa.

Reakcja Smudy na zatrudnienie Probierza
Franiu, nie bój nic. Nie jest wcale powiedziane, że Probierz po Euro będzie jeszcze naszym trenerem. Trochę wiary w Bogusława Cupiała
Ostatnio edytowane przez wolfy : 02.03.2012 o godz. 16:42.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
dawiss
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 02.03.2012, 16:51
wolfy napisał(a):Wyświetl post

Reakcja Smudy na zatrudnienie Probierza
Franiu, nie bój nic. Nie jest wcale powiedziane, że Probierz po Euro będzie jeszcze naszym trenerem. Trochę wiary w Bogusława Cupiała
Wierzysz, ze Cupial swoimi zamiarami podzielil sie z Maleckim?
Odpowiedz cytując
zajacek
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 02.03.2012, 17:23
dawiss napisał(a):Wyświetl post
Wierzysz, ze Cupial swoimi zamiarami podzielil sie z Maleckim?
Z samym Małeckim na pewno nie, ale z jakimś Zdzichem przy koniaczku i cygarze - być może. A to, że taki Zdzichu (imię zupełnie przypadkowe ) dla własnych przyszłych korzyści podzielił się informacją z Agentem Bolkiem to już całkiem prawdopodobne.
Nie wierzę w zbiegi okoliczności (jednego dnia Małecki już prawie w ŁKSie, a następnego - dyplomatyczne - "Małecki jest dla nas za drogi"), nie wierzę też w spiskowe teorie, ale najprostszym wyjaśnieniem jest cynk otrzymany przez Małeckiego od menedżera.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 02.03.2012, 20:46
zajacek napisał(a):Wyświetl post
Nie wierzę w zbiegi okoliczności (jednego dnia Małecki już prawie w ŁKSie, a następnego - dyplomatyczne - "Małecki jest dla nas za drogi"), nie wierzę też w spiskowe teorie, ale najprostszym wyjaśnieniem jest cynk otrzymany przez Małeckiego od menedżera.
To słabo coś ogarniasz rzeczywistość. Temat ŁKSu jak i wiele innych informacji którzy pojawiły się w sprawie Małeckiego to zwykła dziennikarska kaczka, lecz na tym forum większość łyka to co napiszą brukowce, niczym młode pelikany. Po pierwsze, to do tanga trzeba dwojga. A Małecki wielokrotnie się określał, że w polskiej lidze może grać ewentualnie w Lechii czy Śląsku Wrocław. Chłopak to może w gorącej wodzie kąpany, niekiedy coś zrobi , zanim przemyśli - ale jest zbyt honorowy by rzucać słowa na wiatr. Druga sprawa , to ŁKS jest bankrutem, piłkarze nie dostają regularnie pensji, więc jakim cudem mieliby fundusze na pozyskanie wyróżniającego się zawodnika mistrza polski?

Cieszę się, że przychodzi trener z charakterem, który będzie trzymał szatnię. Mam nadzieję , że dla niektórych piłkarzy skończy się urlop w mroźnej polszy, gdzie można zarobić 300 tyś Euro za pozorowanie gry na boisku. BARDZO chciałbym usłyszeć, że w przyszłym okienku za wyjątkiem kilku wyróżniających się zawodników stanowiących szkielet drużyny (Ile takich mamy? Parejko, Wilk, Melikson) każdy jest na sprzedaż.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 02.03.2012, 17:20
wolfy napisał(a):Wyświetl post
O tyle jest że Cupiał nie jest człowiekiem któremu Wisła spędza sen z powiek, ale nie wykluczone że ktoś 'dobrze poinformowany', szepnął Małemu słówko
Cupiał zresztą reaguje tylko jak ktoś coś wg niego grubo spieprzy.Skorża był już na cenzurowanym od Levadii, Maaskant od Apoelu, domyślam się że Moskal od Stadardu

Tylko że niestety to jest tak że jedynym wymaganiem co do następcy jeśli chodzi o trenerów, jest to by był tani.
Probierz ponoć bierze ok 500 tyś zł rocznie czyli niewiele ponad 100tyś euro no i mamy Probierza.Akurat cena wydaje się adekwatna do umiejętności.

O tyle jestem jego ciekaw bo ponoć to dyktator, takiego dawno nie było i zobaczymy jak szatnia na to zareaguje.Chociaż tak jak pisałem po zwolnieniu Maaskanta że to nie ma sensu bo niewiele się zmieni, tak po zwolnieniu Moskala podtrzymuje to zdanie.
Trener w Wiśle to moim zdaniem nadal najmniejszy jej problem ale że klub nie jest w stanie rozwiązać prawdziwych problemów to łapie się najbardziej banalnych rzeczy czyli wymian trenerów.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 02.03.2012, 17:39
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Trener w Wiśle to moim zdaniem nadal najmniejszy jej problem ale że klub nie jest w stanie rozwiązać prawdziwych problemów to łapie się najbardziej banalnych rzeczy czyli wymian trenerów.
Załóżmy, że Cupiał żyje w przekonaniu, iż wydaje super dużo kasy na Wisłę, ma najmocniejszy skład itp. W interesie jego pacynek, jest podtrzymywanie tej iluzji. Szczerość mogłaby być bolesna. Prawdę mówiąc nie wiem, co mogłoby się stać, gdyby ktoś uświadomił właścicielowi Wisły, że po pierwsze to on jest największym problemem klubu, po drugie połowę składu trzeba wymienić i wydać na to sporo kasy... Dlatego mamy kolejnego trenera, tym razem za 500 tys PLN rocznie. Tak jest łatwiej i bezpieczniej dla wszystkich. Nikt przecież nie chcę usłyszeć pytania z ust bossa: To na co ja właściwie wydawałem pieniądze w tym czasie. Prawda?
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 02.03.2012, 17:51
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Załóżmy, że Cupiał żyje w przekonaniu, iż wydaje super dużo kasy na Wisłę, ma najmocniejszy skład itp. W interesie jego pacynek, jest podtrzymywanie tej iluzji. Szczerość mogłaby być bolesna. Prawdę mówiąc nie wiem, co mogłoby się stać, gdyby ktoś uświadomił właścicielowi Wisły, że po pierwsze to on jest największym problemem klubu, po drugie połowę składu trzeba wymienić i wydać na to sporo kasy... Dlatego mamy kolejnego trenera, tym razem za 500 tys PLN rocznie. Tak jest łatwiej i bezpieczniej dla wszystkich. Nikt przecież nie chcę usłyszeć pytania z ust bossa: To na co ja właściwie wydawałem pieniądze w tym czasie. Prawda?
Jest na tym forum takie powiedzenie o bieganiu, głowie i ścianie.

Kolejny dzieciaczek, szkoda gadać...

Wbij sobie do główki że gyby nie Bogusław Cupiał, dziś zamiast wściekać się na 8 miejsce zamiast pierwszego i brak awansu do 1/8 LE drżał byś o byt ligowy a 8 miejsce traktował jako super sukces.

Co do Probierza w Gdańsku pewnie będzie efekt miotły kolejne 4 mecze pokażą czy Probierz dalej potrafi wygrywać szrotem.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 02.03.2012, 20:09
1q2 napisał(a):Wyświetl post
O tyle jest że Cupiał nie jest człowiekiem któremu Wisła spędza sen z powiek, ale nie wykluczone że ktoś 'dobrze poinformowany', szepnął Małemu słówko
Bankowo... a myślisz, że Małecki miał udział w ataku na WTC

Ludzie proszę .... LITOŚCI! Co wy macie w glowach żeby takie brednie wypisywać. Gdybacze, wielcy rozkminiacze teorii spiskowych... KUMACI! Kumaci kibice Wisły od (najpóźniej) 2000 roku!

Jak macie takie bzdury wypisywać to nie wiem.. może wyślijcie mi swoje przemyślenia i wam powiem czy taką bzdurę można umieścić czy nie, ok?
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 02.03.2012, 22:04
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Bankowo... a myślisz, że Małecki miał udział w ataku na WTC

Ludzie proszę .... LITOŚCI! Co wy macie w glowach żeby takie brednie wypisywać. Gdybacze, wielcy rozkminiacze teorii spiskowych... KUMACI! Kumaci kibice Wisły od (najpóźniej) 2000 roku!

Jak macie takie bzdury wypisywać to nie wiem.. może wyślijcie mi swoje przemyślenia i wam powiem czy taką bzdurę można umieścić czy nie, ok?
Weź ty się ode mnie od....... z łaski swojej.Zbanowali ci poprzednie konta i zamiast pisać na tym cokolwiek konstruktywnego, rozstawiasz wszystkich po kątach.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
mariutto
Member

Stary 02.03.2012, 15:17
On już (Małecki) dawno mówił, że nie zagra w innym polskim klubie. Wiem, wiem... troszkę się zamieszał.
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 02.03.2012, 15:21
W sprawie Małeckiego przeraża mnie jedno:

Jego odpowiedź na pytanie czy przyzna że zagrał źle. Jeśli w tej kwestii się nie zmieni powinien opuścić Wisłę latem chociaż cenię go bo w piłce coraz mniej zadziornych walczaków a coraz więcej panienek.

Zatrudnienie Probieża w konteksie zwolnienia Maskanta jest to najlepsza z najgorszych decyzji.

Wszyscy idą do przodu racja ale Wisła od lat broni się wynikami.

Kiedyś już pisałem że pomysł na Wisłę Cupiała jest taki:
-klub się finansuje sam w 100%
-jak czasem skapnie większa kasa to znaczna część idzie do Telefoniki jako spłata długu.
-wielkiego inwestowania nie będzie chyba że spełnimy wielkie marzenie bossa od LM wtedy by pewnie zaszalał.

Mam nadzieje że Boss policzy sobie ile kasy mu przyniósł i ile przyniesie Stan i go nie zwolni po sezonie.

A i 1906% poparcia dla mariutto doping musi być!!!
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 02.03.2012, 15:35
Napisz od razu "CUPIAŁ SPIERDALAJ". To on podejmuje w tym klubie wszelkie istotne decyzje.

Kaziowi należało by ładnie podziękować w kolejnym meczu u siebie, a Probierzowi dać niezbędne wsparcie. Tego wymaga dobro klubu.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 02.03.2012, 22:32
Generalnie idea, że trenerzy pokroju i klasy Moskala czy Probierza mogą czegokolwiek nauczyć przykładowo Meliksona, Wilka, Bitona, etc. jest mało poważna. Tak samo jak oczekiwanie, że tego typu szkoleniowcy zbudują drużynę o "europejskich" reakcjach, taktyce, czy jakości. Nie ten format, nie ta półka, nie te możliwości.

Druga sprawa: coraz bardziej prawdopodobne odejście Valcksa i zamiana go na przykładowego Kapkę, Bednarza, lub Mielcarskiego, byłaby kolejną tragedią. Między nimi też jest przepaść wiedzy, jakości, kompetencji, doświadczenia. Ale my pod wpływem doraźnej mody, czy humorów, lubimy wszystko rozpieprzyć i zaczynać na nowo w jeszcze gorszy sposób. Co jakiś czas wszędzie musimy zrobić kilka kroków wstecz.

A SKWK niech już więcej nie szkodzi Wiśle bezmyślnym zabieraniem głosu w sprawach dotyczącej sportowej polityki klubu. Każdy ich głos tutaj jest błędem i złą kalkulacją od lat. Jakość ich "podpowiedzi" dla B. Cupiała jest jeszcze gorsza, niż sugestie takiego Zdzisia K. czy Krystiana Rogali. Dlatego gdy widzę nowe odezwy płynące stamtąd pod adresem sportowej strategii klubu, od razu robi mi się niedobrze.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 02.03.2012, 22:49
Markus napisał(a):Wyświetl post
Generalnie idea, że trenerzy pokroju i klasy Moskala czy Probierza mogą czegokolwiek nauczyć przykładowo Meliksona, Wilka, Bitona, etc. jest mało poważna. Tak samo jak oczekiwanie, że tego typu szkoleniowcy zbudują drużynę o "europejskich" reakcjach, taktyce, czy jakości. Nie ten format, nie ta półka, nie te możliwości.
Z całym szacunkiem, ale co Ty możesz wiedzieć o tym, jakiego pokroju trenerami są Moskal, Probierz czy każdy inny Skorża? Bywałeś w ich szatni? Byłeś ich podopiecznym? Miałeś chociaż raz w życiu okazje z nimi porozmawiać? Oglądałeś regularnie ich treningi? Widziałeś przykładowo opracowany przez nich makrocykl treningowy? Czy może już oceniłeś trenerskie umiejętności Moskala oglądając w roli kibica średnio znającego się na piłce cztery mecze rundy wiosennej, w których trzy razy jego ekipa grała w dziesiątkę?

Pomijam fakt, czy masz rację, czy rzeczywiście to są miernoty trenerskie, czy może odwrotnie, ale zastanawia mnie, co Ty, szary kibic możesz o tym wiedzieć? Co jest Twoją konkretną argumentacją, na czym opierasz swoją opinię?

Poza tym kim jest Wilk, kim jest Melikson, kim jest Biton, co ci piłkarze osiągnęli dotychczas w futbolu, że stawia to ich w hierarchii ponad Probierzem czy Moskalem? Bo chyba to sugerujesz? W takim razie przewrotnie zapytam, czego taki Mourinho może nauczyć CR7?

P.s. Tak, wiem, to Moskal jest winien wystawienia Nuneza w podstawowym składzie, co implikuje jego winę w kwestii gry w dziesiątkę jego drużyny. Wiem też to, że powinien się tego spodziewać i postawić na lepszego Jirsaka, solidnego Bruda, czy szalenie utalentowanego Urygę.
Ostatnio edytowane przez rw88 : 02.03.2012 o godz. 22:51.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 03.03.2012, 00:00
rw88 napisał(a):Wyświetl post
Z całym szacunkiem, ale co Ty możesz wiedzieć o tym, jakiego pokroju trenerami są Moskal, Probierz czy każdy inny Skorża? Bywałeś w ich szatni? Byłeś ich podopiecznym? Miałeś chociaż raz w życiu okazje z nimi porozmawiać? Oglądałeś regularnie ich treningi? Widziałeś przykładowo opracowany przez nich makrocykl treningowy? Czy może już oceniłeś trenerskie umiejętności Moskala oglądając w roli kibica średnio znającego się na piłce cztery mecze rundy wiosennej, w których trzy razy jego ekipa grała w dziesiątkę?

Pomijam fakt, czy masz rację, czy rzeczywiście to są miernoty trenerskie, czy może odwrotnie, ale zastanawia mnie, co Ty, szary kibic możesz o tym wiedzieć? Co jest Twoją konkretną argumentacją, na czym opierasz swoją opinię?

Poza tym kim jest Wilk, kim jest Melikson, kim jest Biton, co ci piłkarze osiągnęli dotychczas w futbolu, że stawia to ich w hierarchii ponad Probierzem czy Moskalem? Bo chyba to sugerujesz? W takim razie przewrotnie zapytam, czego taki Mourinho może nauczyć CR7?

P.s. Tak, wiem, to Moskal jest winien wystawienia Nuneza w podstawowym składzie, co implikuje jego winę w kwestii gry w dziesiątkę jego drużyny. Wiem też to, że powinien się tego spodziewać i postawić na lepszego Jirsaka, solidnego Bruda, czy szalenie utalentowanego Urygę.
Dla Markusa każdy Polak (czy to piłkarz, czy trener) to dyletant, nierób, idiota, a każdy obcokrajowiec, to wielki fachowiec przed którym trzeba klęczeć z zachwytu. Nie zauważyłeś do tej pory? Gdyby nawet Bakero przyszedł do Nas, to byłaby z jego strony radość.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 03.03.2012 o godz. 00:07.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 02.03.2012, 15:36
Cytat:
Odsunięcie Małeckiego od zespołu to nie była decyzja Moskala!
No jasne że nie ! Małecki przecież sam się od tego zespołu odsunął. Nawet w dniu zawieszenia nie potrafił dogadać się z Moskalem który wyciągał do niego rękę. Do tego jeszcze z wywiadu można wnioskować że Małecki cenił Moskala jedynie jako asystenta, jako trenera już go nie ceni.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 02.03.2012 o godz. 15:42.
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 02.03.2012, 15:52
Mam nadzieje że wam żyłki popękają jak przywrócą Małeckiego.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 02.03.2012, 15:56
TommyTSW napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieje że wam żyłki popękają jak przywrócą Małeckiego.
Na samą wiadomość już mi pękła! LOL
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 02.03.2012, 15:52
Juz nie mówmy Maleckiemi kogo ma cenić a kogo nie. Zresztą widać że nie on jedyny.
Odpowiedz cytując
Krotochwila
Senior Member

Stary 02.03.2012, 16:01
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Juz nie mówmy Maleckiemi kogo ma cenić a kogo nie. Zresztą widać że nie on jedyny.
No. Nie mówmy. W ogóle zamknijmy gęby i pozwólmy gnojkowi pluć na kibiców, trenera i legendę klubu. Przyklaśnijmy mu bo 24 letni gość ma trudny charakter, kupił nas tatuażami, których nie rozumie i koszulkami z podobizną jedynego prawdziwego Papieża. Niech sobie najlepiej sam wybiera mecze w których chce grać, pozycję i taktykę.
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów