|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Może i. Ale wskaż mocnych zawodników polskiego pochodzenia którzy mieliby przeszło 160 meczy w drużynie pokroju AZ Alkmaar, skrzydłowego i skrajnych obrońców z doświadczeniem w lidze mistrzów i napastnika takiego jak Genkov Ja w naszej lidze w sumie widzę może kilku ale raczej z mniejszym doświadczeniem. Abwo, Pawłowski, Sobota, Kupisz, Celeban, Jodłowiec, Jankowski no i uwaga Grzegorz Rasiak !! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Czyli ....a jakiego ?
Takich wolnych znajdę z 200 Tak średnich technicznie z 300 ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Zgadzam się, Genkow nie jest fenomenalny, nie jest nawet bardzo dobry, jest po prostu średni z przebłyskami, dlatego tez kosztuje pół bańki. Odpowiednik Cwetana w polskiej lidze byłby poza naszym zasięgiem. PS: nie wyobrażam sobie współpracy Smudy z Valkxem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
17 meczy w sezonie 2011/12 - 3 gole - ![]() Rudnev - olbrzymie pieniądze ale o klasę lepszy od naszego "defensywnego napastnika" - nie jego mialeś na myśli Ljuboja - zarobki olbrzymie ale jakość gry poza zasięgiem Cwetana Wychodzi mi że np. to taki Grzelczak ktorego Lechia kupiła z Widzewa... podobne statystyki. I on niby jest poza naszym zasięgiem? 15 meczy 2 gole Piech - nie sądzę żeby był droższy.... Jakbyś pisał o Bitonie, Meliksonie - zgoda. Ale Genkov? "Defensywny napsatnik" w cenie 570 tysięcy euro z kontraktem 250 tysięcy rocznie. Też mi cuda Akurat takich Genkovo podobnych to taniej/w tej samej cenie znaleźlibyśmy kilku ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Miał wtedy o ile pamiętam 11 bramek w 13 spotkaniach. I piszesz, że nie sądzisz, że Piech byłby droższy co mnie bardzo śmieszy, zważywszy, że nie było nas na niego stać w zimie na .... się odzywasz? przeciez wyzej pisalem, ze Stana w Wisle nie bedzie, chocby dlatego, ze: 1) Smuda 2) kontrakt
Ostatnio edytowane przez JrQ- : 28.02.2012 o godz. 16:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
![]() A czy Stan Valckx będzie za pół roku dalej czy nie, to tego akurat nikt tu nie wie. Jeśli B.C chce mieć profesjonalnego dyr. sp. to Stan zostanie.
Ostatnio edytowane przez milosz : 28.02.2012 o godz. 17:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Dla mnie to jest komiczne - mamy pierwszego od dawien dawna PROFESJONALNEGO dyrektora sportowego a akurat teraz Cupiałowi zachciało się ciułać na transferach ![]() Akurat myślę że mentalność Stana jest nieco inna niż naszych kopaczy i on akurat chce pracować, więc musi dostać jakieś fundusze no ale cóż... ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
... i mile się rozczarować, niż na odwrót.
![]()
Pozdrawiam.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|