|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Panie Karherop - właśnie to dopisałem w PS w poście wyżej. Z mojego punktu widzenia wygląda to dokładnie tak samo jak u pana Małeckiego. Tak jak napisałem - subtelna różnica polega na tym, że mnie wolno powiedzieć coś takiego a jemu nie i słusznie min za to go wypierd...
Czy ktoś wierzy w to, że stadion kiedyś wypełni się fanatykami? Ja nie. Dlatego właśnie te +- 12-15 tys stałych bywalców wystarczy mi do szczęścia.
Powtarzam i będę powtarzał - słaba frekwencja to problem klubu a nie kibiców. Żeby zarabiać kasę (w tym przypadku na biletach) zawsze trzeba najpierw coś zainwestować. Nie zawsze chodzi tu o pieniądze chociaż przeważnie. Kibice z C nie potrzebują transferów, których życzą sobie kibice z E. Im wystarczy to, że klub stanie czasami po ich stronie i np nie pozwoli zerwać baneru odwołującego się do spraw kardynalnych.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 26.02.2012 o godz. 10:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
||
Basałaj pokazał, że mentalnie reprezentuje PRL. Brak szacunku dla ludzi którzy płacą za bilety, bezczelność ale przede wszystkim - brak pomysłu.
W temacie "Aktualni pracownicy Wisły..." rav bardzo mądrze napisał na ten temat. Przyciąganie pikników jest problemem klubu, bo samymi fanatykami obiektu się nie zapełni nawet w połowie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.02.2012 o godz. 14:48.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() "Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
A teraz powoli się zbieram na R22 i mam nadzieję, że koło 20 jeżeli coś napiszę to będą to pochwały dla naszych czego sobie i Wam życzę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Dziwnie to zabrzmi, ale ja lubię jak od czasu do czasu na Wiśle się przerzedzi. Oczyszcza to atmosferę z wybujałych oczekiwań i ludzie zaczynają chodzić po ziemi.
Co do tzw" Strategii Marketingowej Klubu" - zaznaczam, że słowo strategia odnosi się to czasokresu ok 3 minimum do 5 lat - to ona musi mieć twarze. Miała Twarze Maeliksona. Małeckiego i niestety niewypalonych transferów "depresyjnych Holendrów". Więc jeżeli chciał klub na tym jechać to musi alternatywę wymyślić ![]() Ja już podkreślałem to nieraz, że nie jest dla mnie sztuką kibicować z Krynicy czy Nowego Sącza Wiśle, bo jest się na meczu incydentalnie. Owszem może jest kilku fanatyków spoza Krakowa i sąsiedztwa, ale to tylko potwierdza regułę - Klub jest z Krakowa i na kibicach z miasta trzeba się skupić. Ja nawet nie mam pretensji do ludzi spoza miasta że nie chodzą, wolałbym dokonać eksperymentu "za 5 pln" - wtedy bym wiedział czy jest o co w ogóle walczyć. Uwielbiam Januszy, którzy przychodzą na Legię i opowiadają jak im wkroimy a w drugiej połowie nadziewają na pal połowę naszego składu. Uważam, że większe prawo do tego ma człowiek, który chodzi długo i może pokręcić nosem. Jest to tylko subiektywna uwaga. A teraz kończę i spadam na mecz ![]() PS: qrde - mój post chyba nie wniósł zbyt wiele - taka intelektualna sraczka... ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Chyba nikt nie ma wątpliwości jaka będzie jakość transmisji meczu Wisły . Wejście na antenę , 3 słowa Mirka Szymkowiaka i ... bach napis Przepraszamy za usterki.
W dupie mam wasze przeprosiny .Ciekawe jak będą się tłumaczyć w lidze plus extra.Podejrzewam , że nawet nie wspomną o tym jak Canal plus dał dupy . |
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Krytykowany na tym forum Jirsak świetnie odciąża Czarka w odbiorze piłki.
Kontrolujemy grę, nie pozwalamy Koronie na wiele, ale znów za mało sytuacji (0 celnych strzałów...) Oby Korona, chociaż jest dobrze przygotowana, opadła z sił w końcówce meczu i będziemy mieli więcej miejsca. Kolejny mecz Jaliensa na solidnym poziomie, choć nie miał wiele pracy. Myślę podobnie do Moskala - podczas meczu z Odense (2:1), zrobił dokładnie takie zmiany jakich oczekiwałem, a dziś wystawia Bitona i Jaliensa
Ostatnio edytowane przez Boruc : 26.02.2012 o godz. 17:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Kirm - człowiek widmo .Garguła jakby śniadanie nie zjadł bo co podanie na klepkę to za lekko .Póki co najlepsi na boisku Lamey i Jirsak .
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mając w składzie Bitona musimy bardziej rozciągać grę i częściej dośrodkowywać. Biton bardzo często dochodzi do takich piłek i dobrze uderza. A najlepiej u nas dośrodkowuje Maor, który musi być wszędzie
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie no bez jaj...4 mecze 3 czerwa...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czy gracze pokroju Nuneza czy Czekaja maja w głowie siano czy trociny?
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|