|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Pierdzielisz, jeszcze na Derby chodzą ![]() Ja osobiście lubię takie mecze gdzie jest mniej kibiców. Zazwyczaj jest fajniejsza atmosfera. Nie zmienia to faktu, że klub powinien bardziej się postarać z zapełnianiem stadionu bo to jest problem klubu a nie nasz kibiców. |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Co to znaczy, że to nie nasz problem, tylko klubu? Mają Ci dorożkę podstawić pod dom, z szampanem i orkiestrą? Albo Ci zaproszenia wysyłać przez posłańca? To jest NASZ problem. Klub może dołożyć swoją cegiełkę poprzez odpowiednią infrastrukturę, a drużyna poprzez ambitną grę, ale bez przesady... Jak można napisać, że to nie nasz problem... ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Jest to problem klubu tylko i wyłącznie. To klub zbiera kasę za bilety nie ja. Jeżeli klub nie potrafi przyciągnąć kibiców to nie jest mój problem. Ewentualny argument, że mogą podnieść ceny biletów też do mnie nie trafia. Wtedy będą mieli jeszcze mniej osób na trybunach. Trzeba się bardziej wysilić żeby zarobić na kibicach. Ok, w telewizji stadion pewnie fajniej wygląda jak jest pełny. Tylko, że ja w zasadzie nie bardzo wiem jak nasz stadion wygląda w TV podczas meczu. PS W jednym się z naszym "ulubieńcem" zgadzam - wolę 5 tys wiernych niż 20 tys przypadkowych. Oczywiście nie zmienia to faktu, że ja tak sobie mogę powiedzieć a on nie miał prawa, ale co do zasady się zgadzam.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 26.02.2012 o godz. 10:19.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
To jest problem "klubu " a nie kibiców . Takie stwierdzenie podważa wszystkie ideologie kibicowskie mówiące 'klub to my , Wisła to my " . Nie chcę tutaj juz dzielic czy tak mówią kibole czy kibice , fan Wisły jest jeden . Jeśli nie obchodzi Cię dobro kulu to jaki z Ciebie kibic ? Swoją drogą Małecki by się takich słów nie powstydził . |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|

|
||||||