|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Cóż, widzę, że zabawy w trenejro trwają w najlepsze, zatem dołożę też coś od siebie.
1. Nie widzę Bitona na szpicy, wydaje mi się, że z racji umiejętności zbierania górnych piłek lepszy będzie Genkov, Biton mógłby grać tuż za nim. 2.Nikt nie potrafi się zastawić w Wiśle, a może i w całej lidze jak Nunez, i właściwie chłop ma zadatki na def.pomocnika, tylko musiałby wyzbyć się idiotycznych nawyków. 3.Meleks to typ plejmejkera, jak dla mnie wystawianie go na skrzydle to marnotrawienie potencjału jaki może płynąć z piłek rozgrywanych od środka. 4.Kirm jest o okropnej formie, chętnie zobaczyłbym na skrzydle Dragana. Alternatywą mogł by być na skrzydle Guła. Może warto by spróbować. tak więc mój skład wyglądał by mniej więcej tak. --------------Pareiko---------------- --------------------------------------- Jovanovic--Chavez--Czekaj--Diaz ---------------------------------------- ---Iliev-----Wilk-----Guła/Nunez--- ---------------------------------------- -------Melikson-----Biton------------ --------------Genkov----------------- Ustawienie dosyć eksperymentalne, ale wtedy nasza siła w ataku wyglądała by dosyć imponująco. Z wiślackim pozdrowieniem ![]() ![]()
Jak długo na Wawelu...
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|