|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
Odpowiedz mi w takim razie jakim cudem 38 sygnal TAWS pokazuje wysokość kilkanaście metrów ponad brzozą? Czemu ten sygnał jest w raporcie MAK a nie ma go w raporcie Millera? Czemu potwierdza inną wysokość sygnał z bliższej radiolatarni? Źródło podawałem już w innych postach Czemu z badaniami profesorów Biniendą (możliwośc oderwania skrzydła) i Nowaczykiem (określanie pozycji samolotu)- polemizują internauci, POlitycy lub piloci argumentujacy swoje odmienne zdanie jakże profesjonalnym stwierdzeniem :"BO TAK", "WYDAJE MI SIĘ", "TO JEST OCZYWISTE I NIE TRZEBA TEGO BADAĆ"?- nie wiem czy to bardziej śmieszne czy bardziej żałosne.To jest normalne? Na pytanie czemu jest brzoza złamana jeśli wg teori komisji Macierewicza samolot w nią nie uderzył odpowiadam: 1 możliwość - rozpadające się w powietrzu szczatki samolotu spadają na drzewo i je łamią 2 możliwość - kto widział zdjęcia sprzed katastrofy i czy to drzewa aby nie było wcześniej złamane.czemu "niewinny i chcący przejrzystości w badaniu" rząd polsi nie opublikowal zdjęć satelitarnych sprzed katastrofy które posiadają jak wiemy USA ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|