|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Czym skorupa za młodu nasiąknie tym na starość trąci
Ciągle nie mogę zrozumieć czemu Czesi mogli 15 lat temu powiedzieć STOP i dzisiaj żaden UBek nie ma prawa pracy w żadnych strukturach państwowych a u nas cała masa siedzi w TV, Firmach już o Parlamencie nie wspomnę. Schemat przepychania ACTA to tylko przykład naleciałości z poprzedniego systemu. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
I wystepują w nim m.in. obecni gwiazdorzy polityczni: Tusk&Pawlak a oficerem prowadzącycm jest ...Bolek, którego gra Lech Wałęsa.
Cytat:
. Oczywiście było to wtedy kiedy jeszcze sam nie dorwał się do władzy. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
wolfy napisał(a):
Nikt sie do niczego nie przyda. Pamietasz rok temu afere z OFE i zwiazany z tym szum? A pamietasz wynik wyborow? Nie mam najmniejszych watpliwosci, ze i teraz zupelnie nic sie nie zmieni. http://kwejk.pl/obrazek/862925/nastroje,w,polsce.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Wybory za cztery lata. Mnie za rok, góra półtora w tym kraju już nie będzie. Mógłbym wyjechać już dziś, ale bardziej opłaca mi się wpisać kilka punktów i certyfikatów do CV. I tu nie chodzi o zarobki (choć różnice są kolosalne), bo te w kraju są dla mnie naprawdę świetne - w porównaniu do cen. Bardziej o normalność. Jest dokładnie tak, jak to opisał marszałek (z którym rzadko się zgadzam, ale tu trafił w sedno): już mi nie zależy, skoro idioci kręcą bicz na swoje dupsko, to niech później nie płaczą. Mnie tylko chodzi o to, żebym i ja nie oberwał za nieswoją głupotę.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.01.2012 o godz. 20:51.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Drozd nie nerwuj się bo złość piękności szkodzi.
Czy ma to jakieś znaczenie kogo my do jakichś tam ciał wybieramy, skoro po dwóch latach po głosowaniu na tak w Parlamencie Europejskim przedstawiciel partii tak głosujących mówi, że gostkowie się pomylili i tyle. Saper myli się tylko raz, a polityk może podkładać miny bez żadnych konsekwencji i to jest cały ból. Do wszystkiego dochodzą, słuszne czy nie to temat na inną dyskusję, głosy ludzi kultury jak Hołdys; którzy najpierw przy stole ("Drugie Śniadanie Mistrzów") są zaciekliwymi wrogami polityki "Słońca Peru", a w krótkim czasie idą za jego pomysłami w ogień. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia - szkoda, że u nas zależy to w większości od miejsca siedzenia w stacji telewizyjnej w jakiej w danej chwili się adwersarz znajduje. ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uważam, że to dobry pomysł na pokazanie pajacom, którzy kryją się za plecami rządu co o nich myślimy.
Niech pamiętają, że odpowiedzialność mają przede wszystkim wobec wyborców. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dialog w wykonaniu rządu: usunięto negatywne wpisy z facebookowej strony KPRM, krytykujących zbanowano.
W trosce o poziom komentarzy - oczywiście. Oto rozumienie pojęcia "dialog" przez rząd.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.01.2012 o godz. 21:09.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gratulacje dla ludzi próbujących usprawiedliwiać to co robi PO wpadkami PiS-u lub usprawiedliwiać ignorancję tych drugich. PiS jest technicznie opóźniony w stopniu równie wysokim jak PO, ale to ma być argumentem za?
Będę szczery - uważam ludzi którzy głosowali za drugą kadencją PO za idiotów. Mój pogląd na intelekt tych dzięki którym mamy kolejne "sukcesy" to jedno, ale robienie z dyskusji o poważnym kryzysie demokracji (a jest nim skuteczne przepchnięcie ACTA przez PO z totalnym olaniem ekspertyz i bez dialogu z ośrodkami społecznymi) kolejnej partyjnej napierdalanki jest zwyczajnie szkodliwe. Ci idioci właśnie zostali uświadomieni i mogą się przydać. Mogą zrobić coś również we własnym interesie, zanim rząd ich złapie jeszcze krócej za mordę i będziemy mieli model rosyjski demokracji. Można śmiać się (lub płakać) ze facebookowe ludki dopiero teraz zaczęły coś kojarzyć, ale nie wolno tracić z oczu celu. A właściwie dwóch: 1) Zapobieżenie niejasnym przepisom otwierającym drogę o nadużyć 2) Danie po łapach rządzącym tak, żeby następnym razem cztery razy się zastanowili zanim spróbują coś majstrować za plecami wyborców. To się liczy, a nie: kto akurat miał rację. P.S. Dla każdego wyborcy PO który poczuł się dotknięty: wyraziłem szczerze swoją prywatną opinię. W dupie mam to co sądzisz o Kaczyńskim, nie jestem wyborcą PiS-u, nie obchodzi mnie też jaki to ciąg myślowy skłonił cię do postawienia krzyżyka tam gdzie to rzeczywiście zrobiłeś. Nie dyskutujmy o tym tutaj. P.S. 2: Coraz ciekawiej - Ministerstwo Kultury zdaniem RPO już przygotowało projekt nakazujący dostawcom śledzenie internautów. Brak mi słów...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.01.2012 o godz. 19:20.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale w kwestii ACTA to bez znaczenia. Fajnie, że czujemy się lepsi od wyborców PO, ale to jak cieszyć się z zabrania upośledzonemu dziecku lizaka. W dodatku - do niczego nie prowadzi. Dzięki akcji Anonymous media zajęły się w ogóle problemem, a na facebookowe ludki padł blady strach. Nie przeraziły ich podwyżki podatków, to jak limity emisji dojebią ich budżetom, ale coś w końcu do nich jednak dotarło. Postanowili bronić własnego dupska. Nic, tylko się cieszyć. Naprawdę, skończmy z przepychankami. Niech każdy spróbuje coś zrobić. Na przykład podpisać petycję z interii, co skutkuje automatycznym wysłaniem maila do posłów z twojego okręgu wyborczego.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.01.2012 o godz. 21:29.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|