The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.12.2011, 13:16
flamengista napisał(a):Wyświetl post

Tak, to dobre określenie. Zarząd i Właściciel zachowali się uczciwie i przyzwoicie wobec faceta, który jest do Wisły maksymalnie przywiązany, ciężko pracował i cierpliwie czekał na swoją szansę.
Ja bym jednak szedł w stronę - zarząd zastosował wariant oszczędnościowy a czy będzie to przyzwoite i uczciwe, zobaczymy
Moskal na pewno ma ambicje i będzie to jego 5 minut na których będzie mógł się wybić - Ja mu się zupełnie nie dziwię że wybrał bycie w cieniu w Wiśle niż bycie pierwszym trenerem w jakimś podrzędnym klubiku a tak by musiał zaczynać
Jeśli nie sprzedadzą mu Meliksona czy Małeckiego a tym razem los okaże się bardziej wyrozumiały jeśli chodzi o kontuzje, to ma szanse zrobić coś pozytywnego, szczególnie że startuje z niskiego pułapu

Inna sprawa że to będzie cholernie ciężka runda - na mistrza to szans praktycznie nie ma, chyba że Śląsk i Legia się zblokują a na to się nie zanosi - do pucharów mamy 2 chętnych oprócz nas czyli Amika i Groklin a taki realny plan to powinien być - miejsce w pucharach + widoczna poprawa gry

Moim zdaniem Moskal ma predyspozycje do bycia dobrym trenerem więc mam nadzieje że mu się to uda.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów