The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Grymas
Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.12.2011, 07:54
I właśnie jak ktoś tu pisał: w klubie na chłodno będą analizować wszystkie za i przeciw Moskalowi. Potwierdził to Stan w wywiadzie: http://www.przegladsportowy.pl/Pilka...619,1,833.html
Sialalalala
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 16.12.2011, 22:30
Grymas napisał(a):Wyświetl post
I właśnie jak ktoś tu pisał: w klubie na chłodno będą analizować wszystkie za i przeciw Moskalowi. Potwierdził to Stan w wywiadzie: http://www.przegladsportowy.pl/Pilka...619,1,833.html
ja bym przeanalizował dokładnie wszystkie za i przeciw temu zaciągowi z holandii co poza wątpliwym - nazwiskiem ten cały valx wniósł do Wisły
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 17.12.2011, 11:58
Sialalalala napisał(a):Wyświetl post
ja bym przeanalizował dokładnie wszystkie za i przeciw temu zaciągowi z holandii co poza wątpliwym - nazwiskiem ten cały valx wniósł do Wisły
No tak, zapewne Ty z takimi środkami jakie do dyspozycji miał Valckx ściągnąłbyś Messiego, który pewnie jeszcze by dopłacił by grac w Wiśle.
Rzenóła
Eppur si muove!
Sialalalala
Senior Member

Stary 17.12.2011, 12:10
Martinus napisał(a):Wyświetl post
No tak, zapewne Ty z takimi środkami jakie do dyspozycji miał Valckx ściągnąłbyś Messiego, który pewnie jeszcze by dopłacił by grac w Wiśle.
Rzenóła
nie ja bym przeanalizował tylko czy on jest potrzebny Wiśle czy to tylko nazwisko, które ma podniecać naiwniaków jak ty
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 17.12.2011, 12:17
Sialalalala napisał(a):Wyświetl post
nie ja bym przeanalizował tylko czy on jest potrzebny Wiśle czy to tylko nazwisko, które ma podniecać naiwniaków jak ty
To zrób to szybko i potem podziel sie wynikami zamiast cedzic jakies półsłówka. Co do Stana to jest oddzielny temat
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Sialalalala
Senior Member

Stary 17.12.2011, 12:26
FraMat napisał(a):Wyświetl post
To zrób to szybko i potem podziel sie wynikami zamiast cedzic jakies półsłówka. Co do Stana to jest oddzielny temat
wszystko szybko byście dzieci chcieli najlepiej odrazu już teraz! a pojawi się jakiś pajac z zagranicy i odrazu jest bogiem

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów