|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
jakies opinie na temat focusa mk 1 1.6 benzyna ,docelowo do zagazowania
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
nie jezdzę benzyną więc żadnym autorytetem nie jestem.ale często czytam "motor" i pamietam artykul w którym napisane było,że benzynowki forda bardzo źle znoszą gaz.chodzilo o inne konstrukcje tłoków czy cos takiego.
natomiast co do samego focusa....w dwa lata zrobilem 170 tyś km i powiem szczerze ,że jestem milo zaskoczzony..na prawdę praktycznie bezawaryjne samochód.znajomi mają różne vw od nowosci i z przebiegami okolo 40 tys częsciej bywają w serwisie niz ja.
Ostatnio edytowane przez picasso : 15.12.2011 o godz. 16:07.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Bardzo dobre auto z bardzo słabą blachą, jeśli to cię nie przeraża to godne polecenia, ale z gazem to on się nie kocha. Da się zagazować ale opinie są takie że ludzie mają z tym problemy.
1.6 to jedyny rozsądny wybór, 1.4 za słabe. 1.8 pali więcej a jakoś nie jest dynamiczniejsze. 2.0 zapiernicza ale niestety pali jeszcze więcej. Diesle jak to w Fordzie, w jednym padają wtryski, w drugim pompy. Jak do gazu to z tego co pamiętam 1.8 przez swoją konstrukcję będzie lepsze niż 1.6, ale tutaj mogę się mylić. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|