|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]() Każdy jest fanem profesjonalnych piłkarzy, klubu, szkolenia itd. Tylko kasy nie mamy i jakoś tak wychodzi że mamy szrot. Zamiast dobrego obrońce mamy Jaliensa czy Lamey. Ty - gawędziarz powiedz lepiej jak bez kasy zrobić taką Barcelonę albo MC? Jak podasz odpowiedź - to od razu opatentuj - pół Europy kupi od ciebie licencje. Różnica jest tak że jak nasze szroty mają się kopać po głowach - to ja wolę Polaków. Ty wolisz płacić holenderskim powolnym murzynom. Wiec nie rób z siebie mądrzejszego niż jesteś. Bo daleko nam do profesjonalizmu do czasu kiedy będziemy kupować takie zagraniczne szroty jakie obecnie kupujemy. Upss kasy nie mamy, zapomniałem. Bo jak kiedyś pisałem - albo mamy profesjonalny klub (a to kosztuje grube miliony euro) i wtedy dla mnie jest OK albo wole klub bez zadęcia ale z Polakami w składzie. A u nas sprzedajemy kit łosiom takim jak ty - cieszysz się bo zobaczysz paru murzynów i myślisz że mamy gwiazdy jak w Arsenalu ![]() Nic z tego. Daleko nam do profesjonalizmu. I twoje wymądrzanie tego nie zmieni. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|