The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.12.2011, 19:50
Rinah napisał(a):Wyświetl post

Nie. Rinah jest fanem dobrych trenerów i wartościowych zawodników. Profesjonalnego klubu i rozwiązań, zdrowej kadry i nowoczesnego systemu szkolenia.
Rinach jesteś ideolog gawędziarz. W dodatku przeświadczony że jako jedyny poznałeś prawdę. Inni błądzą

Każdy jest fanem profesjonalnych piłkarzy, klubu, szkolenia itd. Tylko kasy nie mamy i jakoś tak wychodzi że mamy szrot. Zamiast dobrego obrońce mamy Jaliensa czy Lamey.

Ty - gawędziarz powiedz lepiej jak bez kasy zrobić taką Barcelonę albo MC? Jak podasz odpowiedź - to od razu opatentuj - pół Europy kupi od ciebie licencje.

Różnica jest tak że jak nasze szroty mają się kopać po głowach - to ja wolę Polaków. Ty wolisz płacić holenderskim powolnym murzynom. Wiec nie rób z siebie mądrzejszego niż jesteś. Bo daleko nam do profesjonalizmu do czasu kiedy będziemy kupować takie zagraniczne szroty jakie obecnie kupujemy. Upss kasy nie mamy, zapomniałem.

Bo jak kiedyś pisałem - albo mamy profesjonalny klub (a to kosztuje grube miliony euro) i wtedy dla mnie jest OK albo wole klub bez zadęcia ale z Polakami w składzie.

A u nas sprzedajemy kit łosiom takim jak ty - cieszysz się bo zobaczysz paru murzynów i myślisz że mamy gwiazdy jak w Arsenalu

Nic z tego. Daleko nam do profesjonalizmu. I twoje wymądrzanie tego nie zmieni.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów