|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
![]() Przepraszam, po prostu nie mogłem się powstrzymać. Raczej nie zgadzam się z Twoimi ocenami. ![]() Nie można mówić o "braku kondycji" (jak mniemam chodzi o nieprzygotowanie) u Małeckiego i Boguskiego, bo oni dopiero wracają po ciężkich dolegliwościach. Chociaż zgodzę się, że nasi piłkarze pod koniec meczu naprawdę kiepsko wyglądali. Aha, do wygranej z Apoelem nie brakło kondycji tylko umiejętności i jaj. Dopóki będziemy wychodzić na ważne mecze tak stremowani, dopóty cudów spodziewać się nie należy. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Iliev sie rozkreca.Moze nie widac wielkiej szybkosci,ale w meczu z WIdzewem pokazal ze nieprzypadkowo dobrze radzil sobie w Partizanie.
zastanawiam sie czy taka nasza gra wystarczy na Grocllin,ale mysle ze nie.A dyskopolowcy ustawia poprzeczke wyzej.A to wazny mecz bo wygrywajac wyprzedzamy ich w tabeli. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
No żeby się za bardzo nie rozkręcił bo strzeli kiedyś gola albo zaliczy asystę (np. w sezonie 2013/14 jak już się tak rozkręci na serio). I wtedy zapewne go wykupi drużyna na "B" lub na "R" i nie będziemy mieli kim straszyć...
Ostatnio edytowane przez thechris : 06.12.2011 o godz. 00:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Golami to niech sie lepiej zajmą panowie Genkov I Biton.Bo do tej pory zajeci to sa raczej upadkami na murawe. Iliev niech robi szum i ciagnie ten wózek do przodu.I to wystarczy. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ja znowuż powiedziałbym, że to Iliev bardziej od nich lubi zanurkować.
![]() My po prostu mamy olbrzymi problem z wyprowadzeniem piłki do przodu. Może sytuacja się ustabilizuje wraz z regularną grą Diaza. Tfu, tfu, tfu, tfu, coby nie zapeszyć, ale on naprawdę robi na tej pozycji całkiem niezłe wrażenie. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
To prawda, Diaz wygląda nieźle na stopie jednak prawdziwa ocene jego pracy na tej pozycji moim zdaniem będzie mecz z Twente, wtdey wyjdzie wszystko. Po meczu z Widzewem za pozytyw można uznac stosunkowo dużą ostatnio ilość sytuacji, jednak ich wykończenie woła czasem o pomste do nieba (przyp. strzał Boguskiego z 3 metrów prosto w Mielcarza). Mecz z Polonią napewno będzie dużo bardziej wymagający i obyśmy go wygrali bo jak widać po wczorajszym meczu Legia nie zamierza chyba odpuścić w tym sezonie nic...
![]()
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|