|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
"Wydaję mi się, że trener nie czuł atmosfery. Można przegrać mecz z Podbeskidziem, z Górnikiem Zabrze, choć - jak podkreślam - Wiśle nie wypada przegrywać z takimi drużynami, a już mecz z Cracovią to jest w ogóle świętość. " |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Bez przesady z tym do końca życia. Ja bym Patryka zostawił w klubie bo się chłopak stara. Ale dla mnie niedopuszczalne jest, że on dalej twierdzi, że jest w stanie nie wyjść na mecz jeśli w jego odczuciu trener nie będzie z nim fair. Co to w ogóle ma znaczyć? Przyjdzie trener, posadzi go na ławce bo będą lepsi i potem on mu odmówi gry bo w odczuciu Patryka on jest the best.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Co do Patryka i jego gry w Wiśle- nie zapominajcie, że gra w piłkę to jego praca. Widać, że chłopakowi zależy, że Wisła nie jest mu obojętna.
Niby dlaczego on ma zarabiać mniej niż te Jaliensy czy inne Kirmy? Niech walczy chłopak o swoje, jednocześnie nie zapominając o tym, że Wisła to nie Basałaj czy Valckx. Nie wiem dlaczego u nas tak jest, że "nasi" zarabiają zawsze mniej (jak wcześniej Brożkowie), niż najemnicy zza granicy... Podobno chcemy Polaków, ale za nich czy im nie chcemy [godziwie] płacić... Niech sprzedadzą Kirminho, a przedłużenie kontraktu z Małym to powinien być priorytet transferowy. ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
"Z mojej perspektywy mogę powiedzieć, że nie możemy się doczekać meczu rewanżowego. Wtedy pokażemy Cracovii, jak się gra w piłkę.."
Oj Patryk nie może być inaczej! |
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Dlatego też ten tatuaż. Z tego co słyszeliśmy, masz teraz nowy. Jaki i gdzie?
Mam nowy (śmiech). Jest to legenda Wisły, Henryk Reyman. Od zawszę chciałem mieć tatuaż z jego podobizną. Sporo o nim czytałem i wiem, że był to człowiek z charakterem, który - tak jak ja - nienawidził przegrywać. Strzelał dużo bramek dla Wisły, został legendą. Ktoś mi kiedyś powiedział, że mamy coś ze sobą wspólnego „Mój Reyman” znajduje się na barku.Widział ktoś ten tatuaż? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Trzeba czekac do jakiegos wygranego meczu, na pewno Patryk zdejmie koszulke heheh
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Z tematu o pucharach :
W mojej opinii Boguś właśnie teraz może się odbudować. W meczu ze Śląskiem zaczął przypominać zawodnika z przed kontuzji, czyli: ruchliwość, gra kombinacyjna, podłączanie się jako drugi rozgrywający oraz niezwykła inteligencja boiskowa. Moskal potrzebuje piłkarzy właśnie w takim typie. Mimo, że w ostatnim meczu były tylko przebłyski (które ostatecznie zostały przesłonięte przez błędy), wierzę że ten zawodnik się odbuduje, gdyż przed kontuzją uważałem go za najlepszego polskiego piłkarza. Dodatkowo mając Ilieva, Meliksona, Małeckiego (który umie rozegrać jak w końcu podniesie głowę) Wisła wykazuje duży potencjał do gry ładnej dla oka gry kombinacyjnej. ![]() Ceterum censeo Amicem esse delendam. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
W szczególności, że do Danii nie pojedzie ze względu na kontuzję. Daj Panie Boże, żeby przepracował cały okres przygotowawczy i na wiosnę grał bez kontuzji, bo naprawdę szkoda gościa.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
![]() to chyba normalne ze kadra meczowa wynosi 18 zawodników + ew 1 na wypadek jakiś kontuzji Boguski co prawda wygląda chyba najlepiej , od pamiętnego meczu z Legią , jednak to co martwi to jego ciągłe upadki , przewracania się . Dobrze zauważyło to weszlo , że w stykowych sytuacjach zawsze musi zaryć dupą/ kolanami o ziemię . Nie ma co się dziwić ze tak często łapią go kontuzje . Nie mniej jednak w tym spotkaniu podobał mi się chociazby o niebo bardziej niz Garguła w dotychczasowych wystepach . Widać było tak z 30% dobrego starego Boguskiego . To już coś . Inna sprawa że mając do dyspozycji na 4 ofensywne pozycje 8 zawodników rzeczywiście cięzko może mieć z wejciem na ławke , a co dopiero do składu . |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Przychodzi kontuzjowany emeryt z Homolandii to samo. Napiszą że idzie chińczyk będzie tak samo, zaczną liczyć ile koszulek w chinach będą mogli sprzedać, dać mu dwa tryliony złotych. Jest młody Polak, związany z Wisłą, mocno specyficznie, mocno emocjonalnie, na pewno nie obojętnie podchodzący do swojej pracy, niech zapierdala za "czapkę gruszek", stuli pysk i się słucha naszych nowych "wielkich piłkarzy" i równie wielkich "kibiców". A jak nie pasuje to go ożenić na zachód, wschód, obojętne. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Rafał i tak juz gra o niebo lepiej niz jak wchodzil zaraz po kontuzjii.Powiedzial bym ze grac nawet dobrze,gdybym nie pamietal ,tego starego Boguskiego.To byl kawał piłkarza.J***ny Borysiuk.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A Patryk nie ma przypadkiem kontraktu do 2014?
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
"Szlachetna Paczka" - dla tych co nie zaglądają na oficjalną.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...go_potrzebuja/ Osman w stroju Św. Mikołaja genialnie wygląda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
![]()
fochy to Ty sobie u siebie strzelaj !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Pytanie z innej beczki.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri..._Danii//55475/ Wie ktoś może jak sie nazywa producent tych słuchawek Meliksona ? Dzięki Lupo!
Ostatnio edytowane przez hide : 01.12.2011 o godz. 16:08.
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
To są słuchawki Monster Beats by Dr. Dre.
http://www.beatsbydre.com/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
No, Boguś powinien się zrewanżować w ten sam sposób borysiukowi.
Ostatnio edytowane przez PlacekTSW : 01.12.2011 o godz. 16:55.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mały chyba z nami zostanie do konca kariery
![]() Szacunek dla niego za ten tatuaż. Wszyscy przeciwnicy Małego puknijcie się w czoło! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Dla Małego najlepiej u nas.
W końcu ze wszystkimi( no prawie ) dogada sie po polskiemu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Zmieniając temat z Małego na Wilka - gość mi zaimponował. Przelał krew za Wisłę !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
jest jakas fota tatuażu Małego? jestem bardzo ciekaw jak wygląda
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Czarek, Mały, Guła - brawo i oby tak dalej. Cieszę się, iż Polacy decydują o obliczu zespołu w tak ważnym meczu i pokazują, że za Białą Gwiazdę na boisku zawsze powinno się walczyć do upadłego .
![]()
Od kołyski ,aż po grób w sercu tylko jeden klub WISŁA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|

|