The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Daro&Mysłowice
Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.11.2011, 23:24
jcts napisał(a):Wyświetl post
Dobry mecz, wreszcie było widać jakieś schematy w ofensywie np. te wejścia Nuneza i Wilka do przodu. Poza tym Czarek w końcu grał do przodu! U Maaskanta często podawał do tyłu i pilnował żeby nie zepsuć.

Takie moje oceny na szybko:

Pareiko - 8 (dwie razy nas uratował, jeden błąd)
Lamey - 6 (bez większych błędów)
Czekaj - 6 (poprawnie_
Diaz - 5 (kilka razy nie pewnie interweniował)
Paljić - 4 (kilka dysyć poważnych błędów)
Wilk - 8 (zawodnik meczu według mnie)
Nunez - 7 (dobrze i w ofensywie i w naszym polu karnym)
Jirsak - 6 (najgorzej z środka pola)
Iliev - 6 (dużo wiatru mało pozytku jak zwykle zresztą)
Boguski - 6 (walczył, ale znikał za często)
Genkov - 6 (wiele pojedynków w powietrzu wygrywał, umiał przetrzymać piłkę)

ja bym dał tak ale w sumie sie zgadzam

Pareiko - 8 uratował nas więcej razy przy błedzie był faulowany
Lamey - 5 kilka podan do rywala w tym jedno w pierwszej polowie jak junior w ofensywie podawal bramkarzowi
Czekaj - 6(poprawnie dwa razy dał sie ograc ale mial kilak fajnych przeciec gra pressingiem-trzeba stawiac na niego szkoda kontuzji ale moze to nic powanego
Diaz - 5 (kilka razy nie pewnie interweniował)
Paljić - 1 (poważnych błedów...slask stworzyl 90%swojch szans po jego błedach jedziemy:gówka soboty nie wiedzial gdzie jest rywal mogl wybic pilke a ja zostawil blad tragiczny sytuacja 100%(katastrofa)strzał diaza nad poprzeczka sytuacja 99%podanie do diaza poszlo z jego strony z pola karnego blad ustawienia zdarza sie strzal przewrotka najlepsze kiks jak w trampkarzach wystawia pilke na 99% sytuacje katasrofa i ostatnie sytuacja soboty gdzie klejeniem zgubil jak dziecko diaza potem powrot nuneza blisko karnego cala sytuacja to przegrana gowka przy dla mnie naprawde dobry mecz calej druzyny niesamowita walka gra z nozem na gardle napisze zostala zaprzepaszczona prze tego Pana stawia skrzynke Pareice
Wilk - 8 (zawodnik meczu według mnie-dodam byl wszedzie
Nunez - 6 (dobrze i w ofensywie i w naszym polu karnym)
Jirsak - 6(dlamnie pozytywnie za pressing byl tym ktory zakladal prawdziwy pressing)
Iliev - 7 (pierwsza polowa najlepszy gracz druga bardzo blado ale wziolo sie to ze zmiany taktyki on jest urodzonym atakerem
Boguski - 6(walczył, ale znikał za często)
Genkov - 6 (wiele pojedynków w powietrzu wygrywał, umiał przetrzymać piłkę)[/QUOTE]

podsumuje to tak nie ma sie czym podniecac bo slask zagral fatalnie jakby nie Dragan to nie stworzyli by zadnej sytuacj bramkowej bo strzalow z 40(kazimierczak)nie licze niesteety kazek mnie zawodzi narazie ale ciagle w niego wierze powiem tak co on ma do straceniadiaz po tym co gral osatnio ławka miala byc dzis a tu zong nie piszcie ze wygrali... bo diaz osatnio bardzo żle dzis slabo co bedzie za tydzien...szczegolnie ze Chavez mogl grac i jest od niego 4 razy lepszym stoperemjka trener nie widzi tego to cos jest nie tak... tylko musi miec wsparcie Jovanovic jest walczakiem i on tez musi grac dzis byl Wilk i czyscil jka ta lala Dragan z Gornikiem podal do Nakulmy i ten biegl w 3 minucie od polowy sam na sam...sami widzielismy co dzis gral...trener tego nie widzi kazek odwagi nie masz nic do starcenia junior z mlodej ekstraklasy bylby od niego lepszy aha no i szkoda ze nic sobie z tego nie zrobil co spiewalismy o Jalinsie i Lameyu...wiem ze to nie kibice decyduja kto gra ale pisze jeszce raz kazek co mas zdo starcenia
punkty bardzo wanze i za to im chwala czekamy na meliksona i małego ja jeszce wierze w majstra-pierwszy krok i kto wie czy nie najwazniejszy to wygrac dwa ostanie mecze slask i legia na bank cos straca a 5 punktow na wiosne mozna odrobic
przepraszam was za pisownie
Ostatnio edytowane przez Daro&Mysłowice : 25.11.2011 o godz. 23:27.
CZY WYGRYWASZ CZY NIE ZAWSZE JA KOCHAM CIE W SERCU MOIM WISŁA I NA DOBRE I NA ZŁE!!!
MYSŁOWICE WIERNE WISLE!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów