The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
bartus2278
Junior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2011, 16:26
Ja wam powiem tak : zmiana właściciela to jest dobra myśl... ale nie zmiana na kolejnego tyrana i wszech wiedzącego władcę bo to nie ma sensu...;/

Powiem szczerze marzy mi Wisła jako klub na zasadzie socjos ... Czyli kibice którzy wpłacają co rok określoną składkę.. , sami poprzez głosowanie na walnym zgromadzeniu akceptują lub nieakceptują pomysły prezesa i dyr. sportowego. można było by połączyć to np. z sprzedażą pewnej części klubu jakimś dużym firmom ... , np. po 5-10 % wzamian za np. reklamę czy na stadionie czy koszulkach aby była kasa na rozwój + połączenie tego z socjos....

Jest wiele możliwości...
Pewnie spadnie na mnie fala krytyki , ale myślę że jeśli chodzi o naszego właściciela to sądzę że jeśli się nie dostaniemy do LM to nic się nie zmieni w kwestii brania emerytów za grosze...;/
Ale mam większą obawę... że jeśli jakimś cudem awansujemy.. to i tak nie wykorzystamy tego... nie stworzymy profesionalnych struktur i nadal będziemy mistrzami prowizorki..... ech ;/

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów