|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() I jeśli miałbym oceniać jego formę to podoba mi się.Drużyna a szczególnie trener - będą mieli wsparcie ale już nie tak bezgraniczne jak dotąd Te 20 minut to przecież tylko symboliczne działanie i proponuje tak do tego podejść a nie ciśnieniować się. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Panowie 70 minut jedziemy z dopingiem i pomagamy pilkarzom.A w 70 minucie wychodzimy ,zeby cos im uswiadomic-co? moze sami do tego dojdą.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
panowie a wiemy cos juz odnosnie tych zapisow do Danii i Wroclawia ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Moj skład;
Jovanic Jovanovic, Czekaj, Chavez, Bunoza Iliev, Garguła, Brud, Boguski Genkov, Biton |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Na pewno nie zdecyduje się na grę dwoma napastnikami z prostego względu - nie gra ani Sobol, ani Wilk, a nie da się zgrać dwójką z przodu jeśli nie zabezpieczyło się odpowiednio środka pola.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Który z nich jako defensywny pomocnik? ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
I tak Jaliens zagra, przecież nie wystawi Czekaja, jestem tego pewien. Osobiście chciałbym Chavez-Bunoza
Naszym zawodnikom brakuje przygotowania fizycznego, odstajemy na szybkości, zawsze jesteśmy spóźnieni. Bahr powinien polecieć za to.
Ostatnio edytowane przez matkur : 20.11.2011 o godz. 11:33.
![]()
FAN z Wielkopolski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Dla mnie Pareiko - Jovanovic,Bunoza,Chavez,Diaz - Nunez - Jirsak,Gargula - Kirm, Iliev - Biton.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Co do dzisiejszego meczu to liczy sie tylko jedno zwycięstwo i 3 punkty które są nam niezbędnie potrzebne Śląsk z Legią odjechali i musimy zacząć gonić bo jak tak dalej pójdzie to nawet w pucharach nie zagramy za rok.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Najpierw dałbyś szansę zagrać takiemu składowi , a potem komentuj znawco .
![]()
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Od dawania szansy są sparingi. Znawco.
Tu się gra o punkty. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
Wyjśćie ze stadionu będzie tak żałosne że każdy klub się będzie z nas śmiał... Czy to Legia czy Amica albo inne... Gdzie jedność Wisła na dobra i na złe WISŁA ZAWSZE ODRADZA SIĘ JAK FENIKS Z POPIOŁÓW... rok temu też nie było za ciekawie... ![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Dokładnie! Najlepsze ustawienie jakim możemy dziś wyjść. Nie można grać na 2 napastników jeśli się nie ma 2 defensywnych pomocników, jak to napisał Charlie, a my dziś nie mamy 2 defensywnych pomocników. Obyśmy wyszli takim ustawieniem.
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
zamiast Bunozy Czekaj i dla mnie będzie gitara. Na prawdę nie wiem kiedy będzie lepsza okazja, żeby sprawdzać, czy ten chłopak się nadaje czy nie. Tylko niech nikt mi nie wyjeżdza z arg. że dziś liczą się 3 pkt i nie ma czasu na "dawanie szans" bo równie dobrze można to samo odnieść do Bunozy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czytam forum górnika i prognozy mają strasznie dla siebie pesymistyczne.
Ktoś pisze że dobrym wynikiem dla nich będzie 2-0 dla nas ![]() Ktoś kto pisze że Górnik wygra jest raczej wyśmiewany, i nie brany na poważnie. Oby ich prognozy się sprawdziły... ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Bzdury, 4-4-2 z dwoma defensywnymi pomocnikami jest samobójstwem i tym, co obserwowaliśmy dotychczas - bezproduktywnym klepaniem piłki. Środek Jirsak, Garguła byłby naprawdę optymalny.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale kto by bronił ? Nasz As Jaliens ? Czy zastępujący go "młody talent" Czekaj? Czy może Chavez SAM będzie bronił? Chyba że waleczni Jirsak, a szczególnie Garguła będą dziś odpowiedzialni za walkę i odbiory w środku pola. A za to że nikt z wyżej wymienionych nie bedzie miał wsparcia, z przodu postoi sobie nie sam Biton, a i Genkov.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Pereiko - Jova-Jalins-Chevez-Diaz - Nunez - Gargula-Jirsak - Iliev-Pajlic - Dudu
Pereiko - Jova-Jalins-Chevez-Diaz - Nunez-Gargula - Iliev-Pajlic - Dudu-Genkow
Ostatnio edytowane przez CMSNero : 20.11.2011 o godz. 13:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Samobójstwem jest gra bez środka pola. 4-4-2 bez DPŚ można sobie grać w PESie, w normalnym meczu zostalibyśmy zmiażdżeni, bo ani Jirsak, ani tym bardziej Garguła nie są asami odbioru.
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Decyzja o przyznaniu opaski kapitana Gargule jest zwykłym skandalem. Gracz, któremu nie chce się grać w piłkę, a umie pobierać ponad 100 tys. miesięcznie za pasożytnictwo ma być kapitanem? Szkoda słów.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Chciałbym zeby Kaziu zagrał 2 napastnikami,zeby Wisla grala Krakowskie futbol...skrzydlami,prostopadle pilki,klepa!Moskal!Kazimierz!Nie rusz Kazika bo zginiesz
Chyba jednak formacja sie nie zmieni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
idźcie już lepiej wszyscy na stadion a nie takie głupoty tutaj wymyślać....krakowski futbol....dwóch napastników.... i stałoby tych 2 napastników, a Górnik by robił tornado w środku bo nie mamy defensywnego pomocnika a Garguła i Jirsak odstawiają nogi
i grając ofensywnie dostalibyśmy z 3-0 :] Jestem jaknajbardziej zwolennikiem ustawienie 4-4-2, ale wówczas, gdy będziemy mieli kogo wstawić do śrdoka, dziękuje dobranoc Dzisiaj liczy się wynik... ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
@KOALIK: Ale u nas się przyjęło ostatnio, że kapitanem ma być polak. Sobolewski -> Wilk, teraz obaj nie mogą zagrać w meczu z Górnikiem i trzeba awaryjnie wybrać 3 kapitana. Tu jest problem bo w 11 jedenastce mogą wyjść: Garguła, Czekaj, Brud, Boguski - nie wiem czy nadal jest kontuzjowany- i to chyba tyle. Sam widzisz, że Garguła to jedyny wybór...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mysle ze jedyna zmiana jaka bedzie to Bunoza za Jaliensa. Małecki pewnie wejdzie kolo 60-70 minuty
Obstawiam 3-1 Niech juz Mały i Meleks wracaja,zeby ten kaleka Garguła nie biegał po boiskach ekstraklasy ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dzisiaj ze wzgledow na zawieszenia i kontuzje watpie zeby 2 napastnikami grali,we wczesniejszym poscie bardziej chodzilo mi o przyszlosc.
do 70 min dajemy z sb wszystko!Ma byc koooooooooooorba! Fajnie by bylo gdyby w 70 min jak zaczniemy schodzic poszlo:Kilka sekund dla gornika! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
E nie wyjdzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Teraz i tak za późno ale na przyszłość chyba lepiej ZACZĄĆ mecz bez dopingu ale za to dopingowac do końca.
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|