JEDREK76 napisał(a):

Widać że w d... byłeś i g... widziałeś.
Co najgorsze w Twoim przypadku to nawet nie trzeba byłoby być, a wystarczyłaby odrobina dobrej woli i obejrzenie czegoś poza przekazem medialnym TVN, TVP czy Polsatu, aby zastanowić się i powstrzymać rękę przed stukaniem w klawisze pierdół o 20 tys. dresów. Osobiście to najbardziej żałuję, że Ludzie tacy jak Ty, więc zbyt leniwi aby skłonić się do poszperania w internecie i zbyt odmóżdżeni aby zmusić się do odrobiny obiektywizmu, mają takie same prawa wyborcze jak ja. Właśnie dlatego, że takich jak Ty zbyt leniwych i zbyt odmóżdżonych jest większość w Naszym Kraju wciąż rządzi demagogia i PR.
|
Mogę odbić piłeczkę i powiedzieć, że cieszę się, że w tym kraju jest jeszcze jednak spora liczba ludzi którzy potrafią samodzielnie myśleć i analizują wydarzenia z wielu źródeł informacji, nawet Gazetę Wyborczą.
Zakładam, że popierasz prawicę Korwina? Dla mnie Korwin to największy błazen XXI wieku, jak słyszałem jego w komentarzach po wydarzeniach z 11 listopada to krew mnie zalewała jak taki człowiek w ogóle może jeszcze się w mediach wypowiadać, człowiek który nawołuje do walki z Policją, do walki młodzieży między sobą..albo że Muzułmanie przyjdą i nam gardła podetną.
Człowiek kretyn i idiota i aż dziw, że ma jakiekolwiek poparcie.