yarow napisał(a):

Abstrahując od wczorajszych zajść i od tego, że przeszedłem czynnie przez wszelkie zadymy (przynajmniej od połowy) lat 80 - tych i początku 90 - tych, mam jakiś swój "odpowiedni" stosunek do GW czy innego TVN, i że posiadam pewnie prawicowe poglądy a podejrzewam się nawet o konserwatywno liberalne to zapytam: czy Ty naprawdę uważasz, że bycie kibicem piłkarskim oznacza "klona" o ustalonych z góry poglądach i działaniach łącznie z takimi jak czytanie "odpowiedniej" prasy i oglądanie TV bądź ich nieczytanie i nieoglądanie?
|
Jeżeli Ty nie wiesz lub nie rozumiesz, że przede wszystkim GW i TVN mają swoją gowno prawdę to ja nic nie poradzę. Oni i tak napiszą powiedzą, że zamieszki wywołaliśmy my, a nie lewacy. Poczyatj onet i inne podobne portale. Na nich wszystkich pisze, że to członkowie Marszu niepodległości wywołali zamieszki. Na stronie wyborczej jest zdj jak policjant ubrany po cywilu i mający kamizelkę, zakłuwa naszego, ale nie ma zdj ani wzmianki w mediach o tym jak wcześniej ich spałowali, a raczej przyłączył się do lewaka. Podam przykład jak można iść na stadion i śpiewać precz z komun, po czym w wyborach głosować na partie lewicowe lub o takich poglądach. Nie każe Ci być wyznawcą PIS, są też inne partie prawicowe.