|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Lechia za Janickiego krzyknęła mi 2,5 mln euro! Ale myślę, że jakbym dał im 700-800 tys. euro to by go puścili. Ale to dopiero po awansie do LM (o ile awansuje). Na razie bez żadnych transferów.
Pareiko - Lamey, Czekaj, Bunoza, Paljić - Wilk, Sobolewski - Małecki, Melikson, Iliev - Genkov . Warto przyjrzeć się Kupiszowi. A sprzedałeś kogoś? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Ja kupiłem Milika z KSG i chłopak jest niezły to samo moge powiedzieć o Pawłowskim z Lubina![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
właśnie zacząłem przygodę z fm 2012
paskudna skórka....ogólnie nie mogę się połapać bo ostatnio grałem pół roku temu i to w 2009 ![]() ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
tak wygląda moj skład na 2012/13
Stachowiak-Dudu Paraiba,Głowacki,Czekaj,Jovanovic-Wilk,Nunez-Małecki,Melikson,Dudas-Sanogo rezerwa : Kurto,Adailton,Chavez,Burliga,Możdzeń,Bruins,Chrap ek.Strestik,Iliev,Dzalamidze,Milik,Genkov ...i jeszcze Woźniak z ZL doszedł za 1mln E. e2: Kirma udało mi sie sprzedać do Southampton za 2.5, Jaliensa gdzieś tam za 750tys, Pareiko 600 tys, Boguski Guła Jirsak -free a Nuneza wykupiłem nie za 875 tylko za 175 ![]() zobaczymy co pograją. e3:gram taktyką 4-2-3-1, MP w ostatniej kolejce zdobyłem bo WKS przegrał gdzieś w dupie, a wczesniej golił każdego np. Legie chyba 4-0
Ostatnio edytowane przez szprotson : 10.11.2011 o godz. 22:07.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Też ściągnąłem Bruinsa na ławkę jako uzupełnienie składu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Sprzedałem Kirma do Vitesse za 1,5 mln euro (hahaha) i oddałem Nuneza bo dokupiłem śp z Serbii i nie potrzebny mi był do Jirsaka Garguły Wilka Sobola i tego Serba Nunez. Z rezerw nieźle rokuje Karłowicz, możecie go sprawdzić w meczach gdy już wynik jest pewny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
U mnie na razie klaruje się taka jedenastka:
Kelemen - Jovanovic, Chavez, Bunoza, Diaz - Kirm, Wilk, Melikson - Biton, Małecki, Garguła. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Gorąco polecam gracza, który się nazywa Wojciech Marek. Jest to chłopak, który przyszedł do mnie do Wisły jako nabór chłopaków do u-18. Ma 16 lat. U mnie już 17 i jest zmiennikiem Meliksona. To co chłopak gra to rewelacja
Polecam też obrońcę z kadry Polski u19 Juliena Tadrowskiego. Kolejny talent, tym razem na prawą obronę ![]()
Ostatnio edytowane przez lucas8 : 10.11.2011 o godz. 22:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie wiem jak Wy tak szybko macie już niektórzy 5 sezony w FMa. Ja prawie codziennie gram i mam wiosne pierwszego sezonu jak narazie.
Skład wygląda u mnie tak: Pareiko - Bittolo (talent, LO), Bunoza, Chavez, Jovanović - Nunez, Melikson, Sobolewski - Barthelme, Biton, Mały. Sprzedałem Kirma do West Hamu, Jaliensa gdzieś do Holandii, wywaliłem Lameya, I Genkova wypożyczyłem do Realu Sociedad. Kupiłem Barthelme, Bittolo, Justiana, Simoes Większośc to młode talenty. Wgl to obniżyłem wiek w drużynie. Mam już jedną z młodszych ![]() ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
szczepek19 - dzięki za radę, pomogła.
Do swojej Wisły sprowadziłem piłkarza Amir Spahic, pewnie gra na lewej oboronie i nie jest drogi. Bartłomiej Kasprzak z Garbarnii, zapowaida się na dobrego pomocnika. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
I bierze tylko 1,000 € tygodniowo, chłopy, on się w ril lajf jakoś połamał, czy co?
Cytat:
Trza pograć parę lat i zobaczyć. A może ktoś już pograł i rozkmini? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
E: no tak, o Julienie nie slyszalem nigdzie, ale okazuje sie ze jest w Lille. E2; O tym z Garcy nie slyszałem, ale juz go sprawdzam ![]() p.s. mam 8 lipca, kadra gotowa taka jak chciałbym widziec w Wiśle, i teraz mi agenci podsyłaja takich piłkarzy ze jednak bym wy**erdolił tych polaków co kupiłem. Przykładowo moge kupic za 300tys Mitroglu z Olympiakosu a za np. Milika musiałem dać cos koło bańki.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 10.11.2011 o godz. 22:31.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://imageshack.us/photo/my-images/84/kirm.png/ Polecam na PO Holendra Mark van der Maarel w 1 sezonie wyciągnąłem go z Utrechtu za 300 tyś funtów. Jego atrybuty nie powalają ale mi wyrósł na najlepszego obrońce ligi ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Ogólnie jestem zafrasowany polską ligą, po 3 sezonach u mnie nie ma kogo kupować, a wszyscy najlepsi już dawno spylili na zachód. Tylko w regenach nadzieja, bo pojawiają się penerzy częściej niż w jedenastce. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
gorzej ze wcześniej kupiłem do ataku Yaya Sanogo, Milika, Woźniaka :] a gram jednym napadziore hehe\ E: U Was też Stan Valckx odchodzi po sezonie?
Ostatnio edytowane przez szprotson : 10.11.2011 o godz. 23:00.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba mnie trochę pogięło z Polakami, bo za 50 tys. euro sprowadzam Rogera.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
Spróbuj Miquela z Arsenalu wypożyczyć, młody, 19 lat, po sezonie możesz go zakontraktować za darmo, a na polską ligę jest świetny Spróbuj wypożyczyć z Wisły Karłowicza, bo się sprawdza, przynajmniej na poziomie zaplecza Ekstraklasy. Z tego co mi się wydaje to jak ja gram pierwszy sezon to w Górniku dobrze gra Wodecki, więc możesz spróbować. Do tego Peno z Bilbao, sprowadziłem go gdzieś za 200 tys i nieźle sobie radzi. Możesz spróbować jeszcze Spahicia, Sztylkę albo Kelemena i Urygę, Bruda, Czekaja, bo też dobrze sobie radzą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
2 poprzednie sezony, 4 mecze z Liverpoolem w fazie grupowej LM.
Wisła 2:2 Liverpool Liverpool 0:2 Wisła Wisła 2:0 Liverpool Liverpool 0:0 Wisła Chyba im nie leżymy ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Panowie, może ktoś podać linka żeby ściągnąć Football Manager? Z góry wielkie dzięki!!!! Pozdro
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Grałem z Liverpoolem jakieś 8 razy przez 4 sezony i bilans miałem 5-2-1 ;D |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytanko do tych, co pograli trochę dłużej z jakimiś tam sukcesami w Europie. Rośnie Wam reputacja klubu? Moja cały czas jest krajowa, a właśnie zauważyłem, że wyprzediła mnie Legia, która w pucharach grała raz, albo wcale. No ja co rok grupa LM i czwarty sezon z rzędu awansowałem z niej...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po udanej karierze którą zacząłem w Podbeskidziu zajmując 10miejsce w pierwszym sezonie a następnie zdobywając awans do fazy grupowej LE z Wisłą i PP oraz mistrzostwo (jednocześnie prowadząc biało czerwonych) W kolejnym sezonie postanowiłem wyciągnąć Ruch Chorzów z dna tabeli zajmując 4 miejsce i awans do LE. Przy okazji przejąłem reprezentację Węgier wywalczając awans do MŚ2014 pokonując w ostatnim meczu fazy grupowej biało czerwonych 4-0 uwieczniając koniec kariery.Teraz mam zamiar zawitać do angielskiej premiership a przy okazji jest jakiś patch dodający do FM 11 reprezentację Wielkiej Brytanii
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czy wy też tak macie że w el.LM trafiacie na same ogórki ?
U mnie : 2 runda Valletta 3 runda Borac Banja Luca 4 runda Ekranas Poniewież i aplikuje im po 4-6 bramek na mecz ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ja na początku miałem Flore Talin, potem Ekranas Poniewież i teraz Borac (BL) w decydującej rundzie. Flore i Ekranas w dwumeczu rozjechałem po 11:0. Pierwszy mecz u siebie z Borac 3:0 wygrałem, teraz czas na rewanż.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to ja tak dla odmłodzenia składu właśnie sprowadzam Jurka Dudka
![]() ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ja tak samo, mi Valckx zaproponował go
. Jednak chyba nie, zarząd blokuje transfer, mówiąc że już wystarczy mi transferów. |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
W sumie to też trafiam na ogórków najlepsze jest to, że na dwa mecze przed końcem fazy grupowej potrzebuje 1 pkt do awansu. W grupie mam MU(pierwszy mecz 8-1 w dupę) Zenit(u siebie 2-1) Kopenhaga (u siebie 3-1, wyjazd 3-0) no i czekam co będzie dalej
W lidze mam 12 pkt straty do masakrycznie przepompowanej Legii... Polecam sprzedaż Pareiki i zakontraktowanie Dudka J. i ściągnięcie niemalże za friko Keżmana. Problem mam z obroną polecicie kogoś logicznego? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja do obrony wziąłem Yakubu, Celebama i Spahica
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|